Şimdi Ara

Soma'ya #6000YeniAgac Dikiyoruz. Kampanya Başladı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir sosyal girişimcilik başlattım. Soma'ya 6000 yeni zeytin ağacı dikelim, koskoca ülkeyiz herkes 11.50 TL bağışlasa bunu başaracağız. Üstelik bu rakama ağaç dikim malzemeleri vs de dahil. 11.50 TL'den az da çok da bağışlayabilirsiniz. 3 TL 5 TL gönlünüzden ne koparsa.

Sosyal medyada paylaşın, mümkünse bağış yapın, o yeni 6000 zeytin fidanında bir iziniz olsun. Gelecek nesillere bu ağaçları bırakalım.

Detaylar burada:http://igg.me/at/6000-yeni-agac/x/9080175

Blog yazım:http://erencaner.com.tr/soma-ya-6000-yeni-zeytin-agacinin-dikilecegini-kim-biliyor/

Ekşi sözlük'te başlığı da açıldı:https://eksisozluk.com/somadaki-6000-zeytin-agacini-tekrar-dikiyoruz--4596869

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencaner -- 8 Kasım 2014; 22:34:54 >

• Hiçbir şey olmaz, hemşehrilerini tekmeleyen adama %46 oy çıkaran adamlar halinden memnun, siz niye bu kadar önemsiyorsunuz anlamıyorum.

Ülke artık hiç penisimde değil, şunu anladım ki bazıları bu dünyaya sadece cahil olmak, aptal olmak, zayıf olmak, ezik olmak, sömürülmek, kandırılmak ve kişiliksiz olmak için geliyor. Ne yazık ki herkesi akıllı yapamıyoruz, herkesi belli bir kültür düzeyinin üstüne çıkaramıyoruz. Eee yapacak bir şey yok mu? Tabii ki var, 25 milyon seçmen aptalca yaşıyor, ben niye üzüyorum ki kendimi? Ben olayların farkındayım, neyin ne olduğunu biliyorum. Niye uyandırıyorsun oğlum milleti? Bas üstüne geç, ne ateizmi ya da evrimi anlatıyorsun millete? Bırak cahil kalsın, bas üstüne geç. AKP propagandası yapsana oğlum, bırak eğitim sisteminin içine etsin, senin gibi adamlar hep kalifiye kalsın. Bırak 10 çocuk doğurmayı teklif etsin, senin gibi adamlar aranılan adam olsun.

Bu insanlar benim için sadece, benim gibi cesur, karakterini ortaya koyabilen ve akıllı bir adam için üstüne basılıp toplum hiyerarşisinde yükselmemi sağlayacak böceklerdir.

Aptal insanlar hep oldu ve hep olacak. Ve her seferinde çoğunluk olacaklar.

• Onların çoğunun umrunda olduğunu düşünmüyorum. Açıkçası benim memleketimde yüzlerce insan ölse somadaki gibi başta hangi parti olursa olsun ister kendi partim olsun oy vermem vicdanim el vermez ama onlar yine birinci çıkarttı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep bi kaza olduğunda gösteriş amaçlı yapılan hareketler bunlar.Ülkenin önemli bir kısmında böyle sorunlar var ve kazalarıda doğurması için engel yok.Gidin ilk önce onlara çözüm bulun bari başka insanlar hayatını kaybetmesin

• O kadar agaca yazik gunah bunu ne inancli birisi yapar ne de inancsiz biri. Bunu ancak cahil biri yapar giden agaclar geri gelmeyecek yeni agaclari dikseniz neye yarayacak asil sorun giden 6000 guzel agac ve bunu yapan sirketi karalamak toplumda guvenirligini azaltmak buna karsi yapilacak en onurlu davranistir haksiz miyim arkadaslar ?

edit: cahil biri yapar derken agaclari katledenler icin bunu soyledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 9 Kasım 2014; 1:58:27 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Boşver.Siyasi anlamda demiyorum ama o bölgenin insanını biliyorum.Çoğu manisa ve izmir merkeze göç etme meraklısı.Vestelde falan çalışıyorlar antalyaya seralarda çalışmaya gidiyorlar.Kendi topraklarını ekmiyorlar.Hayvancılık yapmıyorlar.Tarımda para yok diyorlar ama çevremde bu işlerden para kazanan çok.
    Şimdi ben kendi açımdan akpye oy vermem.Çünkü gss çıkarttı, kpss'yi işlemez hale getirdi, kopya skandallarını engellemedi, torpili engellemedi, birçok acayip yasa ve yasak yaptı.Bu sebepten ama çoğu insana din milliyetçilik deyince o parti canına bile okumuş olsa oy veriyor.Aynılarını chp yapsa ona da oy vermem ki belediye seçimlerinde vermedim.
  • Soma'da ölen işciler gram umrumda degil , kesilen ağaçlar hele zerre umrumda degil.

Bu işe siyaset katmiyorum , gercekleri söylüyorum. Kendileri kendilerini düşünmüyorlar , benim hiç umrumda olmaz. Yeter bu soma cığırtanligi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar benim gibi adamlar hep aranılan adam olsun dersek topyekün gelişmişliği sağlamamış olup kendimizi de tembelliğe itmiş oluruz.
    nasıl mı?
    şimdi sen hayat boyu öğrenmenin önemli oldugu bir çağda hiçbir gelişmezlik olmaması sayesinde hep aranılan adam olacaksın. Fakat asıl mesele, topyekün gelişme ile toplumun ilerliyorken senin ekstra bir katma değerin varsa işte o noktada ortaya koyabilmende. Gelişmeyen bir toplumda az buçuk yapılan şeylerle ben farklıyım deyilebilir ama gelişen toplumda farkını ortaya koyabilmek daha meziyet isteyen bir şey değil mi.

kampanyayı desteklerseniz sevinirim arkadaşlar.
    https://www.indiegogo.com/projects/soma-daki-6000-zeytin-agacini-tekrar-dikiyoruz/x/9083739

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.