Şimdi Ara

Solo Top Rune

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler solo top için standart tank runelerimi kullanıyorum , solo top için daha uygun nasıl bi rune dizilebilir. nasus ve irelia için özellikle. yoksa tank runeleri yeterlimidir?

• tank runeleri yeterlidir . armor ve magic resist
  • Değişir karaktere göre ama genel olarak

Armor Sealları standart.

Maviler Scaling MR. CDR da kullanabilirsin, ama iyi ayarlamak gerek.

Quintlerde MS, HP regen ve AD kullanıyorum. Bütün alternatifler bunlar.

Marklar için;
    Bazı karakterlerde, Attack Speed iş görürken(Udyr tipi), bazıları tamamen AD kullanıyor.

İrelia için AD, Nasus için yine AD.

Quintleri de MS çok iyi olur.

Genel olarak AD rünleri Armor Pen rünlerine göre daha iyi.

Nedeni Atma/Triforce buildlerinin ARP içermemesi. LW almak gerekiyor. LW aldıktan sonra ARP rünlerinin anlamı yok.
    Ama Brutalizer vs. çıkarıyorsan ARP daha önemli olur.
  • arp
    armor
    mr
    quintlerde hp regen
  • eğer sustaini low olan bir tanksa hp regen büyükler işini görür.diğerlerinide magic resist armor al yeter gibi .
  • İş mark ve quint'lerde bitiyor.
    Ar.pen Mark: GP, Tryn, Garen gibi oyun basi cok vuran karakterler icin.
    Flat AD Mark: Udyr, Riven gibi AD ratio'su yuksek karakterlerde.
    A.spd Mark: Irelia, Cho gibi duz vurus hasarini arttiran skillleri olan champlara.
    Magic Pen: Normal AP karakter
    Flat Armor Mark: Sen oyun basi kotusun, ama rakibin cok iyiyse. Nasus/Singed vs Garen/Renekton

Ar.pen Quint: Bunu bi tek Garen'sem hepsini kesebilmek icin aliyorum. Onun disinda Ar.pen mark +AD quint, full ar.pen'den daha iyi.
    Flat AD quint: klasik ofansif oyuncularin tercihi. Marklar Ar.pen ise al bunu yoksa full AD rune tek parca armor'a patlar.
    HP reg Quint: Uzun sure kullandim ama bi numarasini goremedim. Oyun basi tek yapabildigi sey farm yapmak olan champlara alinabilir. Nasus falan.
    M.spd Quint: Eger oynadigin champ'in blink'i dash'i falan yoksa en iyi secenek bu bence. Dodge ve Dodgelayinca hizlanma olayinin kalkmasi biraz etkiledi ama hala Tanky DPS tarikatinin en onemli parcalarindan :D
    Flat AP quint: APciler icin.
    Quintlerde birsey daha vardi ama unuttum sanki. Hatirlarsam yazarim.

Sarilara flat armor şart baska alternatifi yok. Maviye de duruma gore flat ya da perlvl Magic Resist. Mage icin de AP per lvl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

tank runeleri yeterlidir . armor ve magic resist

Armor pen. de lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuKaHero

İş mark ve quint'lerde bitiyor.
    A.spd Mark: Irelia, Cho gibi duz vurus hasarini arttiran skillleri olan champlara.
    Flat Armor Mark: Sen oyun basi kotusun, ama rakibin cok iyiyse. Nasus/Singed vs Garen/Renekton

Ar.pen Quint: Bunu bi tek Garen'sem hepsini kesebilmek icin aliyorum. Onun disinda Ar.pen mark +AD quint, full ar.pen'den daha iyi.
    Flat AD quint: klasik ofansif oyuncularin tercihi. Marklar Ar.pen ise al bunu yoksa full AD rune tek parca armor'a patlar.
    HP reg Quint: Uzun sure kullandim ama bi numarasini goremedim. Oyun basi tek yapabildigi sey farm yapmak olan champlara alinabilir. Nasus falan.
    M.spd Quint: Eger oynadigin champ'in blink'i dash'i falan yoksa en iyi secenek bu bence. Dodge ve Dodgelayinca hizlanma olayinin kalkmasi biraz etkiledi ama hala Tanky DPS tarikatinin en onemli parcalarindan :D

Sarilara flat armor şart baska alternatifi yok. Maviye de duruma gore flat ya da perlvl Magic Resist. Mage icin de AP per lvl.

+1 Hocam arkadaşın de dediği gibi champion a göre bir rune daha iyi olur.Yani lifesteal fln çok ise kafadan hp regen çok gitmeye gerek yok armor pen. her zaman düşün derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BuKaHero

İş mark ve quint'lerde bitiyor.

ya daha dün 0-8-1 surrender attın soloda low elo
    dinlemeyin su herifi

• nasus irelia için değil hepsi için genel söylüyorum

mark quint arp
    seal flat armor
    glyph ise mr per level
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.