Son 6 ayda okuduğum kitaplar SSli

-
-
Ne kazandırdı kitap okumak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sosyal medya ve cep telefonları yüzünden kitap okumak artık benim için hatıra olarak kaldı, eskiden çok güzel okurdum
Dan Brown (Origin) İsimli kitabını da okumanı tavsiye ederim kardeşim.
Ben de Şu Çılgın Türkler'i, Kur'an-ı Kerim'i vb. dini ve milliyetçilik üzerine kitaplar okuduktan sonra bunu okudum. Dünya'ya bakış açım değişti
Hayatımda okuduğum en iyi 2.kitap...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlu.Dal.95 -- 9 Temmuz 2023; 12:7:52 > -
Malum şahsın kitabı niye yok?
Yılmaz özdil boş olmuş biraz, Atatürk hakkında daha iyi kitaplar okuyabilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beni kitap zor sarıyor çoğu kitap kalın gözüksün diye 2 sayfalık olayı 20 sayfada anlatıyor , ilk 2 sayfayı okuyorsun olayı anlıyorsun güzelmiş diyorsun sonra 10 sayfa okuyon hala aynı olayı anlatıyor baydırıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlgi alanlarını tam olarak bilmiyorum ama saçma sapan boş yere kafa yoran kitaplar. (yüzüklerin efendisi hariç)
Dünya klasiklerini okumanı tavsiye ediyorum hem sürükleyici hem ilham verici hem de hayata olan bakış açını değiştirecek kitaplardır.
Özellikle dostoyevski okumanı tavsiye ediyorum.
-
merhaba hocam hayırlı akşamlar ben de suç ve ceza var a101 den aldım sizce okuyayım mi böyle ufkumu geliştirecek bir kitap tavsiyesi verir misin
Bunlar sarmıyor beni, daha çok polisiye roman okuyorum. Seri katil romanları falan. Koleksiyoncu okudum mesela efsane kitap tam dhdekilere göre. Birebir aynı kafa. Suç ve ceza külttür zaten. Olasılıksız iyidir mesela kurgusu falan. Hitlerin kavgamı iyi güzel. Bu arada o hangi incil lan öyle roman kadar yapmışlar.
-
Suç ve ceza muhteşem bir kitap ama kitap okuma alışkanlığın iyi değilse kalın kitaplar okurken sıkılabilirsin.
İlgi alanlarını bilmediğim için tam olarak ne önerebileceğimi bilmiyorum ama genel olarak dünya klasiklerinin hepsini öneririm.
-
siyasete politikaya ilgin var sanırım tanel demirel kitapları ufkunu genişletir hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Yılmaz özdil boş olmuş biraz, Atatürk hakkında daha iyi kitaplar okuyabilirsin.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X