Şimdi Ara

SON DAKİKA!! Beşiktaş'ta Bir İmza Daha!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş Mustafa Pektemek'le sözleşme yenilediğini borsaya bildirdi.

İşte Açıklama;

Şirketimiz profesyonel futbolcularından Mustafa Pektemek'in sözleşmesi şu şekilde yenilenmiştir:

-2015-2016 sezonu: 1.400.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
    -2016-2017 sezonu: 1.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
    -2017-2018 sezonu: 1.600.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
    -2018-2019 sezonu: 1.700.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti.

• Ya yuh ama abi. Sezonun yarısında sakatlıktan forma giyemeyen adama 1.4m nedir. Bide her sene artıyo. Töreyle bu adamın arasındaki fark ne o zaman!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh ne gerek vardı o kadar para vermeye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezillik

• + Bu paradan sonra Atibaya laf yapmasın o yönetim ne istiyorsa versinler

• Bu adama bu para çok..Futbolcu olmak varmış.Salla başı al maaşı
  • Şampiyon Beşiktaş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok gereksiz olmuş.
  • Şu adamın 1.5 aldığı yerde Burak 5 bile alsa hiç bir beşiktaşlı ses çıkaramaz heralde
  • bal yapmayan arıya çok bu para...

hakkaten gereksiz olmuş yönetim neyin peşinde bi de onu anlatsalar da aydınlansak...
  • Demba Ba geldiğinde söylendi bunlar. Bir oyuncu bile kulüpte ortalamanın baya ustunde maaş alırsa takımın maaş yükü yavaş yavaş artar. Bjk'de daha sözleşmeler yenilendikçe maaş yükü artacaktır. FMde dahi bunu görürsünüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiyarlik

• 2 senede 10 maça zor çıkan adama verilen paraya bak hastahane masraflarını ücretten düşseler bari

• Yuh be bence 700 bin euro arti hastane masraflari yeterliydi

• Bu olmamis iste...

• 4 yılda toplam 1 sezon kadar maç oynayabileceğini bile düşünmüyorum kendisinin.
  • Tolgay, Mustafa, Ersan için çok yüksek rakamlar bunlar, yabancı sınırının kalkacagı biline biline bu kadar yüksek meblajlar veriliyorsa ya bi sorun ya da bi bildikleri var

• Malesef bu parları vereninde alanında Allah korkusu yok, çoluğunun çocuğunun rıskından ayırıp forma alan taraftar adına diyorum ki haram zıkkım olsun hiçbir şey yapmadan yıllarca sakat gezip neyine güvenerek bu paraları istedin hadi sen öyle bir gaflete düştün bu yönetim bu parayı nasıl verdi arkadaş, yuh artık ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

Şu adamın 1.5 aldığı yerde Burak 5 bile alsa hiç bir beşiktaşlı ses çıkaramaz heralde

Mutlu olurum ben gs burağa 5 milyon verse
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.