Şimdi Ara

Solotop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav bizim takımda hep bi tane jungler olur,karşıda hiç olmuyor ben irelia yada riven alıp solotop gidiyorum kimse gitmiyor diye.Başlıyor oyun zilean gelir bomba atar,katarina gelir bıçak atar 2v1 zaten jungler gitti maviye öldü bide first time jungle eheuehe yazması yokmu Evet konumuza gelelim.Ben solotop gittiğimde özellikle irelia için yapmam gereken ne.2v1 gelir karşıma genelde Agresif oynamalıyım ? Napayım sizden bekliyorum cevapları.Hadi iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: The AppianeS

Yav bizim takımda hep bi tane jungler olur,karşıda hiç olmuyor ben irelia yada riven alıp solotop gidiyorum kimse gitmiyor diye.Başlıyor oyun zilean gelir bomba atar,katarina gelir bıçak atar 2v1 zaten jungler gitti maviye öldü bide first time jungle eheuehe yazması yokmu Evet konumuza gelelim.Ben solotop gittiğimde özellikle irelia için yapmam gereken ne.2v1 gelir karşıma genelde Agresif oynamalıyım ? Napayım sizden bekliyorum cevapları.Hadi iyi forumlar

karsıda jungle yoksa turret yanında bekle def yap

"It's true you cannot kill ideas.Ideas do not die."

THOMAS SANKARA

• quote:

Orijinalden alıntı: tâlâ

quote:

Yav bizim takımda hep bi tane jungler olur,karşıda hiç olmuyor ben irelia yada riven alıp solotop gidiyorum kimse gitmiyor diye.Başlıyor oyun zilean gelir bomba atar,katarina gelir bıçak atar 2v1 zaten jungler gitti maviye öldü bide first time jungle eheuehe yazması yokmu Evet konumuza gelelim.Ben solotop gittiğimde özellikle irelia için yapmam gereken ne.2v1 gelir karşıma genelde Agresif oynamalıyım ? Napayım sizden bekliyorum cevapları.Hadi iyi forumlar

karsıda jungle yoksa turret yanında bekle def yap

Öyle yapıyorum zatende,bazen karşıma bir sion bir vlad geliyor kule altında bile olsan kesebiliyor.Geçen oyunda 2 side vardı karşımda bizim jungler gelmiyor gank felan,
    en son middeki lb geldi de öyle aldık

• Kısaca: 2v1 agrasif oynama sadece farmla karşındakiler 2 kişi oldukları için hem minion bakımından hem lvl bakımından sende düşük kalacaklardır. Philo stone alabilirsin ireliaya hem gp5 hem can ve manan dolar. Teleport alabilirsin b gidip gelirken minion ve level avantajını kaybetmezsin.

Orijinalden alıntı: kurtlord

Kısaca: 2v1 agrasif oynama sadece farmla karşındakiler 2 kişi oldukları için hem minion bakımından hem lvl bakımından sende düşük kalacaklardır. Philo stone alabilirsin ireliaya hem gp5 hem can ve manan dolar. Teleport alabilirsin b gidip gelirken minion ve level avantajını kaybetmezsin.

Şu build ile oynuyorum gayet tank gibi oluyor hemde dmg veriyorum
    http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/irelia-full-of-facts-143163

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kurtlord

Kısaca: 2v1 agrasif oynama sadece farmla karşındakiler 2 kişi oldukları için hem minion bakımından hem lvl bakımından sende düşük kalacaklardır. Philo stone alabilirsin ireliaya hem gp5 hem can ve manan dolar. Teleport alabilirsin b gidip gelirken minion ve level avantajını kaybetmezsin.

Şu build ile oynuyorum gayet tank gibi oluyor hemde dmg veriyorum
    http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/irelia-full-of-facts-143163

+1

• benim uzmanlık alanım 2vs1 top lane bizim takım taktiğimiz olduğu için pek zorlanmam

Eğer range varsa işin çok zor en fazla 10 dakika tutarsın kuleyi. Böyle durumda tek amacın kule altı minion farmlamak mana runen yoksa kişiye fazla harra atma range skillin yoksa işin dahada beter.

Biz jungle kullanmıyoruz solo top a try felan çıkarsa 5-6 dakikada kuleyi alırız birimiz lanede kalır farm yapar diğeri gank gezer.
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    13 yıl önce açıldı
    Fizz solo guide
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

benim uzmanlık alanım 2vs1 top lane bizim takım taktiğimiz olduğu için pek zorlanmam

Eğer range varsa işin çok zor en fazla 10 dakika tutarsın kuleyi. Böyle durumda tek amacın kule altı minion farmlamak mana runen yoksa kişiye fazla harra atma range skillin yoksa işin dahada beter.

Biz jungle kullanmıyoruz solo top a try felan çıkarsa 5-6 dakikada kuleyi alırız birimiz lanede kalır farm yapar diğeri gank gezer.

Geçen gün karşıma zilean ile urgot geldi sen ne diyosun :D
    Bir sürü pot almaya çalış , exp range de hep dur ve bir an bile uzaklaşsalar hemen cs almaya çalış , aynı zaman da da çok pushlamamaya çalış , bunları yaparsan level'ın adamlarınkinden yüksek olacka , jungler ın işini biliyorsa onunkide yüksek olacak , düzgün bir gankle rahatça double kill alabilirsiniz ve zaten level farkı 2 ye açıldıktan sonra zorlanmazsın daha da.Irelia oynarken sana dive yaptıkları an stun atsan zaten adamları rahat kesebiliyor olman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Level kaçsın ?30 level da junglersız takım çok nadir görülür genelde.
    Bir sürü pot almaya çalış , exp range de hep dur ve bir an bile uzaklaşsalar hemen cs almaya çalış , aynı zaman da da çok pushlamamaya çalış , bunları yaparsan level'ın adamlarınkinden yüksek olacka , jungler ın işini biliyorsa onunkide yüksek olacak , düzgün bir gankle rahatça double kill alabilirsiniz ve zaten level farkı 2 ye açıldıktan sonra zorlanmazsın daha da.Irelia oynarken sana dive yaptıkları an stun atsan zaten adamları rahat kesebiliyor olman lazım.

Sorun junglerlerde zaten.Level 19 Ne bekleyebilirimki ? Bende zaten ahım şahım oynamıyorum.Ama turret altına girdiğinde e atıp kuleye kestirdiğim adam oldu.Tavsiyelerin için teşekkürler

• Turret dibinde bekle ama daha ilerde minionlar ölürse explerini kaçırma , sonra turret altında alabildiğin kadar creep almaya bak. Zaten sizin junglerınız var , onlar pushladıkça o da ganke gelir hem senin level avantajın var , hem de junglerda buff var çok rahat kesersiniz herifleri. 2v1 yapmak dezavantaj değil avantajlı bir durumdur.

quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Level kaçsın ?30 level da junglersız takım çok nadir görülür genelde.

Sorun junglerlerde zaten.Level 19 Ne bekleyebilirimki ? Bende zaten ahım şahım oynamıyorum.Ama turret altına girdiğinde e atıp kuleye kestirdiğim adam oldu.Tavsiyelerin için teşekkürler

Level 19 da jungle zaten özentilikten yapıyordur , runesuz jungle pek güzel olmuyor ne yazık ki , champ selectionda adama jungle yapmamasını söylemekten başka bir şey gelmez elinden.

• eğer junglerın kötüyse ve senin laneine gank atmıyorsa 2v1 yapabileceğin çok fazla bir şey yok. karşıdaki adamlar aşırı noob olmadıkça veya 2-3 kere double kill alıp kasılmadıysan çok zor 2v1 tutmak jungler yardımı olmadan. bir de level 30 değilse adama jungle seçtirme veya solo top gitme.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.