Şimdi Ara

Son Dakika : Arda Turan BARCELONA'da.. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
223
Cevap
1
Favori
4.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pek futbolla alakam yok, takım falan da tutmam ancak bildiğim bir kaç şey var öncelikle;
    -Barça iyi bir takım
    -Messi iyi bir oyuncu
    -Real Madrid iyi bir takım
    -C. Ronaldo iyi bir oyuncu
    -Arda bir Türk

Sonuç olarak: Arda bir Türk olarak iyi bir takımda iyi bir oyuncuyla, iyi bir takım ve oyuncuya karşı oynayacak.

Gururlandım.
  • abi messi neymar diyosunuz hala arda 3 lü forvetin gerisinde oynayacak bunu anlamakta ne var sağ açık messi forvet suarez sol açık neymar arkada iniesta ,arda , sergio oynayacak bunun neresinde gölgede kalıyor messi veya neymar sakat oldugunda sağ açık yada sol açığada geçer ama arda aşırı bir hızlı oyuncu değil ve 1 e 1 yakın temasda adam geçebiliyor o yüzden üste yazdığım 3 lü forvet haricinde arkada oynayarak daha fazla iş yapar ve 90 dk oynayamıyor arda genellikle rakitic de böylece harcanmamış olucak arda kendini bırakmazsa barcada iş yapar pas takımı sonuçta .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuqwert7878 -- 7 Temmuz 2015; 17:20:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuqwert7878

abi messi neymar diyosunuz hala arda 3 lü forvetin gerisinde oynayacak bunu anlamakta ne var sağ açık messi forvet suarez sol açık neymar arkada iniesta ,arda , sergio oynayacak bunun neresinde gölgede kalıyor messi veya neymaz sakat oldugunda sağ açık yada sol açığada geçer ama arda aşırı bir hızlı oyuncu değil ve 1 e 1 yakın temasda adam geçebiliyor o yüzden üste yazdığım 3 lü forvet haricinde arkada oynayarak daha fazla iş yapar ve 90 dk oynayamıyor arda genellikle rakitic de böylece harcanmamış olucak arda kendini bırakmazsa barcada iş yapar pas takımı sonuçta .

arda, iniesta, sergio ortasahasını hoplatırlar.

• :D
  • tebrik ederim Ardayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapmayın beyler koskoca Selçuk Şahin varken Arda 'nın ne işi var. Zaten Hakan Şükür ballı şaban dı toplar hep çarpıp gol oluyodu. Mesela bak krasic te sneider den iyiydi. Aslında en iyi yerli topçu emre belejolu dur o da fenere gelince en iyi oldu. Gerisi balon malon takılın.

• Yılın transferi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rusty19 -- 7 Temmuz 2015; 19:22:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Orijinalden alıntı: legolas4121

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Eğer barca'ya giderse arda kendine yazık eder,niye yedek olacağını bile bile gidiyosun abi?bu kadar mı safsın,git bi liverpool chelsea gibi takımlara orada göster kendini

yasi 28 her seye sahip kapanisi barca da yapmak kim istemez ?

hiç belli olmaz bu işler,barça ya gittiğinde yaşı 29 olmuş olacak,bence chelsea ye gidip mourinho ile çalışmalıydı,şimdi barça da ne yaparsa yapsın messi ve neymar ın gölgesinde kalacak

Ronaldo haricinde hangi futbolcu gitse barcaya onların gölgesinde kalacak zaten önemli olan oraya gitmesi

• ocak ayına kadar oynayamayacak bu süre içinde Galatasaray a kiralık olarak verilebilir.
  • Vallahi Fener'de gelsin Ocağa kadar bizde oynasın demiş teklif etmiş ama zannetmem Türkiye'ye ayak basmaz o daha :)
  • Helal olsun Ardaya gelmiş geçmiş en büyük Türk Futbolcu olabilir benim için oldu bile

• Helal Olsun Arda`ya. Bir Fenerbahçe`li olarak beni Atletico taraftarı yapmıştır kendisi.
    Artık gönlümüz Barca`dan yana olacak.

Barca Atletico maçından bir kare

• Valla sülalemden biri Barcelona'ya gitse gene desteklemem Katalanları Arda'ya başarılar ama ilk 11'de oynayabileceğini sanmıyorum kimi keseceksiniz orta sahada oynar diyen arkadaşlar arda bir kere orta saha oyuncusu değil hadi oynadı diyelim Iniesta'yı mı keseceksiniz Rakitici mi :) Boş muhabbetler..
  • Bence Arda yaşlanan iniesta'nin yerine rotasyon olarak alindi en azindan bu sene icin böyle bir sonraki sezon iniesta'nin yerine yani ortada ki 3lunun hucumcusu olacak

• Arda'nın Türkiye'ye gelme ihtimali değil F.Bahçe'ye gelme ihtimali yok daha öncede açıkladı Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda forma giymem diye büyük ihtimal Barca'dan sonra yuvasına geri döner.
  • Valla ben Fenerbahçe'nin istemesine şaşırmıyorum. Adamlarda güçlü mide var, daha önceleri kendilerine küfür eden attığı gol sonrası kayarak hareket çeken Emre Belözoğlu'nu, kol hareketi yapan ve yine küfürler eden Tümer Metin'i, kenditaraftarlarını döven Fatih Akyel'i nasıl istedilerse bas bas Galatasaraylıyım, Allah bana Fenerbahçe forması giymeyi nasip etmesin diyen Arda'yı da isterler.

3'ün 1'ini alılar ya ayrı konu

BONUS:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi san lorenzo -- 7 Temmuz 2015; 22:53:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: osurgan

quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Vay anasını 34 milyon euro hemde.Yıllıkta 7 milyon alacakmış, biz mi anlamıyoruz Barca mı anlamıyor çözemedim.Arda hiç Barcada oynayacak bir futbol oynamadı.

bu konuda barcelonayı uyarmalısın hocam mail falan at yönetime

• Eğer Laporta başkan seçilirse Arda'yı büyük ihtimalle geri gonderip pogbayi alacak. Tahmini 100m€ gözden çıkarmışlar. Umalim da bartemou kazansın bizde ardayi izleyebilelim.

• Seçimle ilgili pek bir bilgim yok ama haber sayfalarından okuduğum kadarıyla bartemou ondeymis. (Gerci turk medyasi dogrulugu tartisilir) Onun disinda eğer arda kalirsa kimin yerine oynar onu da gerçekten merak ediyorum. Benim sahsi dusuncem daha dogrusu temennim Ardanin maclarini izleyebilmek. Arda yerine herhangi bir Türk futbolcu da olsa ayni olay yaşanır diye düşünüyorum. Cunku bizim milletimiz acisindan onemli olan orada bir Türk bulunmasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fourcade -- 8 Temmuz 2015; 4:17:27 >
  • BaLoN

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.