Şimdi Ara

Solidworks proje çizimi hakkında yardıma ihtiyacım var (FİYAT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, kursumu bitirdim solidworks kursu, makine müh. istediğim için öğrenmek istedim özel bir şirket gönderdi kursa neyse kurstan biraz sonra yani okullar da tatil olmuşken kurs hocamız aradı bir iş var, ilgilenir misin dedi, tabi ki dedim gittim işi aldım şimdi başladım çizmeye, çizimi halledicem kurs hocamız da parayı almadan verme dedi tamam dedim. fiyatı konuşalım dediğim de senin teklifin ne dediler bende tecrübesiz olduğum için bir şey diyemedim şimdi sizden bu konuda yardım isteyeceğim, çizimi versem proje görünümünü yani, tecrübeli arkadaşlar bana değerini söyleyebilirler mi ? ayrıca şirket benimle bu yaz devam etmek istiyor şirketleri yalova da ağustos gibi de yalovaya götüreceklerini söylediler

NOT : çizimi pm den atabilirim, proje olduğu için burdan atmak doğru olmayabilir yardımcı olacak arkadaşlar pm den yazarsa sevinirim

• upupupup
  • GÜNCEL
  • yolla bakalım sldasm dosyasını
  • Fiyatı ve zorluk derecesini birisi buraya yazabilir mi? Bizimde bir fikrimiz olsun. Kafanıza göre yazın, az çok bi fikir ediniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EvaMaSTeR

arkadaşlar merhaba, kursumu bitirdim solidworks kursu, makine müh. istediğim için öğrenmek istedim özel bir şirket gönderdi kursa neyse kurstan biraz sonra yani okullar da tatil olmuşken kurs hocamız aradı bir iş var, ilgilenir misin dedi, tabi ki dedim gittim işi aldım şimdi başladım çizmeye, çizimi halledicem kurs hocamız da parayı almadan verme dedi tamam dedim. fiyatı konuşalım dediğim de senin teklifin ne dediler bende tecrübesiz olduğum için bir şey diyemedim şimdi sizden bu konuda yardım isteyeceğim, çizimi versem proje görünümünü yani, tecrübeli arkadaşlar bana değerini söyleyebilirler mi ? ayrıca şirket benimle bu yaz devam etmek istiyor şirketleri yalova da ağustos gibi de yalovaya götüreceklerini söylediler

NOT : çizimi pm den atabilirim, proje olduğu için burdan atmak doğru olmayabilir yardımcı olacak arkadaşlar pm den yazarsa sevinirim

Dosyayı yollar mısın?

• Autocad olarak gönderebilirsen bakabilirm hocam. bende autocad kullanıyormda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pm alabilirmiyim?
  • Hocam konuyu hortlatmış gibi olucam ama aynı dertten muzdaribim. Yardımcı olabilirseniz gerçekten sevinirim.
    Benim çizmem gereken belirli tepsi ve sürahi modelleri var. Modelleri bende görmedim fakat çok spesifik bişey beklemiyorum. Plastik modeller olucak. Adam çizimleri ürünlerin kalıpları için fiyat almakta kullanıcak. Bu hafta içi buluşup modeller için iki tane numune getirecek ve aşağı yukarı fiyat istiyecektir. Ne demem lazım şimdi bunun için? Acil yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myk1905

Hocam konuyu hortlatmış gibi olucam ama aynı dertten muzdaribim. Yardımcı olabilirseniz gerçekten sevinirim.
    Benim çizmem gereken belirli tepsi ve sürahi modelleri var. Modelleri bende görmedim fakat çok spesifik bişey beklemiyorum. Plastik modeller olucak. Adam çizimleri ürünlerin kalıpları için fiyat almakta kullanıcak. Bu hafta içi buluşup modeller için iki tane numune getirecek ve aşağı yukarı fiyat istiyecektir. Ne demem lazım şimdi bunun için? Acil yardımlarınızı bekliyorum.

hocam eğer işleri acilse fiyata pek bişey diyemiyolar ben başta 30 dedim parça başına 6 parça vardı, çizdikten sonra çizdiklerimi almadı ölçülerini değiştirtti bu sefer parça başı 50 dedim herhanbi bir şekil değişikliği olmadan sadece ölçü değişti fakat 2 kere çizdim sonuçta 50 dedim bişey demeden tamam dedi, çizimleri bilmiyorum ama çok az bişey deme derim eğer çizimleri verir fiyatı sonra isterse, bi göz atarım mesaj atarsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.