Bildirim
Solid Works ve Autocad Kitapları.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İnternette solidworks için Haluk TATAR'ın hazırlamış olduğu videolar var. Onları baştan izlerseniz hem çok daha kısa sürede öğrenir hemde kitaplara para verip boşa zaman kaybetmemiş olursunuz. Solidworks tarzı programların kitaptan öğrenileceğini düşünmüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: -Tesla-
İnternette solidworks için Haluk TATAR'ın hazırlamış olduğu videolar var. Onları baştan izlerseniz hem çok daha kısa sürede öğrenir hemde kitaplara para verip boşa zaman kaybetmemiş olursunuz. Solidworks tarzı programların kitaptan öğrenileceğini düşünmüyorum.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Takip edeceğim... -
71 yaşında olupta kendini bu kadar geliştirmek isteyen insana daha önce hiç rastlamadım, öncelikle tebrik ederim sizi.
Soruya gelecek olursak arkadaşa katılıyorum bu tarz programlar kitapla anlaşılmaya müsait şeyler değiller ya bilen birinden öğrenilir yada video eğitimleri izlenir. Video dersleri izleyin ve düzenli olarak size şahsi tavsiyemse programı açın hiçbir şey bilmiyorsanız bile kurcalayın sağını solunu, deneyerek öğrenmek size en hızlı sonucu sağlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 20 Kasım 2015; 18:35:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kefelon
71 yaşında olupta kendini bu kadar geliştirmek isteyen insana daha önce hiç rastlamadım, öncelikle tebrik ederim sizi.
Soruya gelecek olursak arkadaşa katılıyorum bu tarz programlar kitapla anlaşılmaya müsait şeyler değiller ya bilen birinden öğrenilir yada video eğitimleri izlenir. Video dersleri izleyin ve düzenli olarak size şahsi tavsiyemse programı açın hiçbir şey bilmiyorsanız bile kurcalayın sağını solunu, deneyerek öğrenmek size en hızlı sonucu sağlıyor.
Nazik tebrikiniz için teşekkür ederim. Biraz kendimden bahsedeyim. Bilgisayarımı 1991 yılında emekli olduğumda aldım. 80386 bazlı bir makinaydı. O yıldan sonra devamlı olarak özellikle hardware olarak ilgilendim. Bilgisayar donanımlarını çok iyi bilirim. Her ne kadar şu anda makinam biraz eski kalsa da Pentium E7500 işlemcisi, 4 GB ram, 7850/2GB ekram kartı ve totalde 9.5 TB depolama hacmı olan bir makinam var. Kendim Teletaş emeklisi elektronik teknisyeniyim ve Orcad, Boardmaker, protel gibi bilgisayar tabanlı PCB programlarını kullandım. Şimdilerde evde canım sıkıldığından orcad/solidworks öğrenmeye karar verdim. Her iki program da şu anda makinamda yüklü ancak kurcalayarak bir takım çizimler yaptım, fakat ben işi temelinde öğrenmek istiyorum. Bu nedenle kitap konusundaki fikirlerinizi öğrenmek istedim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X