Şimdi Ara

son 2 ayda tyt netlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son 2 aydaki tyt netlerim bunlar yükselme falan pek olmuyor sabit ilerliyor gibiyim hedefim 3 4k idi fakat artmadıkça kendimden şüphe etmeye başladım

son 2 ayda tyt netlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playhard36 -- 29 Kasım 2019; 19:5:38 >

• Dostum 60.75 den 102 olmuş sonra geri 70 olmuş sonra geri 100 olmuş sen aynı gibi görüyorsan biz bırakalım çalışmayı eksiklerin belli onlara yoğunlaş geç yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zümrüt ve yakut denemeleri testokulun ve aşırı kolay oluyo sakin kafayla çözsek 120 de 120 yapılacak denemeler yani o yüzden onları pek takmıyorum
  • kanka şüphe etmiyceksin inancın tam olsun, benim netlerım seninkinden daha kötü ama benimde hedef 3k hergün geliştirmye çalışıyorum kendimi, matematikte 25 aşşağısını görmüyosun gibi bişey ben 15 civarında yapıyorum hedefim 3k yani yaparsın çalışmaya devam et eksiklerini gör
  • Hocam bu nasil bir karne ya
    Ben sabit 93-95 aliyorum. En kolay denemeden de en zor denemeden de. Bir ozdebirde 83 yapmistim. Sen ozdebiri de iyi yapmissin yani. Valla bilemedim cok garip senin durum. Biraz daha duzenli calisirsan netler de duzene oturur bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 da var 100 de var. İlginç bir deneme karnesi :D
  • Başarılar hocam şüpheniz olmasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 Günde TYT [BİTMEDİ]
    4 yıl önce açıldı
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • thebossmyy kullanıcısına yanıt
    apotemi 1 denemesi hayatımın en ilginç denemesiydi türkçe çözdüm matın yarısındaydım baktım 25 dakika var dedim bari matı bitireyim yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasvetli bir sabah

Hocam bu nasil bir karne ya
    Ben sabit 93-95 aliyorum. En kolay denemeden de en zor denemeden de. Bir ozdebirde 83 yapmistim. Sen ozdebiri de iyi yapmissin yani. Valla bilemedim cok garip senin durum. Biraz daha duzenli calisirsan netler de duzene oturur bence.
    Hocam daha ilginci 70 yaptığım özdebirden sonra dershanede deneme olduk onda 99 net yaptım karşılaştırınca iki denemeyi pek fark görememiştim.Sanırım Türkçem kötü geçerse tüm denemem kötü geçiyor.

Çok ön yargılıyım türkçeye karşı özgüven kazanmam lazım ama fırsat vermiyor denemeler geçen sene 34 35 net yapardım Türkçeden şimdi durum ortada

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.