Şimdi Ara

Solo 32'li tuvalet kağıdı 39.90 kargo ücretli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.432
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seninanonim -- 2 Kasım 2021; 15:32:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınganlıktan değil hocam uzun bir süredir sıcak fırsatlarda bir şeyler paylaşınca insanlar beğenmiyorlar laf ediyorlar kişiden kişiye fırsat olup olmadığı değişir bende kargosuz gözüktü (kişiye özel kargosuz değil) o yüzden kargosuz yazdım sonra arkadaşlar kargolu olduğunu söyleyince düzelttim zaten

okuduğunu tam olarak kavrayamadın sanırım, tuvalet kağıdı kullanıp kullanmamakla ilgili bir mesele olduğunu nerden çıkarttın?

Dünyanın herhangi bir noktasında temel ihtiyaç olan şeyleri nasıl daha ucuza alırız diye derdi olan kaç insan olabilir? bizim var ve bu hepimiz için acınası bir durum.

para ödenerek alınan her şeyin konusu olur değerlendirmesi yapılır,
    bu tüm dünyada böyledir,
    konu hayat pahalılığı veya ekonomi değil,
    blinçli tüketim, verilen paranın karşılığını almak,
    mümkün olan en kaliteli ürünü en az maliyetle almak,
    niye taş dedim? taş bedava çünkü,
    eğer para verip tuvalet kağıdı alıyorsan bu konu sana saçma gelmemeli.

bu, bugün tuvalet kağıdı olur öbür gün peynir olur,
    yarın ayakkabı olur televizyon olur,

daha tuvalet kağıdı alırken kazık yersen kötü malı pahalıya alırsan . ederi yüksek ürünlerde hayli hayli kazıklanırsın,
    dünyada milyarlarca insan milyonlarca forum var hepsini incelemiş hatmetmiş gibi, teşhis koyuyorsun oturduğun yerden,
    bu ezikliği atmak lazım.
  • kargo ücretli

• 77,5

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu sene fırsat fiyatları böyle olacak herhal
    12’li kağıt havlu da 28 küsür olmuş fena değil

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

Bende kargo bedava yazıyordu hocam simdi ücretli gözüküyor konuyu nasıl düzeltiyoruz bulamadım düzelteyim hemen

• alperturgutb A kullanıcısına yanıt

Sepete ekleyin hocam düşüyor sepette

• 79 luk hali bedavadır. 50 üstü kargo bedava ya. sepete atınca 39 olyor. ikinciyi de ekletmiyor zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CEPTETEB [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

Saat 3de indirim oldu sepete ekledim 39.90 kargo ücretsiz yazıyordu fiyat bir 49.90 oldu bir 77 oldu sonra geri 39.90 oldu kargo ücretli olmuş bende anlamadım

• 2 tane almak gerek kargo var 13tl ...

• Solo 32'li tuvalet kağıdı 39.90 kargo ücretli

• xxxcem kullanıcısına yanıt
  • bana tuvalet kağıdı lazım neden buzdolabı poşeti alayım hocam ? İlan başlığını düzeltin + kargo diye.

• bizde onu silecek göt yok...

Hocam emir verici cümleler ile yazmayın birincisi ikincisi fiyatı uyguna geliyor ve kargo ödemeyin diye bir öneri sundum ama kabahat bende

• kargo bedava faydalandim tesekkur ederim..

• Hocam paylaşım için teşekkürler, buzdolabı poşeti ile birlikte aldım. Poşet uyguna geliyor mu bilmiyorum ama evde kullanıldığı kesin :)

• ne alıngansınız yahu Solo 32'li tuvalet kağıdı 39.90 kargo ücretli 

yazmıssınız zaten +kargo ücreti diye, bir cok insan konu başlığını görüp konuya giriyor üste 13tl kargo görünce ...

Alınganlıktan değil hocam uzun bir süredir sıcak fırsatlarda bir şeyler paylaşınca insanlar beğenmiyorlar laf ediyorlar kişiden kişiye fırsat olup olmadığı değişir bende kargosuz gözüktü (kişiye özel kargosuz değil) o yüzden kargosuz yazdım sonra arkadaşlar kargolu olduğunu söyleyince düzelttim zaten

• raskolinkov kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam trendyolda 4lü paketin teki 14.30 burada 3 lira filan uyguna geliyor ama 13 tl kargo vermek yerine bunu almak mantıklı geliyor bence

• En son çok öneden 2 katlıyken kullanmıştım, %35 daha kalın yapıldıktan sonra Familia'ya eş değer oldu denilebilir mi?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.