Şimdi Ara

Sol SHIFT tuşu çalışmıyor, Format atmadan önce tavsiye edebilecekleriniz neler ? [Win8.1]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim üzere sol shift tuşu çalışmıyor,En son dün sabah GTA V oynadıktan sonra pc yi kapatmıştım o ana kadar çalışıyordu.Bu gece film seyrettik ilk açtığımda çalışıp çalışmadığını bilmiyorum sonra gta 5 i açtım adam koşsun diye shifte bastım adam koşmadı(oyuna da bişe olmuş ne olmuşsa girmemişti steamden dosya bütünlüğünü doğrulayınca girdi.) adam koşmayınca alt+tab yaptım not belgesi açıp büyük harf olacak mı diye denedim olmadı, belki sol shift ile tuş büyümüyordur diye düşündüm(genelde sağ shift'i kullanıtım :) ) sonra kapattım oyunu ets2 yi açtım manuel vites kullanıyorum sol shift vites yükseltiyor sol ctrl vites ufaltıyor neyse baktım araba vites atmıyor. Çıktım oyundan driver olarak ATK driver'ını sildim sonra Keyboard Device driver'ını da sildim yeniden yükledim yine değişen bir şey yok. Sizce format atmalı mıyım ? yoksa yapılabilecekler neler ?

Not : Cuma namazına kadar düzgün bir cevap gelmezse vereceğim coşkuyu.

En son 28 Gün önce format attım

• Klavyen bozuk olabilir.Ona bi bak derim.Bosbosuna format atma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ErenHncr E kullanıcısına yanıt
    Perşembe sabahı çalışıyordu,ETS2 oynamıştım. Akşam bozuldu. Neyse atacağım,yedeğimi anca aldım sayılır. duruma göre garantiye gönderirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.