Şimdi Ara

son 2-3 aydır kotanızı kontrol ediyormusunuz? CİDDİ KONU + SS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kotayı 5 YILDIR AŞMAMIŞ biri olarak son 3 aydaki kullanımı görmektesiniz.
    ekim ayı kullanımı 3,6 gb'dır KASIM AYINA KADAR 5 YILDIR KOTAYI HİÇ AŞMAMIŞTIM.
    son 2 aydır kotam çok hızlı şeekilde artmakta işin kötü tarafı okul değişikliği sebebiyle 1. ve 2. yazılılarım hep üstüste geldi ve bilgisayarı sadece haftasonları açtım.
    hiçbir online oyun oynamadım. filim müzik indirmedim. dinlemedim. izlemedim.
    sadece facebook ve içindeki kısa videolar, DH, alışveriş sitelerinde ve bazı android forumlarında gezdim

bunu bildiğim için dün yani ayın son günü 11'den sonra hiç internete girmedim ve bugün interneti ilk açtığımda sorguladım. 45 mb. yazıyordu ve daha sadece ttnet kota sorgulama sitesine girdim
    az önce müşteri izmetlerini aradım geç olduğu için hemen bağlandım bi temsilciye anlattım durumu kota kaydı oluşturdu.
    beyler sizdede varmı böyle birşey?

BAŞKA FORUM SİTELERİNDE BÖYLE KONULAR SON 2 AYDIR PATLAMIŞ VE HERKEZ BENİM DURUMUMDA
    NOT: MODEMİMİN WİFİ ÖZELLİĞİ YOKTUR VE NOD32 BLGİSAYARIMA TEMİZ DİYOR. AYRICA HER TÜRLÜ GÜNCELLEME VB. KONTROLÜM ALTINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inwwisible -- 1 Ocak 2013; 21:40:57 >

• Bu durum bende de oluştu. aralık ayında kotayı aştım. Daha dün 1-2 saat lik kullanımım var ancak herhangi bir dosya indirme yapmadım sadece forumları gezindim. Bugün baktım kota 600MB olmuş. Brence bu durum TTNET in özel kazığı. Kasım ayında kotamı arttırmamı önermişler ben de redetmiştim. Sınırsıza geçiş için zorlama yapıyorlar. İki ay sonra taahhütüm bitiyor ve ben onlara eyvallah diyeceğim.
  • Sırf bunun için arkadaşımla deneme yaptık.Ayın 29'unda modemi kapatıp diğer ayın 2'sinde açtık ve kota sorgulamada 845mb çıktı
  • faturam kesileli 2 gün oluyor...yilbasi nedeniyle 2 gündür evde değilim...ve prensip gereği modemi kapatirim evde olmadığım zamanlar...ve presto ben de 65 mb upload 850 download yapmişim..vay be :P

a008mania Tarih 2 Ocak 2013; 10:29:19
    faturam kesileli 2 gün oluyor...yilbasi nedeniyle 2 gündür evde değilim...ve prensip gereği modemi kapatirim evde olmadığım zamanlar...ve presto ben de 65 mb upload 850 download yapmişim..vay be :P
    V-FouR Tarih 2 Ocak 2013; 10:05:21
    Sırf bunun için arkadaşımla deneme yaptık.Ayın 29'unda modemi kapatıp diğer ayın 2'sinde açtık ve kota sorgulamada 845mb çıktı
    ferit Tarih 2 Ocak 2013; 10:04:54
    Bu durum bende de oluştu. aralık ayında kotayı aştım. Daha dün 1-2 saat lik kullanımım var ancak herhangi bir dosya indirme yapmadım sadece forumları gezindim. Bugün baktım kota 600MB olmuş. Brence bu durum TTNET in özel kazığı. Kasım ayında kotamı arttırmamı önermişler ben de redetmiştim. Sınırsıza geçiş için zorlama yapıyorlar. İki ay sonra taahhütüm bitiyor ve ben onlara eyvallah diyeceğim.

hangi kurum en iyi arkadaşlar bilen varmı ? en problemsiz ? ücretleri makul seviyede ?
    internet + tv olursa iyi olur.

• ttnet kadar adi üç kağıtçı yalancı sahtekar bir firma görmedim... ne demek yaww hiç internete girmeden 850 mb download valla yerinizde olsam mahkemeye verirdim bu sütü bozukları adi herifler yaww....
  • Hakkinizi arayin ilk once sikayetvar.com sitesine sikayet edin daha sonra tuketici mahkemesine basvurun , hangi yolla olursa olsun konu internet kotasida olsa sonucta para oduyorsunuz ve hirsizlik kabul edilemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ertugrul.1.ozk

quote:

a008mania Tarih 2 Ocak 2013; 10:29:19
    faturam kesileli 2 gün oluyor...yilbasi nedeniyle 2 gündür evde değilim...ve prensip gereği modemi kapatirim evde olmadığım zamanlar...ve presto ben de 65 mb upload 850 download yapmişim..vay be :P
    V-FouR Tarih 2 Ocak 2013; 10:05:21
    Sırf bunun için arkadaşımla deneme yaptık.Ayın 29'unda modemi kapatıp diğer ayın 2'sinde açtık ve kota sorgulamada 845mb çıktı
    ferit Tarih 2 Ocak 2013; 10:04:54
    Bu durum bende de oluştu. aralık ayında kotayı aştım. Daha dün 1-2 saat lik kullanımım var ancak herhangi bir dosya indirme yapmadım sadece forumları gezindim. Bugün baktım kota 600MB olmuş. Brence bu durum TTNET in özel kazığı. Kasım ayında kotamı arttırmamı önermişler ben de redetmiştim. Sınırsıza geçiş için zorlama yapıyorlar. İki ay sonra taahhütüm bitiyor ve ben onlara eyvallah diyeceğim.

hangi kurum en iyi arkadaşlar bilen varmı ? en problemsiz ? ücretleri makul seviyede ?
    internet + tv olursa iyi olur.

Binada tesisat varsa uydunet öneririm. Ben 3 yıldır kullanıyorum. arada arıza nedeniyle kesinti olduğunda faturamda indirim yapıyolar. 3MB bağlantı hızım var daha 2.9'un altına hiç denkgelmedim. Ayrıca fiyat olarakta bahsettiğiniz şeyi (ben ona şirket diyemiyorum) yer bitirir. Uydunet yüzünden evden taşınamıyorum o derece memnunum.

• Bana da aynısı oldu,en fazla harcağıdım 32 GB iken -ki onda Lost sezonu indirmiştik-.Şimdi 70-80 GB oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 3 Ocak 2013; 18:48:52 >
    BİR DAMLA KAN BİR CAN DEMEKTİRhttps://www.facebook.com/groups/turkiyekanbankasi/
  • aynı işlem bendede gerçekleşiyor. ilk denemede sadece bana ait bilgisayarın mac adresini tanımlamıştım, yine kotanın arttıgını görünce modemi kapatmıştım 200 mb kadar artış görmüştüm sebebini hala bulamadım..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.