Şimdi Ara

SOLDADO REZİLLİĞİ (SS'Lİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
8.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SOLDADO REZİLLİĞİ (SS'Lİ) BU GOLE ÇEVİRME NEDİR BÖYLE AYIP YİNE KANSER OLUCAZ

• De Marke Sports‏ @demarkesports
    Fenerbahçe, Villarreal'in golcüsü Roberto Soldado'yu 10 milyon euro karşılığında renklerine bağladı. (L'Equipe)

şakaysa komik gerçekse daha komik
  • 10 milyon euro değildir abi orası yanlıs.Hayırlı olsun Soldado. Spurs'da çok şey bekliyordum kendisinden..
  • İki tür forvet vardır

Biri bitiricilikte iyi gol oranı yüksek

Diğeri bitiricilikte kötü gol oranı düşük olanlar solda 2.kısımda bu yüzden bekleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sacmalamayin. Soldado ya kimse 8-10m vermez. 8 milyon soyle olur 2-3 klube vermissindir 3m dan 2 yillik da futbolcuya vermissindir oyle olur. Hayatta inanmam. Eger oyle bir sey olursa derim ki bu iste bir sey var. Birileri Sow u 17 ye sattirdi. Soldado'yu da 10 a aldirdi derim. Hicbir yonetim Soldado gibi adama o bonservisi vermez. Bizim reziller bile vermez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi golcu ben beğeniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tugtim

Beyler sacmalamayin. Soldado ya kimse 8-10m vermez. 8 milyon soyle olur 2-3 klube vermissindir 3m dan 2 yillik da futbolcuya vermissindir oyle olur. Hayatta inanmam. Eger oyle bir sey olursa derim ki bu iste bir sey var. Birileri Sow u 17 ye sattirdi. Soldado'yu da 10 a aldirdi derim. Hicbir yonetim Soldado gibi adama o bonservisi vermez. Bizim reziller bile vermez.

Sen daha Dursun'u tanımamışsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yarım Kafalı Adam (SS'li)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

quote:

Beyler sacmalamayin. Soldado ya kimse 8-10m vermez. 8 milyon soyle olur 2-3 klube vermissindir 3m dan 2 yillik da futbolcuya vermissindir oyle olur. Hayatta inanmam. Eger oyle bir sey olursa derim ki bu iste bir sey var. Birileri Sow u 17 ye sattirdi. Soldado'yu da 10 a aldirdi derim. Hicbir yonetim Soldado gibi adama o bonservisi vermez. Bizim reziller bile vermez.

Allah kurtarsın sizi.

• 4 milyon verilmis

Buda ovulup ovulup bitirilmeyen negredo ile,bizom sovdugumuz soldado istatistikleri

İkiside les

SOLDADO REZİLLİĞİ (SS'Lİ)

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

quote:

-Soldadoya kimse €10m vermez.

Dursun: Hold my tee.
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Amin
  • Çok iyi transfer. Soldado'yu Türkiye de izlemek çok zevkli olacak.

• Beyler iyi itelediler yine birilerini.

4 milyon bonservis diyorlar. 3,5 da net versek buna.Maç başılar bonuslar falan derken 4,5 bulur.2 sene imzalasak en az,9m euro maaş + 4 bonservis derken 13m euro çöpün tekine itelendik.

Eski Soldado'dan çok çok çok çok uzaklarda.Perez'i falan alsalardı bu kadar üzülmezdim.

Eto'yu neden almadılar???
  • Bitmiş tükenmiş bir çöp oyuncu

• Eğer birisi "bu adam fb de iş yapar" diyorsa bilin ki Galatasaraylıdır. Net yani.

• Transferden pek memnun değilim öncelikle onu belirteyim.

Ancak ilgilendiğimiz isimlere bakıp maliyetlere bakarsak ortalama vasat bir transfer denebilir.

Duje Cop için 4 5 milyon euro,Duvan Zapata için 7 9 milyon euro konuşuluyordu.Bunlara o paralar verilmezdi.

Perez gibi tarzını çok kötü bulmasam da en uca koyulmayacak özel bir yapıda iş yapabilecek adama 10 12 verilmemesi lazımdı.

Babacar gelmek istemedi,Teodorczyk'i de kulübü bırakmadı,Aboubakar pahalı oldu.

Bajic aslında en ideal isimdi.Yine de Soldado transferine gösterilen tepkinin 10 katı gösterilirdi Aykut Konya'nın adamlarını topluyor tonla para verdiriyor diye.Aziz Yıldırım da o olaya girme istememiştir.

Umarım katkı verir 4 milyon çok değil 3 olsa daha iyi olurdu.
  • İnşallah ben yanılırım soldado çok iş yapar . Ama eto ve ya vagner love daha çok iş yapardı daha da ucuza gelirdi bonservis olarak
  • Çok iyi transfer , çok sevindim

• İlk defa gelen yabancı bi forvet bu kadar eleştiri alıyor bence bizde kesin tutacak

• Bakalim negredo mu yoksa soldado mu daha cok insani kel birakacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.