Şimdi Ara

Son 3 Gün daha da Bastıralım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet fenciler fen sınavına son 3 gün sınav çıkışının(mat-geo sınavı) olduğu gün kimya baya çalıştım bi kaç konu kalmıştı sadece tekrar etmediğim. Ondan sonraki gün fizikten optik ve mekanik hariç ne var ne yoksa tekrar ettim ondan sonraki günde lay lay lom geçti ama bu konuyu açmamın sebebi kendime program yapmış olmam ve artık ciddi ciddi kendimi dış dünyaya kapatıyorum ve bugünden 19 haziran cuma akşamına kadar fen okuyorum daha da bastırmayı planlıyorum.bugün saat 07:00-07:15 gibi başlayıp 1,5 saat ya da 2 saat seanslar şeklinde biyoloji okumayı planlıyorum ve bugün biyoloji hakkında ne var ne yoksa okuyarak bitirmeyi planlıyorum.Aranızda canım abartma bu zamana kadar çalışmadın bu zamandan itibarenmi iyi yapcan diyenler olcaktır hayır arkadaşlar bu zamana kadar ben biyolojide okudum kimyada fizikte okudum ama mat sınavına sonlarda yüklendim ve bu fen konularını yüzde 60 unuttum önceden çalışmışım neden emeğim heba olsun ki uykum gelmezse gece yaklaşık 1 e kadar çalışıp yatacam yarında daha çok fizik ve biyoloji yüklencem cuma günü ise forumdaki yararlı konulardan felan ve kendi notlarımdan genel tekrar yapacam demem şuki bana katılanlar pm atarsa birbirimize motive olma açısından iyi olur ben 1.5 ya da 2 saat çalışıp 15 dk foruma girerim konuşuruz ben bu zamandan itibarende çok şeyin değişeceğine inanıyorum ALLAH emeğimizi boşa çıkarmasın

Bu arada ben akşam bugünkü hedefimi halletmişmiyim yazarım sizde hedef koyup çalışacaksanız konuya yazabilirsiniz

NOT1)17 haziranda biyoloji büyük oranda halledildi ama bir kaç konu var onlarıda sabah 10 a kadar okumayı planlıyorum ve 18 haziran günüde kimya ve biyoloji karışık çalışmayı planlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilzade101 -- 18 Haziran 2015; 4:12:47 >

• Devam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canım abartma bu zamana kadar çalışmadın bu zamandan itibaren mi iyi yapcan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destekliyorum yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya zaten gaza gelmeye bahane arıyorum...
    11'de derse başlıyorum gece 12 ye kadar var gücümle, minimum molalarla, palme kimya biyoloji, denge fizik bitireceğim. Yaklaşık 20 deneme. Gece de cevaplarına bakarım. Ya Allah..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.