Şimdi Ara

Son Dakika Arda Chelsea'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SON DAKİKA: İspanya'da çok başarılı bir sezon geçiren milli yıldızımız Arda Turan, önümüzdeki sezon Chelsea'nın formasını giyecek. İngilizler, sözleşmedeki, 'serbest kalma maddesini' işletecek.

Akşam'ın haberine göre; son dönemlerde G.Saray'a dönüp dönmeyeceği konuşulan Arda Turan'ın yeni sezondaki adresi belli oldu: Chelsea. İngiliz devi, Arda'nın sözleşmesinde yazan "24 milyon euroya serbest kalır" maddesini kullanarak milli yıldızı gelecek sezon için kadrosuna kattı. Milli yıldız, daha önce gündeme getirdiği Chelsea'de oynama hayalini böylece gerçekleştirmiş oldu.
    FALCAO İLE BİRLİKTE GİDİYOR

İspanya'da yıllık 2 milyon 500 bin euro alan Arda Turan'ın Londra ekibinden alacağı ücret gizli tutuluyor. Chelsea'nin ayrıca milli futbolcumuzun Kolombiyalı takım arkadaşı Radamel Falcao'yu da 60 milyon euroya kadrosuna katacağı öğrenildi.

KAYNAK : AKŞAM GAZETESİ . TRT SPOR . SİYAH GAZETESİ . THE SUN

• Ulan bu madrid bizim paramızı verdi mi?Fakirler
    Nereye gidiyor bu adam haber inandırıcı değil.
  • Haber dogruysa tebrik etmek lazim ardayi.alninin teriyle bu gunlere geldi.tr den gitmekle cok iyi bir is yaptigini bir kere daha anlamistir mutlaka

Ins ada'da en iyi sekilde ulkemizi temsil eder.yolun acik olsun Arda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar saçma haber görmemiştim
  • Mata ve Hazardi kesemez.Mevkilerinde onlar var.

Ama şöyle bir şey var:Falcao ile birlikte giderse,Atleticodaki gibi Falcao önde arkada sürekli değişen 3'lü olursa o şekilde oynar.

• Hazard'in yedegimi olacak?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son dakika !!! Quaresma KAP'ta
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Juan Mata,Eden Hazard,Oscar,Marin

Çelimsiz, hem kanatta hemde orta sahada oynayabilen oyuncu aşkı tutmuş Chelsea'i.
  • hazard, oscar, mata

arda bunlardan formayı kaparsa benim gözümde world class kanat oyuncularından olur.
  • balonnn.
  • hazardı kesebilecek topçu var mı şu an piyasada
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

hazardı kesebilecek topçu var mı şu an piyasada

Bale var
  • Harbi gitti diyorlar. Serbest kalma maddesinden almış Chelsea. Madrid ile anlaşmamızda bir sonraki satıştan yüzde istemiş miydik biz? Öyle hatırlıyorum nedense?

Burak için de 18 vermiş Napoli diye bir söylenti var.

Hayırlısı bakalım.
  • Arda yı napacak chelsea anlamıyorum.Bence arda'nın ilk 11 oynamasının zor olduğu bir takıma gitmesi saçma olur.
  • Demek ki Arda Galatasaray yolunda. Hayırlı olsun
  • Juan Mata,Eden Hazard,Oscar,Victor Moses ve Marko Marin.Arda'nın oynayabileceği mevkilerde dünyanın en iyileri var Chelsea'de....Esas sıkıntıları top class bir santrafor ve ortasahanın göbeği...
  • fake
  • quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

hazardı kesebilecek topçu var mı şu an piyasada

Bale var

aklıma geldi yazmayayım dedim direk ordan yakaladın ha
  • Mourinho Gittiği her takıma Neden Bir türk oyuncusu alıyor.Bir yemini felan mı var acaba.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.