Şimdi Ara

SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI... (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.598
Cevap
53
Favori
237.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilk durum solidworks ile değil bilgisayarın programı açarken ekrankartı ile değil anakart üzerindeki yardımcı ekran kartıyla açılmasının sebebidir.

2. durum ise solidworks' un bir sorunu. çok sık olmasa da (3-5 ayda 1)ben de yaşıyorum o problemi.

bilgisayarın özellikleri canavar ancak parçaların arasında bir uyumsuzluk olabilir diye düşünüyorum.
  • Cevabınız için çok teşekkürler.

1. Anakarta bağlı onboard dediğimiz birincil bir ekran kartımız yok. Sistemimizde sadece Nvidia gtx970 kartı mevcut. Bu yüzden solidin gtx970 i neden tanımadığını anlayamadık.

2. Sizinde Üç-beş ayda bir yaşadığınız bu sorunun nedenini kestirebiliyo musunuz birde siz nasıl bir çözüm yolu bulup düzelttiniz.

Biraz internetten taradık araştırdık ama çözümden ziyade bizimle bu sorunu yaşayan bile bulamadık. Sanırım burda da yaşayan yok gibi görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ev kullanıcısı olarak bir laptop alacağım fakat solidworks 2016 kullanmak istiyorum. Programı sorunsuz olarak kullanmak için ortalama bir laptop tavsiyesi verebilir misiniz. Şimdiden teşekkürler.
  • sailor1984 S kullanıcısına yanıt
    özellik olarak değil ancak çok kapasamlı projeler yapmayacaksınız fiyat olarak 1600tl ve üzeri laptoplar işinizi görür.
    bütceniz var ise mutlaka 1080p ekran cozunurlugune sahip laptop alın. ortalama fiyat = 2000tl ye çok guzel laptoplar var.
  • transoft T kullanıcısına yanıt
    oyun oynadıgınızda bir sorun cıkıyor mu?

çözümn yok. kapatıp açıyorsun. sürekli çiziminizi kaydetmenizi tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat129

solıdworks 2015 i yukledim fakat analıiz kısmı calısmıyor ne yapmalıyım

Hocam aynı sorun bende de var siz nasıl çözmüştünüz
  • Solidworks 2016 kullanıyordum sorunsuz, bilgisayarda bir arzadan dolayı garantiye gönderdim orada format attılar yazılımsal arza dediler geri gönderdiler tekrar aynı şekilde solidwork 2016 yi kurdum duzen dosyasını sildim herşey 4/4luk solidworke giriyorum bilgisayar kasmaya başlıyor nedeni çözemedim siyah olup geri geliyor eskiden kasmayan bir bilgisayar şimdi neden kasma yapmaya başladı?
    monster abra a7 V5.4
    I7 islemci 2.5=> 3.6
    8 gb ram
    4gb 650M ekran kartı

• hocam altaki resim gibi bir eşanjor yapacam ama borular spirel olarak aşağı inecek benim sorunum spirel cizerken uclarini bu sekilde iki yuzeye de dik bakacak sekilde ayarlayamiyorum nasil yapicaz bi helis cizip ucuna ek yapmayi denedim onuda beceremedim

SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 19 Aralık 2016; 19:22:37 >
  • resmi göremiyorum ancak bu gibi durumlarda spirali çizdikten sonra uçlarını 3D sketch' te çizgiyi seçerek devam ettir.
    sonrasında sketchi kapatıp 3D sketch te çizdigin cizginin ucuna dik şekilde plane açıp (plane yarat/ once cizgiyi sev 1.referans olarak/ sonra cizginin ucunu se. 2. referans olarak) oraya bir daire çiz.
    sketchlerden cıkıp sweep ile katıya çevir.
  • Hocam selamlar böyle bir hatayı sürekli alıyorum varmıdır bir çaresi
  • Herkese Merhabalar Solidworks Simulation kısmıyla ilgilenen arkadaşlar var ise tasarım dışında analiz öğrenmek isteyen pm yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

Solidworks motion, static, flow simulation analizlerindede yardımlaşmak ve ülkede daha nitelikli mühendislik olması açısından bunlar üzerine paylaşım ve yoğunlaşmamız daha iyi olucaktır.

Desteklerinizi bekliyoruz..
  • 2009 da bu konuyu açtığımda bi kaç arkadaş ilgilenmişti şimdi okunma ve mesaj sayılarını görmek mutluluk verici yardımlaşmak güzeldir. :)
  • evet güzel bir başlık, 2010'dan bu yana eğitim vermekte, yaklaşık 2012' den bu yana ise forum ve kendi sayfalarımda bir çok kişiye yardım etmeye çalışıyorum.
    motion, static, flow simulation analiz konularında bilgim var ancak uzman sayılmam o yüzden yardım etmek yerine öncelikli olarak yardım bile alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidworks izmir

evet güzel bir başlık, 2010'dan bu yana eğitim vermekte, yaklaşık 2012' den bu yana ise forum ve kendi sayfalarımda bir çok kişiye yardım etmeye çalışıyorum.
    motion, static, flow simulation analiz konularında bilgim var ancak uzman sayılmam o yüzden yardım etmek yerine öncelikli olarak yardım bile alabilirim.

estagfurullah karsılıklı bilgi alışverişimizi olucaktır inşallah :)
  • Merhaba arkadaşlar

Bende bir çizimin resimleri var jpg formatında bunu bana solidde çizimine yardımcı olabilicek bir arkadaş varmı?
    BOY 50 mm olucak.
     SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI... SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI...

• çizimine ben yardımcı olurum. siz takıldıgınız yerleri sorabilirsiniz.
  • hocam kalıp bir silindire spiral delik açmak mümkün mü ? ben altta verdiğim resim gibi yapmıştım hoca bu şekilde imal etmek zor olabilir dedi kalıptan sıra sıra delik açmamı istedi de ama spiral olarak nasıl delik açacaz çözemedim

• kalıbın silindir olmasına gerek yok ancak kalıbın içine bu form verilebilir evet.
    mold komutlarını kullanarak yapabilir veya sweep-cut komutu ile kalıbı hazırlayabilirsiniz.
  •  SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI... SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI... SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI... SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI... SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI...

Arkadaşlar merhaba,

Resim 5 deki parçayı çizmeye çalışıyorum ve loft cut ile kesim yaptığımda üst görünüşte kesit daha dar geçiyor.
    Ön izlemede normal gibi görünürken çizimi onayladığımda kesim daha merkeze yakın geçiyor, bunu nasıl aşabilirim?

Teşekkürler

• 8 OCAK 2017 TARİHİNDE YENİ BİR SOLIDWORKS EĞİTİMİ BAŞLAMAKTADIR.

ARTIK IZMIR DISINDAN EĞİTİM ALMAK İSTEYENLER DE "UZAKTAN EĞİTİM" ALABİLECEKLERDİR.

detaylı bilgi için mesaj atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 1 Ocak 2017; 12:17:47 >

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.