Şimdi Ara

Solucan yememde bir sakınca var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru:SOLUCAN YEMEMDE BİR SAKINCA VAR MI?

Şöyle söyleyeyim... Eğer yaşamanız buna bağlıysa, tabii ki solucan yiyebilirsiniz. Ama inanın, bunu her gün yapmak istemezsiniz.

Günün birinde bir solucan yiyecek olursanız, çok dikkatli davranmalısınız çünkü solucanların midesinde pis şeyler olabilir (ne de olsa bütün gün toprağın altında kıpır kıpır oynaşıyorlar!). Onun için, en iyisi solucanı pişirip yemek.İçine bir tutam da çam yaprağı atıp haşlarsanız, biraz daha yenilir yutulur bir şeye dönüşebilir.

Yediğim ilk solucanı hiç unutmam. Oracıkta dikilmiş, o uzun, vıcık vıcık solucanı dişlerinin arasını kıstırıp, çiğ çiğ mideye indiren askeri hayretler içinde seyrediyordum. Kusmak üzereydim. Sıra bana geldiğinde galiba gerçekten de kusmama ramak kalmıştı.

Ama biliyor musunuz, bunu yeterince çok yaparsanız ve yeterince açsanız, solucan yemek o kadar da zor gelmez. İşte yaşamın ve hayatta kalmanın gerçek sırrı: Eğer iradeniz yeterince güçlüyse, imkansızı başarmanın yolunu bulursunuz. Solucandan çıkaracağınız ders budur.

Ve şunu unutmayın: Hava yağışlı olsa bile gülümsemeye devam edin. Bu da çıkaracağınız ikinci önemli ders. Hadi bakalım, şimdi dışarı çıkın ve keşfedin!

-Bear GRYLLS-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jouska -- 13 Aralık 2016; 19:1:15 >

• teşekkürler kardeş

solucan restoranı kurdum

şimdi zenginim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuçta kişiyi öldürmeyen, sadece iğrendiren bir olay. İnsan olan her canlı bunu yapabilecek donanımda, abartı bir şey değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.