Şimdi Ara

Son 9 Yılın En Güçlü Kadrosunu Kurduk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene takım olarak son 9 yılın en güçlü kadrosunu kurduk. Daha önce Drogba, Sneijder vs. vardı ama sadece o mevkilerde vardı o adamlar diğer mevkiler çöptü. Ama şuan kaleden defansa defansan forvete forvetten ortahaya her mevkimizdeki adamlaR süper. Yani şuan eksik olan mevkimiz yok bu kadro ile ŞL'de olsak gruptan rahat çıkardık.

Bu sene kesin şampiyonuz. Önemli olan seneye kadronun bozulmaması hatta takviye yapılarak dahada güçlü hale gelerek ŞL'de en az çeyrek büyük ihtimal yarı final oynamak olmalı hedefimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cücülük -- 31 Ağustos 2017; 11:24:36 >

• Denayer olmasa iyi olacaktı.. 2. bir Ahmet Çalık'a gerek yoktu..
  • ExtrameBOY27 kullanıcısına yanıt
    Yapma hocam, o dönemde bile Denayer en fazla göze batan oyuncu idi, şu an Tolga'nın göze çarpmaya başladığı dönemde Denayer parıl parıl parlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gündür nedense ileride patlama ihtimali, dalga geçilme ihtimali olan konular açıyorsun.

ya 6 yaşındasın, ya da kargaşa çıkarmak isteyen bir beşiktaşlı.

kesin şampiyon olacak filan.. ıhhm, ben bu totemi bozarım bjkli kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

Yapma hocam, o dönemde bile Denayer en fazla göze batan oyuncu idi, şu an Tolga'nın göze çarpmaya başladığı dönemde Denayer parıl parıl parlar

ne göze carpması? 2, 3 maçta basındaki bir kısım satılık kalemler övdü o kadar.. onlar Carolu'da övdüler aynı dönemde.. yi,ne 2-3 maçta överler aklınızda o kalır.. Ahmek Çalık ayarında bir topçu.. Galatsaray da ne işi var? hele bir de umut olarak getirilmiyor mu ben ona şaşıyorum.. Denayer Galatasaray da oynamak istiyormuş ne büyük lütüf.. Sabri de oynamak istiyor..
  • ExtrameBOY27 kullanıcısına yanıt
    Satılığından, kaleminden ba-na-ne ? 5 yıldır Galatasaray'ın her maçını aralıksız, stattan veya evimden canlı izliyorum, hangi oyuncunun iyi oynadığını, kimin kötü oynadığını, takımın eksiğinin ne olduğunu kendi gözümle görüp, yorumlayıp, bir fikir edinebilecek yaşta ve olgunluktayım, Denayer'in de Galatasaray için yeterli olduğunu başkasının yazdıklarından değil, kendi gözlerimle görebiliyorum, keza spor yazarlarının ne yazdığını da çok nadir okurum. Sizinle gayet normal bi tartışmaya giriyorum, kullandığınız üsluba bakın. İyi forumlar.
  • Ama son 9 yilin en zayif Teknik direktorune emanet ettik.

Umarim utandirir beni.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SON 5-10 YILIN EN İYİ OYUNLARI
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

2 gündür nedense ileride patlama ihtimali, dalga geçilme ihtimali olan konular açıyorsun.

ya 6 yaşındasın, ya da kargaşa çıkarmak isteyen bir beşiktaşlı.

kesin şampiyon olacak filan.. ıhhm, ben bu totemi bozarım bjkli kardeş.

Rahat ol hocam, bu kadro kendini köprüden atsa yine ilk 2de olur dalga geçilmez..
    Öyle bir kadro kurdunuz yani. Tebrik ederim
  • "ŞL'de en az çeyrek büyük ihtimal yarı final oynamak "

:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Ama son 9 yilin en zayif Teknik direktorune emanet ettik.

Umarim utandirir beni.

En azından oyuncudan anlıyor, Sabri, Semih gibi çöpleri ayıkladı Selçuk denen el frenini kulübeye çekti. Tudor'dan üstün tuttuğun kimse bunu yapamadı, biraz Riekerink uğraştı o da anca Hope Cloud'u yolladı. Yerli Yerlioğlu'na girmiyorum bile.

Ben Tudor'un sahaya sürdüğü bu Galatasaray'ı özlemiştim arkadaş. Varsın puan kaybedelim şampiyon olamayalım sahada karakter görüyorum o bana yetiyor hasret kalmışım. Gomis stoperlerin rakip kalecinin üstüne yaldır yaldır koşuyor, Tolga, Ndiaye, Fernando bir anda üçlü sıkıştırıyor, Gomis hatta top rakip orta sahadayken stoperlere yapışıyor geriye pas attırmıyor, uzun oyna kaybet topu diyor ya resmen, izlerken mest oluyorum arkadaş. Böyle oynasınlar olmuyorsa kaybetsinler canlarını yerim. Geçen sene herkes topu Selçuk ya da Sneijder'a atıp markaja girip saklanıyordu bu sene Maicon bile çok istekli verin biraz da ben oynayayım diyor topla, arada hata da yapıyor illa ki. Ama şu oyunu oynasınlar adam gibi sonuçtan bağımsız bu taraftar bu adamları bağrına basar. Tudor şu oyunu oynatmaya devam etsin sonuna kadar arkasındayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Son 9 Yılın En Güçlü Kadrosunu Kurduk.
  • Konuyu açan arkadaş yeni nesil troll, ileride hortlatırken bunu da göz önünde bulundurun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Konuyu açan arkadaş yeni nesil troll, ileride hortlatırken bunu da göz önünde bulundurun.

+1
    Katılım tarihi:27 Ağustos 2017

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baby-Faced Assassin -- 31 Ağustos 2017; 13:48:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Umarim utandirir beni.

hamza gibi adamlar geldi takımın başına sen şimdiden utan
  • Bruma'yı transfer ettiğimizde takımın Transfermark değeri toplam 162 milyon euroydu.
    Şuanda Asamoah katılırsa 126 milyon euro gibi bir rakama gelecek değer.

Tabi bu değerlere bakarak kalite karşılaştırmak tartışılır ama arada 36 milyon euroluk büyük bir fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Bruma'yı transfer ettiğimizde takımın Transfermark değeri toplam 162 milyon euroydu.
    Şuanda Asamoah katılırsa 126 milyon euro gibi bir rakama gelecek değer.

Tabi bu değerlere bakarak kalite karşılaştırmak tartışılır ama arada 36 milyon euroluk büyük bir fark var.

40+ oyuncumuz vardı ondan olabilir. Yarısı tribünde yarısı kiralıktı.

Şuan ilk 11 i en kaliteli olan takımız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 yıl önce neydi kadronuz ? 2000 jenarasyonu dağıldıktan sonra Gsnin kadrolari hep çöptü Ünal aysal dönemine kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Umarim utandirir beni.

Son 3 haftalik periyotta biraz yaniltti daha iyi olabilir.

• İzole Bant kullanıcısına yanıt
    Lincoln, Keita, Kewell, Elano vs vs olduğu kadro ile mukayese ediyorlar sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

"ŞL'de en az çeyrek büyük ihtimal yarı final oynamak "

:D

ŞL'de çeyrek final oynadığımız ve yarı finalin ucundan döndüğümüz için, yarı final hedefi koymanın neresi komik? Yazan arkadaş orada "hedeften" , vizyondan bahsediyor, olacaklardan değil!

Ayrıca balık hafızalısın yada Real Madrid ile oynadığımız çeyrek final maçlarını izlememişsin. O maçta Real Madrid'e 4 tezahüratı yaptık, tur korkusu yaşattık. Attığımız 4. gol ofsayt olmasaydı, 5. gol için önümüzde 10 dakika vardı ve taraftarda oyuncularda havaya girmişti üst üste gelen gollerle.

Ama haklısınız sizde 10 senedir ŞL'ye gidemediğiniz için nasıl bir yer olduğunu unuttunuz tabi. Ütopya gibi birşey sizin için.

AL'de yarı final oynamaya benzemiyor ŞL'de çeyrek final oynamak. Hani UEFA Kupasını kazanmak zor değildi, noldu? Kedi, ciğer meselesi sizinki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özge Gürel -- 2 Eylül 2017; 0:1:18 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.