Şimdi Ara

Son 25 yildaki araba sayisindaki artis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçüklük fotoğrafıma baktım mahallemizde 1 tane eski model servis minubusu varmış. Geçenlerde aynı yerden gectim evlerin bahçeleri yıkılmış ve evlerin onunu dik olarak park edilen otoparklara cevirmisler ve araba çekecek yer dahi kalmamış. Bundan 25 yıl sonra torunlarımızın zamanını çok merak ediyorum. Kişi başına 2 aracın düştüğü iller bile var bu israftanmi yada neden böyle bilemiyorum. 18 yaş üstü nüfusa bakarsak ciddi oranda tüketim hhastaligi baş göstermiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ahlak ve dürüstlük diye birşey olmadığından bu memlekette, sıfır arabalar bu fiyatlarda da çatır çatır çatır satar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 13 Mart 2016; 16:28:35 >
  • Herkes hak ettiği gibi muamele görür. Yaşamı da hak edişi ile paraleldir. Tabi hak ettiği muameleyi görmeyen haklı azınlıkta bu kesimin altında ezilir ve yaftalanır. Araba bu durumun cüz'i bir zihinsel göstergesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Mart 2016; 18:15:31 >
  • İktidarımız sağolsun 20 sene önce Passat, Crv filan alamıyorduk şimdi herkes araba alabiliyor.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    bir kesmi hedeflemedim sıkıntı olmaz herhal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 13 Mart 2016; 18:58:10 >
  • Küçüklüğünüzde muhtemelen evler de tek katlıdır..
    Şimdi tek evlik arsalarda 5-6 aile üst üste yaşıyor.. (arabalar da eskiye nazaran ucuz)
    Ama araçları evler gibi üst üste park etme imkanı yok.. Mecburen yollar araba doluyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Küçüklüğünüzde muhtemelen evler de tek katlıdır..
    Şimdi tek evlik arsalarda 5-6 aile üst üste yaşıyor.. (arabalar da eskiye nazaran ucuz)
    Ama araçları evler gibi üst üste park etme imkanı yok.. Mecburen yollar araba doluyor..

Yok hayir hep 4 katlı binalar sabit. Hatta mantolama falan yapılmış boyanmış binalar güzel olmuş. Ama salonları 2 oda bağımlı eski binalar. Yıkılıp yenisi yapılan da yok değişim yok yanı kisaca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silebilirmiyiz
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.