Şimdi Ara

Solo top gragas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Season 4 ün sonlarına doğru rework geldi midden kaldırıldı sonra top falan oynanıyordu şuan jungle oynanıyor nerf falanmi geldi geldiyse hala oynanırmı ?

Gragası seviyorum ondan konu açtım mainim top jungle sevmiyorum ondan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Solo da AP TANK olarak viable hocam şuan. Jungle da da görevi tam olarak bu zaten. Solo da şuan tercih edilmemesinin sebebi early de verdiği hasarın diğer top lane herolara göre biraz daha az olması. Kaldı ki 6. seviyeye geldiğinde bunuda ortadan kaldırmış oluyor.

Pasifi sayesinde lane de uzun süre kalabiliyorsun zaten. Ganklerden kaçmak ve kendi jungle ına yardım etmek için fazlasıyla yeterli bir hero bunları zaten biliyorsun. Rahat rahat pickleyebilirsin. Ben pickliyorum aramızda kalsın ama free Elo şuan .
  • Üst liglerde perma ban gibi bir şey daha hiç oynayamadım nerdeyse. Tank buildi öne çıkıyor bu sıralarda zaten ne kadar tank çıksa da çok güzel damage vuruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen

Üst liglerde perma ban gibi bir şey daha hiç oynayamadım nerdeyse. Tank buildi öne çıkıyor bu sıralarda zaten ne kadar tank çıksa da çok güzel damage vuruyor.

Hocam liginizi bilmiyorum. Ligim D 4 şuan. Her 5 oyundan 4 ünde gragas açık oluyor . Siz banlatıyor olmayın sakın gragası veya Master Tier falansınız orda işler öyle yürüyorsa bilemeyeceğim ..
  • Oo iyimis ya o zaman oynarım bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadlySecret

quote:

Üst liglerde perma ban gibi bir şey daha hiç oynayamadım nerdeyse. Tank buildi öne çıkıyor bu sıralarda zaten ne kadar tank çıksa da çok güzel damage vuruyor.

Hocam liginizi bilmiyorum. Ligim D 4 şuan. Her 5 oyundan 4 ünde gragas açık oluyor . Siz banlatıyor olmayın sakın gragası veya Master Tier falansınız orda işler öyle yürüyorsa bilemeyeceğim ..

o eloda sejuanide açık oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyVisage

quote:

quote:

o eloda sejuanide açık oluyor

Yok Seju perma ban malesef ..

LB , Seju, Hecarim, Katarina, Riven, Zed, Annie aklıma ilk gelenler ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Caitlyn yanına support?
    12 yıl önce açıldı
    Soraka+Nidalee ikilisi
    13 yıl önce açıldı
    Jarvan IV - Lux- Garen İlişkisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gragasın minionlara verdiği hasar nerflenmişti, jungle yaratıklarına vurduğu damage bufflandığı için şuan jungle oynanıyor. Minionlara verdiği damage bufflanırsa toptada kesinlikle oynanır.
  • quote:

quote:

Master ligteyim Trde öyle oluyor mu bilmiyorum ama cidden westte 1 veya 2 kere gragas oynayabildim genelde sejuaniyle beraber banlıyolar.

• quote:

quote:

quote:

Master ligteyim Trde öyle oluyor mu bilmiyorum ama cidden westte 1 veya 2 kere gragas oynayabildim genelde sejuaniyle beraber banlıyolar.

Bizim torpağlarda Sejuya su vereni vuruyorlar ağam . Gragas rakıyı şaraba katıyor sıkıntısı yok şimdilik ..

• Top lanede smite metası var şuan tp+smite oynanabilir aslında

• Q'su minyonlara %75 vurduğundan beri alınmıyor, jungleı fena şu an

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla istediğin yerde oyna hero aşırı op.E skili itiyor üstüne 1 saniye kendine gelemiyorsun, w nün sağladığı sustain, w nün damage i de efsane, q sunun güzel slowu var üstüne attıgın yerden adam geçemiyor gibi düşünülebilir alan sağlıyor sana.Ultisini zaten iyi kullanırsan lolde ki iyi ultilerden birtanesi.
    Hele e skiline acayip ayar oldum.Topta heca oynuyorum karşımda ciddi anlamda noob bi gragas var.adam bana e atıyor w yle kafama vuruyor acayip canımı götürüyor adam kalkıp geri dönüyor, ben w yle enin etkisindeyken adama q dahi atamıyorum.Adam noob olduğu için bunları sadece bana iki kez yaptı ikisinde de sövdüm heroya lane i kazandım orası ayrı :D
  • Şimdi oynadım tank gittim oyunu aldik 17 2 13 gibi bir skorla bitirdim oyunu.

• permaban göbekli
  • Gragas op

• quote:

Üç aydır lligimizde banlandığını görmedim

• çarp+tp al oyna
  • e fulleyerek oynayanlar vardi bi ara iceborn rushluyorlardi guzel gibiydi sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: game of throws

quote:

Üç aydır lligimizde banlandığını görmedim

Ligini bilmiyorum ama şuan en yüksek ban rate'e sahip çarlardan birisi %70 gibi bir şeydi galiba.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.