Şimdi Ara

SOLAK GİTARİSTLER BURAYA!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar.. solak bi gitarist olarak ne zorluklar çektiğimizi bilirim.. bi gitar beğenirsin ama solaksın.. gitar alcaksın model kısıtlı.. gitarını yeniliceksin neyle? hep vardı bu tür problemler hala var.. en iyi mağaza mydukkandır ki şu an 1 tane düzgün solak gitar yok.. ESP les paul kasa alıcam stokta yok.. solaklık zor. solak arkadaşların yorumlarını alalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 8 Ağustos 2008; 1:46:27 >

• Solak degilim ama yazıyı solla yazmadaki gibi gitarda da solla çalmayı denedim sanki gitara sıfırdan başlamak gibi oluyorr İşiniz gercekten zor..
  • Çocukken en büyük hayallerimden biriydi gitar çalmak...o zamanlar solak gitarı geçtim adam gibi normal gitarlar bile çok pahalıydı...solak gitar için 4 katı fazla fiyat çekiyorlardı...bende birsüre normal gitarla çalmaya çalıştım ama olmadı...4 yıl sonrada baterist olup çıkmıştım zaten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

Çocukken en büyük hayallerimden biriydi gitar çalmak...o zamanlar solak gitarı geçtim adam gibi normal gitarlar bile çok pahalıydı...solak gitar için 4 katı fazla fiyat çekiyorlardı...bende birsüre normal gitarla çalmaya çalıştım ama olmadı...4 yıl sonrada baterist olup çıkmıştım zaten..

batery'nin de solağı sağağını çıkarırlar o zman napcan geçecek bişey de yok

• ilk öğrendiğimde solak çalıyordum ama yeni öğretmenim sağ ele alıştırdı artık sağ ile çalıyorum
  • Benim için fatk etmiyor ikisini de kullanıyorum
  • dan swanö (bloodbath) gibi çalın. adam solak ama sağ gitarı ters çevirip çalıyor. yani normal en üstteki kalın teller en aşağıda oluyor ve inanılmaz derecede hızlı çalıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrDeM3

dan swanö (bloodbath) gibi çalın. adam solak ama sağ gitarı ters çevirip çalıyor. yani normal en üstteki kalın teller en aşağıda oluyor ve inanılmaz derecede hızlı çalıyor.

Alışma meselesi adam öyle alışmış öyle çalıyor
  • jimi hendrix de öyle.. sağ gitarın manyetikleri ve telleri ters çeviriyo.. aslen solak değilmiş ama sağ elle notaları daha iyi kontrol edebileceğini düşünmüş
  • jimmi'nin sag olması bildigim kadarıyla sadece bir sehir efsanesi.
  • Aslında o kadarda kötü bi'şey değil solak olmak, istediğin gitarı alamamak problemi dışında iyi bi'şey hatta. Kimse gitarına el sürmüyor, alsa bile "solakmış bu ya" diyip saniyesinde bırakıyor.
    Gitarı değiştirmektense modifiye etmek daha kolaya geliyor ben öyle yapmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _TyPh0N_

Aslında o kadarda kötü bi'şey değil solak olmak, istediğin gitarı alamamak problemi dışında iyi bi'şey hatta. Kimse gitarına el sürmüyor, alsa bile "solakmış bu ya" diyip saniyesinde bırakıyor.
    Gitarı değiştirmektense modifiye etmek daha kolaya geliyor ben öyle yapmayı düşünüyorum.

+ yönleri de yok değil tabi.. dediğin doğru.. bide farklı olmak herzaman iyidir
  • bende solağım hacılar... sağak gitar kullanıyorum amme...:D
  • elimde 600ytl var ama gitar bulamıyorum
  • Fg720 SL var bende doremusicden almistim manyak gitar solak bulmak zor yinede 3ayı gecti alali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ha bide sag gitarim var klasik onu akorlari ters basarak caliyorum oneririm herkese solaklar icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal gitar alın . tellerini değiştirin . örneğin sağ elle çaldığınızda en üstteki teli en alta. onun altındakini en altın bi üstü sıra sıra yeniden dizayn edin. alın size solak gitaristleri için gitar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cünübettin Döşükıllı

normal gitar alın . tellerini değiştirin . örneğin sağ elle çaldığınızda en üstteki teli en alta. onun altındakini en altın bi üstü sıra sıra yeniden dizayn edin. alın size solak gitaristleri için gitar

Cut-away? Manyetik dizilimi? Köprü sistemi? Kulakçıklar?
    Hadi ama , Jimi Hendrix gibi bilgisiz pentatonik'çilerden olmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassRouGe

quote:

Orijinalden alıntı: Cünübettin Döşükıllı

normal gitar alın . tellerini değiştirin . örneğin sağ elle çaldığınızda en üstteki teli en alta. onun altındakini en altın bi üstü sıra sıra yeniden dizayn edin. alın size solak gitaristleri için gitar

Cut-away? Manyetik dizilimi? Köprü sistemi? Kulakçıklar?
    Hadi ama , Jimi Hendrix gibi bilgisiz pentatonik'çilerden olmayalım.

hocam klasik için cevap vermişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funny00 -- 7 Aralık 2012; 3:00:59 >

• solak squier jaguar yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.