Şimdi Ara

Son bir senede aşırı asosyal oldum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuya girek bodoslama dalıyorum. Geçen seneye kadar çok arkadaşım vardı beyler neden bilmiyorum kendimce bi karar aldım kötü günümde yanımda olmayanları silicem diye ve geçtiğimiz yaz ayına kadar hepsini sildim sadece bir tanesi kaldı ama bu son kalan cidden çok iyiydi bu şerefsizde bisiklet altı turlara katılmaya başadı ve bana satış koydu. Bende bununla konuşmamaya karar verdim ve şuan yemin ederim hiç bi arkadaşım yok. Geçen bayram olsa 5-6 kişi dışarıda takılırdık ederdik şuan ailem dışımda takılabilecek kimsem yok. 1 haftadır evdeyim kafayı yedim. Artık tek başıma çıkıyorum dolaşıyorum 1 saat geri geliyorum. Özgüven konusunda gayet iyiyim ama beyler neden arkadaşlarımı sildim mantık bulamıyorum keşke silmeseydim diyorum tek başıma kaldım dershanenin ilk günü hoca bu arkadaş sizcede seri katil gibi durmuyor mu dedi
    yaş 18 olacak kilo 65 boy 1.75
    Yeniden nasıl arkadaşlık kurabilirim? Dershanede arkadaşım çok ama çoğunun adını bilmem bildiklerimde arayıp sormaz ama dershanede çok iyiyizdir. Bunlarlada muhabbeti kesmeyi düşünüyorum ama saçma bari dershanede arkadaşım olsun.

Beyler asosyallikten lole başladım lol öğrendim kendi kendime bi yardımcı olun lütfen

• Seri katil gibi mi duruyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDixon

Seri katil gibi mi duruyorsun

yoo
  • arkadaş sizcede seri katil gibi durmuyor mu
  • Sildim derken gerçek anlamda mı kullandı acaba? Şüpleniyorum
  • Aynıyız nerdeyse ya. Bana hakettiğimden az değer gösteren konuştuğum 7-8 kız vardı. Hepsine mesaj atmamaya soğuk davranmaya başladım şu an konuştuğum kız yok nerdeyse. Çok şükür erkek arkadaşlarım +10 senelik hep onlarla çok iyiyiz bi kere küslüğümüz olmadı ama kız yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThugFamily

Konuya girek bodoslama dalıyorum. Geçen seneye kadar çok arkadaşım vardı beyler neden bilmiyorum kendimce bi karar aldım kötü günümde yanımda olmayanları silicem diye ve geçtiğimiz yaz ayına kadar hepsini sildim sadece bir tanesi kaldı ama bu son kalan cidden çok iyiydi bu şerefsizde bisiklet altı turlara katılmaya başadı ve bana satış koydu. Bende bununla konuşmamaya karar verdim ve şuan yemin ederim hiç bi arkadaşım yok. Geçen bayram olsa 5-6 kişi dışarıda takılırdık ederdik şuan ailem dışımda takılabilecek kimsem yok. 1 haftadır evdeyim kafayı yedim. Artık tek başıma çıkıyorum dolaşıyorum 1 saat geri geliyorum. Özgüven konusunda gayet iyiyim ama beyler neden arkadaşlarımı sildim mantık bulamıyorum keşke silmeseydim diyorum tek başıma kaldım dershanenin ilk günü hoca bu arkadaş sizcede seri katil gibi durmuyor mu dedi
    Yeniden nasıl arkadaşlık kurabilirim? Dershanede arkadaşım çok ama çoğunun adını bilmem bildiklerimde arayıp sormaz ama dershanede çok iyiyizdir. Bunlarlada muhabbeti kesmeyi düşünüyorum ama saçma bari dershanede arkadaşım olsun.

Beyler asosyallikten lole başladım lol öğrendim kendi kendime bi yardımcı olun lütfen

çoğunun adını bilmem bildiklerimde arayıp sormaz

sen niye arayıp sormuyorsun peki? bir adım sen atmayı dene. Denesen ne kaybedersin ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 senede çok pis yaşlandım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

quote:

Konuya girek bodoslama dalıyorum. Geçen seneye kadar çok arkadaşım vardı beyler neden bilmiyorum kendimce bi karar aldım kötü günümde yanımda olmayanları silicem diye ve geçtiğimiz yaz ayına kadar hepsini sildim sadece bir tanesi kaldı ama bu son kalan cidden çok iyiydi bu şerefsizde bisiklet altı turlara katılmaya başadı ve bana satış koydu. Bende bununla konuşmamaya karar verdim ve şuan yemin ederim hiç bi arkadaşım yok. Geçen bayram olsa 5-6 kişi dışarıda takılırdık ederdik şuan ailem dışımda takılabilecek kimsem yok. 1 haftadır evdeyim kafayı yedim. Artık tek başıma çıkıyorum dolaşıyorum 1 saat geri geliyorum. Özgüven konusunda gayet iyiyim ama beyler neden arkadaşlarımı sildim mantık bulamıyorum keşke silmeseydim diyorum tek başıma kaldım dershanenin ilk günü hoca bu arkadaş sizcede seri katil gibi durmuyor mu dedi

çoğunun adını bilmem bildiklerimde arayıp sormaz

sen niye arayıp sormuyorsun peki? bir adım sen atmayı dene. Denesen ne kaybedersin ki?

hocam sanki ortama girmeye çalışan gerizekalılar gibi hissediyorum onlar aramazsa bende aramam mesaj atmam kafasındayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Synyster®

Aynıyız nerdeyse ya. Bana hakettiğimden az değer gösteren konuştuğum 7-8 kız vardı. Hepsine mesaj atmamaya soğuk davranmaya başladım şu an konuştuğum kız yok nerdeyse. Çok şükür erkek arkadaşlarım +10 senelik hep onlarla çok iyiyiz bi kere küslüğümüz olmadı ama kız yok

ben +10 yıllıklarıda sildim hocam mahalledekilerlede konuşmuyorum hiç kalmadı 2-3 kız var onlarlada arada bi konuşuyoruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Synyster®

Aynıyız nerdeyse ya. Bana hakettiğimden az değer gösteren konuştuğum 7-8 kız vardı. Hepsine mesaj atmamaya soğuk davranmaya başladım şu an konuştuğum kız yok nerdeyse. Çok şükür erkek arkadaşlarım +10 senelik hep onlarla çok iyiyiz bi kere küslüğümüz olmadı ama kız yok

ben +10 yıllıklarıda sildim hocam mahalledekilerlede konuşmuyorum hiç kalmadı 2-3 kız var onlarlada arada bi konuşuyoruz

Dostum yeni konu açtım istersen bir inceleyebilirsin
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98132100

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.