Şimdi Ara

Son bi kaç günde PB hileci attı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son bi kaç günde Punkbuster'ın hileci banlediğini filan gördünüz mü? Ben sanki çalışmıyor gibi bi hisse kapıldım. Özellikle dünkü girdiğimiz o sunucuda. Bazı adamların hile yapabiliyor olacağı fikrini uyandırdı ki normalde en son aklıma gelen bişeydir punkbuster var diye.

• Ben 5-6 tanesine denk geldim son 2-3 günde. Banlamaya devam etmiş, zaten master ban index'e bakarsak banlı sayısı 3.000'e yaklaşmış. Her allahın günü 20-30 adam banlanıyor açıkcası listeye göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB
    Ben 5-6 tanesine denk geldim son 2-3 günde. Banlamaya devam etmiş, zaten master ban index'e bakarsak banlı sayısı 3.000'e yaklaşmış. Her allahın günü 20-30 adam banlanıyor açıkcası listeye göre.

Eyvallah o zaman karşımızdakiler süper oynuyorlardı

Şu ban master index in linkini atabilcen mi?

Edit: buldum yaw tamam.http://www.pbbans.com/mbi-latest50-bfbc2-lfb36.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 13 Mayıs 2010; 10:57:29 >

• ben dün denk geldim punkbuster acık bi serverda adamda aim vardı her iddasınada giririm counquestte adam oturmuş daha yarısında oyunun 50 ye 4 oynuyodu adamı izliyorum ödlürdükten sonra beni adamın kafası ve silahı deli gibi saga sola dönüyo durdugu yerde.
  • PB yi geçen yeni bir hile bulduklarında bir süre kullanabiliyor hileciler. PB bir süre sonra bunu da ekleyince teker teker atılıyor. PB = %100 koruma değil.
  • ben dun gordum banlıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

ben dün denk geldim punkbuster acık bi serverda adamda aim vardı her iddasınada giririm counquestte adam oturmuş daha yarısında oyunun 50 ye 4 oynuyodu adamı izliyorum ödlürdükten sonra beni adamın kafası ve silahı deli gibi saga sola dönüyo durdugu yerde.

Dün oynadigimiz server'da kesin vardi gibime geldi. 4x ile bile kucucuk gordugum adam bi anda 2-4 abakan mermisi ile indiriyordu beni.

Karsi takimdaki Paratoner'i saymazsak (insan degil kendisi), karsi tarafta sanki hileci hurdaci 2-3 kisi vardi gibi hissettim. Aresmar'da oyle hissetmis, sende hissetmissindir sanirim? Dees1de'da aynisini soyluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes 11 En fazla kaç kişi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iguuz
    Karsi takimdaki Paratoner'i saymazsak (insan degil kendisi), karsi tarafta sanki hileci hurdaci 2-3 kisi vardi gibi hissettim. Aresmar'da oyle hissetmis, sende hissetmissindir sanirim? Dees1de'da aynisini soyluyor.

hile değil el alışkanlığı benimkisi. ;)
  • Ben görüyorum arasıra.
  • Dün girdim en son, sinir oldum kapattım, nedeni ise sniper x12 ile göreceğin uzaklıktan abakan ile indirmeleri ( tek mermi). Ayrıca saklandığım yerde kimsenin görme imkanı yokken roket ve benzeri şeyleri devamlı yemem. Hileciler artmış durumda. Umarım fazla yayılmaz bu olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagen
    Dün girdim en son, sinir oldum kapattım, nedeni ise sniper x12 ile göreceğin uzaklıktan abakan ile indirmeleri ( tek mermi). Ayrıca saklandığım yerde kimsenin görme imkanı yokken roket ve benzeri şeyleri devamlı yemem. Hileciler artmış durumda. Umarım fazla yayılmaz bu olay.

Dostum oyle diyorsunda birisi seni spotladiysa abakanla vurmalari normal tabii tek mermide vurulman dedigin uzakliktan imkansiz gibi
    ve seni kimsenin gormedigini nasil bilebiliyorsun birisi spotlamis olabilir yada etrafinda bi yerde sotelenmis biri olabilir.
    Tabiki anlattigin gibi hilede yapiyor olabilirler ama bence cok kucuk bir ihtimal
  • Punkbuster baya iyi çalışıyor hile olasılığı bu oyunda diğer tüm oyunlardan daha az. Çok daha başarılı görüyorum oynadığım diğer tüm oyunlardan. Hile yapıyordur diye düşündüğümüz bi çok kişi aslında yapmıyor.
  • Ben oyunu aldığım günden beri 1 kere gördüm medic ti lmg ile aim açmış oda çok durmadu atıldı onun dışında başka görmedim bazen gözüme takılıyor yukarda yazılar geçio niki yazıp aim den atıldı falan diyor .Zaten pb çalışmasa oyun 2 günde çöker.Banada çok iyi oyuncular denk gelio ben onların fps nin yüksek olduğunu düşünüyorum ben 30 fps de onlar 70+ olunca fark ediyor.
  • bu gün 3 tane gördüm. Hepsinin atilma nedi farkliydi. En azından 3 farklı hile karşı koruma sağladığını anlamış oldum
  • bugün bana bile aimbot kullanıyorsun dediler biraz abartıldı sanki bu hile işi herkes birbirine hileci diyor sabahtan beri
  • quote:

Orijinalden alıntı: countermaniac

quote:

Orijinalden alıntı: eagen
    Dün girdim en son, sinir oldum kapattım, nedeni ise sniper x12 ile göreceğin uzaklıktan abakan ile indirmeleri ( tek mermi). Ayrıca saklandığım yerde kimsenin görme imkanı yokken roket ve benzeri şeyleri devamlı yemem. Hileciler artmış durumda. Umarım fazla yayılmaz bu olay.

Dostum oyle diyorsunda birisi seni spotladiysa abakanla vurmalari normal tabii tek mermide vurulman dedigin uzakliktan imkansiz gibi
    ve seni kimsenin gormedigini nasil bilebiliyorsun birisi spotlamis olabilir yada etrafinda bi yerde sotelenmis biri olabilir.
    Tabiki anlattigin gibi hilede yapiyor olabilirler ama bence cok kucuk bir ihtimal

Hocam HC server harici oynamam, spotlama yapılmıyordu, soylediğim olay 1 kere olsa neyse, aynı server da devamlı oldu, en sonunda server da değiştim.
    herhalde tahminim YOUTUBE de de görebileceğiniz, bluescreen olayı olabilir. Yani cs deki wallhack gibi, dün 2 tane ban gördüm oynarken, hile hala var, ne anlıyorlarsa hileden.

• Geçen hafta pazar günü 2-3 saat oynadıgım sürede abartısız diyorum nerdeyse 15 kişi aimbot ve gamehack ten banlandı, arkadasta vardı beraber oynuyorduk inanamadık bu kadar hilecinin olduguna.

Bu arada bi sorum var, bu banlananların cd keyi iptal oluyor mu ? yoksa başka servera girip oynamaya devam mı ediyorlar ? 2. dedigim gibiyse durum vahim
  • Hileciler aynı key ile başka sunucuya giremiyorlar ban olunca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.