Şimdi Ara

Solo Bateri kaydı arıyorum!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar özellikle yerli parçaların (veya evanescence'nin ) solo bateri kayıtlarını bulabileceğim bir kaynak var mı?
    Solo bateri aradaığımda patır patır darbuka gibi davul çalan kayıtlar karşıma çıkıo. Bir parçayı komple çalan kayıtlar lazım yani...

Şimdiden teşekkürler...

• Sanırım bütün şeboistler aynı zamanda evanescence dinliyoZaten şebnem ferah bana hep evanescence i andırıyo ikisindende nefret ediyorumNeyse sustumEğer kurban dinliyorsan youtube da bi eleman kurban şarkılarının davullarını çalmıştı sadece davul kaydı ama faydalanmak istersen ona bakabilirsin kurban davul kaydı falan yazarsan çıkar sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::aLp::: -- 15 Ağustos 2008; 1:27:59 >
  • M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfikteo -- 30 Aralık 2020; 17:40:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: seboist64

Müzik portfolyömüz eniştir sen merak etme. Bana daha profesyonel beat tarzında kayıtlar gerekiyor. Ben vuruşları daha net ve tane tane olduğu için evanescence demiştim.
    Neyse forumda böyle potansiyel bir nefretin olduğunu bilmiyordum.
    ÇOK ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLERİM, evanescence dinliyorum ya bundan büyük ayıp mı olur...

Kendi adıma konuşmuştum niye forumu işin içine kattıysan anlamadım..Ayrıca istediğini dinle sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz değil mi?
  • Ne bileyim baba kırk yılda bir müzik bölümüne takıldık bir isteğimizi dile getirdik böyle bir cvp aldık. Takdir edersin ki sert ve gereksiz bi cvptı. Ben *** sanatçının solo davullarını nerde bulabilirim diyorum ve hemen alta bunlardan nefret ediyorum diye msj geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seboist64

Ne bileyim baba kırk yılda bir müzik bölümüne takıldık bir isteğimizi dile getirdik böyle bir cvp aldık. Takdir edersin ki sert ve gereksiz bi cvptı. Ben *** sanatçının solo davullarını nerde bulabilirim diyorum ve hemen alta bunlardan nefret ediyorum diye msj geliyor.

Neyse hocam akşam akşam tatsızlık çıkmasın ben elimden gelen yardımı yapmaya çalıştım
    Bana da şarkının içinden sadece bas gitarı çekip alabilecek bi program lazım bilenler yazarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::aLp::: -- 15 Ağustos 2008; 1:34:23 >
  • İstediğiniwww.beat.gen.tr deki beat bölümden edinebilir misin bilmiyorum çünkü ne istediğini anlamadım.. Ama bu sitede geniş bir arşiv var. Eğer istediğin bu değilse;www.ultimate-guitar.com bu sitede istediğin parçanın akor unu arat ve Guitar Pro formatında indir. Guitar Pro programınıda indir. Bu programın içinde bütün enstrumanla bulunmakta; istersen davul haricindeki tüm enstrumanları mute le öyle çal yada kafana göre takıl işte.. " ...aLp... " adlı arkadaşında işine yarar bu yöntem yani sadece bass ı mute leyebilir. Eğer derseniz ki; bu programda ki enstrumanların sesleri çok yapay, ozaman nette birazcık araştırma yapın ve normalde ücretli olan Guitar Pro eklentisini indirin. O zaman isteğiniz gerçekleşir.

İyi akşamlar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guitar Hero veya Rock Band Seti
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Iron Maiden , Judas Priest'in davul kayıtlarını bulamıyorum....Evesenence inkileri zor bulursun
  • Zaten hiçbir grubun orjinal davul kayıtlarını bulamazsınız ; çünkü hiçbir kayıt şirketi bunları piyasaya sürmez. Ancak başkalarının yazdığı - çaldığı kayıtları alabilirsiniz. Benim dediğim yöntem en kolayı sanırsam..
  • Çok teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::aLp:::

Sanırım bütün şeboistler aynı zamanda evanescence dinliyoZaten şebnem ferah bana hep evanescence i andırıyo ikisindende nefret ediyorumNeyse sustumEğer kurban dinliyorsan youtube da bi eleman kurban şarkılarının davullarını çalmıştı sadece davul kaydı ama faydalanmak istersen ona bakabilirsin kurban davul kaydı falan yazarsan çıkar sanırım..

Bi eleman değil de kurban ın davulcusu desek ona

• quote:

Sanırım bütün şeboistler aynı zamanda evanescence dinliyoZaten şebnem ferah bana hep evanescence i andırıyo ikisindende nefret ediyorumNeyse sustumEğer kurban dinliyorsan youtube da bi eleman kurban şarkılarının davullarını çalmıştı sadece davul kaydı ama faydalanmak istersen ona bakabilirsin kurban davul kaydı falan yazarsan çıkar sanırım..

sende bendensin..
    kittie dışında sevmiyorum girl band
    sözüm meclisten dışarı...

• quote:

Orjinalden alıntı: OrtaKafaGol

quote:

Burak Gürpınarında var doğru dedin o hiç aklıma gelmemişti ama başka bi eleman daha var kurbanın sadece davullarını çalmıştı ondan bahsediyorum(umarım o elemanda burak gürpınar değildir)
    http://www.youtube.com/watch?v=p0gA6dQKIe8 bu videodaki elemandan bahsediyorum burak gürpınar değil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::aLp::: -- 16 Ağustos 2008; 0:40:58 >

• Zaten Burak Gürpınar'ın çaldıkları diğer enstrumanların kayıtlarıyla birlikte bildiğim kadarıyla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitirenadam

Zaten Burak Gürpınar'ın çaldıkları diğer enstrumanların kayıtlarıyla birlikte bildiğim kadarıyla..

evet öyle
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: OrtaKafaGol

quote:

Burak Gürpınarında var doğru dedin o hiç aklıma gelmemişti ama başka bi eleman daha var kurbanın sadece davullarını çalmıştı ondan bahsediyorum(umarım o elemanda burak gürpınar değildir)
    http://www.youtube.com/watch?v=p0gA6dQKIe8 bu videodaki elemandan bahsediyorum burak gürpınar değil yani

K.bakma bilmiyodum bunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.