Şimdi Ara

SON DAKİKA Barbaros Şansal LİNÇ EDİLDİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
705
Cevap
3
Favori
40.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bokunda boğul dedi ya... zaten boğuluyoruz... adam haklı dağılın...

aprondaki çakalların oraya girmesi bu ülkenin güvenlik olarak ne kadar zaaf verdiğinin açık göstergesi

HALEN BANA KİMSE BU KADAR OLAYDA EMNİYET VE HÜKÜMETİN HİÇBİR SUÇU YOK DEMESİN...

BU ÜLKEDE AKP BİNALARI İLE KAÇAKSARAY HARİÇ heryere elinizi kolunuzu sallaya sallaya girersiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiğido__58

Iki gun once hukuka mahkemelere bu ulkenin adaletine salliyordunuz. Simdi ne oldu da birden hukukcu oldunuz da yok bu ulkenin adaleti varmis. Sizin gibilere adalet iste boyle olur. Sizi gidi hainler

Siz de bu ülkede adalet var diyordunuz neden sokak ortasında linç ediyorsunuz? Yoksa sizde mi bizim dediğimize geldiniz?

Bu ülkede ne mahkemeler adil, ne de başka bir hukuki işlem yapan yerler. Diyanet dahi siyasetin kuklası olmuş durumda.

Hala kimsenin adalete güvendiği yok. Bu demek değil ki sokak ortasında linç edilsin. Linç etmek bir toplumun kültürüne yerleştiğinde ileride felaketler doğurur.

Anlatılmak istenen bu. Biraz düşünce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Bokunda boğul dedi ya... zaten boğuluyoruz... adam haklı dağılın...

aprondaki çakalların oraya girmesi bu ülkenin güvenlik olarak ne kadar zaaf verdiğinin açık göstergesi

HALEN BANA KİMSE BU KADAR OLAYDA EMNİYET VE HÜKÜMETİN HİÇBİR SUÇU YOK DEMESİN...

BU ÜLKEDE AKP BİNALARI İLE KAÇAKSARAY HARİÇ heryere elinizi kolunuzu sallaya sallaya girersiniz...

Neden ülkeyi terketmiyorsunuz ?
    Ben adaletin olmadığını savunduğum bir ülkede 1 dakika durmam. Eğer neden terkedeceğim diyorsan bu ülkenin seçilmiş hükümetine saygısızlık etmemelisin
  • Yiyorsa cik meydana da bagira bagira getir sende goruslerini dile. Barbaros ve onun gibileri seviciler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyle demek istememiş beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiğido__58

Yiyorsa cik meydana da bagira bagira getir sende goruslerini dile. Barbaros ve onun gibileri seviciler

Anca internette oraya buraya yazarlar hocam.
  • uluslararası bir apronda bu adamı döverek bu adama iyilik yaptığını anlamayacak derecede zeka yoksunu arkadaşlar var. içerden çıktığında bu ülkede hayati tehlikem var diyip kapağı fransaya italyaya almanyaya falan atar. uluslararası bir apronda polis kontrolunde dayağı yediği içinde yüklü bir tazminat davası açar. bir taraflarını yaya yaya eyfel kulesi manzaralı evinde keyifle oturur, bizim vergilerimizle ödenen tazminatını çatır çatır yer. sizde burada oh iyi oldu dersiniz.

Bu tarz bir linç girişimi devletin imajını zedeler. bu linç yapan arkadaşlar devletinin adaletine güvenmiyor galiba kendi adaletlerini uygulamaya kalkmış.

• Bakalım Türk Milletinin bir yerlerine koyacağını söyleyen adam hakkında neler diyeceksiniz merak ediyorum.

Bu söz söylendiği zaman dikkat ettim de hiçbirinizin sesi çıkmıyordu. Hiç tepki koymuyordunuz.
  • Gerçekler canlarını acıttıkça daha saldırgan hale geliyorlar.
  • mvn_ M kullanıcısına yanıt
    Her yerde istediğimi söylerim sen rahat ol.

İnsanları şunlarr böyle,bubnlar böyle,bunlar gezici,Ermeni tohumu,İsrail dölü,bunlar vatan haini,bunlar Alevi,bunlar cehape diye ayıran kim acaba?

Gün gelir devran döner bu ülke sizlerden kurtulacaktır,geçmişte olduğu gibi.
  • Şu mesajından ne olduğun belli oluyor,kasma rahatla 🙂
  • Toplumumuz giderek Nazi Almanyasına benziyor. Nerede farklı ses, görüş, düşünce var hemen ispiyon.

• quote:

Orijinalden alıntı: BakimsizTarzan

uluslararası bir apronda bu adamı döverek bu adama iyilik yaptığını anlamayacak derecede zeka yoksunu arkadaşlar var. içerden çıktığında bu ülkede hayati tehlikem var diyip kapağı fransaya italyaya almanyaya falan atar. uluslararası bir apronda polis kontrolunde dayağı yediği içinde yüklü bir tazminat davası açar. bir taraflarını yaya yaya eyfel kulesi manzaralı evinde keyifle oturur, bizim vergilerimizle ödenen tazminatını çatır çatır yer. sizde burada oh iyi oldu dersiniz.

Bu tarz bir linç girişimi devletin imajını zedeler. bu linç yapan arkadaşlar devletinin adaletine güvenmiyor galiba kendi adaletlerini uygulamaya kalkmış.

olay çok basit. uçaktaki diğer yolculara bokunuzda boğulun diyerek tahrik etmiş ve yolcular çıkışta dayanamayarak saldırmıştır. defolsun gitsin nereye şikayet ederse etsin. keşke yolcuların hepsi sıçsaydıda orda bokun içinde boğsalardı onu. şerefsiz elitist köpek.

• Omer1852 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar kolay klavye başından insanların dini görüşlerini bilmek,sallamak,yorum yapmak.

Benim dindar insanlarla sıkıntım YÖK. Sözüm dindar geçinip,dini istismar eden,din üzerinden rant sağlayan,dini kullanarak güzel ülkemin gelişmesini engelleyen sarıklı yobazlara.

Ülkeden gitme işine gelirsek; önceden olduğu gibi HEPINIZ TEKER TEKER GIDECEKSINIZ.

Sizin sonunuz ya İstiklal Mahkrmesi ya da dar ağacıdır.

Gün gelir devran döner klavye güzeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

Barbaros Şansal'i tanimam etmem. Adini daha once yine birkac videoda duydum sadece..

Dedigi laflari sahsen ustume almadim. Gonderdigi ve belli ettigi grup acik. Kime dedigi belli. Bence yanlis birsey dememis.

Ayrica bu kadar taciz, tecavuz, yolsuzluk, rusvet yapilirken, nerdeyse her gun masum insanlar olurken, sokakta bagnazlar size birseyler dagitirken sesiniz niye cikmiyor?

Su seyleri bir tecavuzcuye veya sokak ortasinda bir kadini oldurene kesinlikle yapmaz cok bilmis halkim.

Reina'da olenlere oh iyi ki olduler, icip azitiyorlar diyenler evinde oturup cekirdek citliyor. Barbaros Sansal havaalaninda aprona elini kolunu sallayarak, hatta arabasiyla gelenler tarafindan linc ediliyor. İste ileri demokrasi.

Yazik ki ne yazik..

insanları provokasyona yönlendiriyorsunuz . Bu yazınızı şikayet edeceğim

Kimseyi provoke ettigim yok. Bu konuya yorum atan binlerce kisi gibi bende ozgurce dusuncelerimi belirttim.

Benim zittimi dusunebilirsiniz, yorumuma katilmayabilirsiniz ama saygi duymak zorundasiniz.

Nasil benim zittimi dusunenler artilanmis, destekcileri olmus benim de dusuncem, fikrim bu yonde. Benim dogrularim size yanlis gelebilir. Nasil ben saygi duyup, he deyip geciyorsam sizde aynisini yapacaksiniz.

• Planli bir olay olduğu cok belli ,ic isleri bakanlığı ilk ucakla getirmiş orda toplanan kalabalik vs..Bakanlik bunlarla ugrasacagina reina katliamini yapani yakalamak icin uğraşsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modena07

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

Barbaros Şansal'i tanimam etmem. Adini daha once yine birkac videoda duydum sadece..

Dedigi laflari sahsen ustume almadim. Gonderdigi ve belli ettigi grup acik. Kime dedigi belli. Bence yanlis birsey dememis.

Ayrica bu kadar taciz, tecavuz, yolsuzluk, rusvet yapilirken, nerdeyse her gun masum insanlar olurken, sokakta bagnazlar size birseyler dagitirken sesiniz niye cikmiyor?

Su seyleri bir tecavuzcuye veya sokak ortasinda bir kadini oldurene kesinlikle yapmaz cok bilmis halkim.

Reina'da olenlere oh iyi ki olduler, icip azitiyorlar diyenler evinde oturup cekirdek citliyor. Barbaros Sansal havaalaninda aprona elini kolunu sallayarak, hatta arabasiyla gelenler tarafindan linc ediliyor. İste ileri demokrasi.

Yazik ki ne yazik..

insanları provokasyona yönlendiriyorsunuz . Bu yazınızı şikayet edeceğim

Söylediklerinde provoke edici birşey yok, aksine adam doğruları söylemiş. Anlaşılan doğruları duymak çoğu kişinin işine gelmiyor. Çocuk tecavüzcülüğüne karşı durmak provokasyona gelmek değildir, doğruların peşinden gitmektir. İnsanları sindirmekten vazgeçin artık.

O mesajda provokasyon varsa, insanlari galeyana getiriyorsa bu konuda linci oven, daha fazlasini isteyenler de ayni sekilde degil mi? Onlari degil de bununu sikayet etmek niye? Sordum kendisi soylemedi. Cocuk tecavuzune karsi cikin deyince insanlar provoke oluyor ama su lafi diyenleri, soyle dusunenleri linc edelim deyince provoke olmuyorlar mi?

• granma79 kullanıcısına yanıt
    Bülbülün de sesi var osurugunda. İyi o zaman zatir zatir osuralim

Tabi ki şiddeti onaylamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevgen06 -- 3 Ocak 2017; 12:22:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JimmyJimmy

quote:

Orijinalden alıntı: Civitas Terrana

quote:

Orijinalden alıntı: JimmyJimmy

O mahlugun ugradigi saldiri gayet hakli bir saldiridir.

İcimin yaglari eridi.

Ülke vatandasina, TC'ye kufret, hakaret et. Sonra elini kolunu sallaya sallaya bu topraklarda dolas ?

Yok oyle bir sey.

Burda savunanlarda ayni zihniyette. Onu goruyoruz. 100 yil oncede hainler vardi, 100 yil sonrada olacak. Malum kendi vatanina, devletine bu kadar dusmani vatan hainini besleyen barindiran baska bir ulke yok.

Biz Türkler 1000 yildir bu topraklarda o kadar cok hain gorduk ki. Sasirmiyoruz. Sasirmayacagiz. Ama tarihede gomecegiz o hainleri.

Atatürk'ün arkasina siginan hainleri gömeceğiz yeri geldiginde !

Ne kadar içi boş, anlamsız, yapay, samimiyetsiz bir yazı.

Ne hukuku önemsiyor, ne THY'nin imajını.

Hukuk bunlara ödül oluyor ?

Bknz can dundar haini?

Mahkemede oyle bir sey yok diyen, ulke ulke gezip TC iside yardim ediyor diye cirlayip duruyor.

Bunlarin kellesini koparacaksin. Koparacaksin ki benzerleri turemesin.

Hem tirsak, korkak olan bu hainlerin basini oksaya oksaya ne hale getirdik.

Baksaniza, ulkesine devletine hakaret etmek ifade ozgurlugu oldu!

Oraya gelenlerin kiyafetlerine bakarsaniz cogunlugu THY calisani. Benim vatanim, devletim her seyden once gelir.

Türkiye IŞİD'i doğrudan desteklemediyse bile IŞİD'in büyümesine göz yumdu. Dolaylı yollardan destekledi.

Örneğin Bayırbucak Türkmenlerine gönderdiğimiz silâhlar, Türkmen komutan tarafından IŞİD'e satıldı.

Benzer şekilde Ahrar'uş-Şam örgütüne Türkiye açıktan destek verdi. Ama 2015'te Ahrarcıların bir kısmı IŞİD'e katıldı.

Geçtiğimiz kış Rus uçağı düşürdüğümüzde Rus Genelkurmayı bir brifing vererek Türk şirketlerin IŞİD'den petrol satın aldığını çeşitli belgelerle iddia etti.

Kısacası Can Dündar'ın ekstradan bir şey yapmasına gerek yok. Zaten Türkiye'nin IŞİD'e dolaylı desteği ortada. Bunu kimse inkâr edemez.

Sen “Bunların kellesini koparmak lâzım” diyeceğine “Benim devletim niye dolaylı yollardan cihatçılara destek veriyor” diye sorgulasan keşke.

Barbaros Şansal'ın da küfretmesi ifade özgürlüğü değildir. Ancak linç edilmesi de asla kabul edilemez. Hele hele havalimanı apronunda asla!

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Ayrıca apron ne zamandan beri yol geçen hanı oldu? Nerede bu memurlar?

Havalimanı giriş kapısında bekleyen iki tane nizamiye polisini oraya dikmişler, uçağı körüğe değil açık pozisyona indirmişler, apron memuru ortada yok tgs bagaj personelleride adama tekme atıyor. Nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça hiçbir güvenlik önlemi olmadan bu gibi provokasyonlar nasıl önlenir yoksa bilerek izin mi verilir?

olayı kücük kafayla dusunmek yerine seni bile hedef yapmıslar kardeşim, ancak bilmiyorlar ki o çember daralınca burdan kendi veya yakını linç edilmeyecek kalmayacak ama nafile.Şahsi fikrim maalesef halkımız cahil oldugu icin 2 adım ilerisini yuzyıllardır gorememesi genlerine işlemiş vve bu sorunları hakediyoruz genel anlamda

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.