Şimdi Ara

Sol şeritte neden devamlı gidilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten merakımdan soruyorum aramızda da illa yapanlar vardır bir insan neden sol şeridi kapatıp sabit bir hızla hiçbir aynasına bakmadan put gibi trafikte seyrine devam eder hadi şehir içinde kalabalıkta anlarım yol akmıyor trafiğe engel değilsin şehirler arası yollarda neden yapar bir insan bunu 1 km kuyruk olmuş sağdan sollaya sollaya gidiyorum bi bakıyorum adam sol şeridi kapatmış 90-100 km süratle arkasındaki araçlar umrunda değil selektör korna hiç takmıyor bile neyse devam ediyorsun bir kaç km sonra yine aynı manzara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yetersiz zekadan

çünkü trafik konusuna hakim olmayan biri bile bir yerden sonra kafasını çalıştırmaya başlar ve sağına soluna bakar, arkam kalabalık der, korna selektör bir şeyler yapıyor bunlar der

kafası çalışmayan da mal mal önüne bakar, arkasında bomba patlasa jetonu düşmez, ülkede her konuda bu kadar zeka yoksunu varken haliyle trafikte de aksini görmeyi beklemek anlamsız olur
  • bunun bir üst versiyonu da sol şeridi ortalayamayıp 80'le giden bayanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Favoloso

bunun bir üst versiyonu da sol şeridi ortalayamayıp 80'le giden bayanlar
    Şerit ortalayamama olayına zaten hiç girmiyorum onun mantıklı bir açıklamasıda olamaz

• Uzun yol trafiğinde aklıma takılan soru var konusunda bu tipleri bulabilirsin bunlar trafiği öğrenmediği sürece sol şeridin işgal edilmemesi gerektiğini bilmediği sürece bu set trafik devamlı olur

• yetersiz zekadan

çünkü trafik konusuna hakim olmayan biri bile bir yerden sonra kafasını çalıştırmaya başlar ve sağına soluna bakar, arkam kalabalık der, korna selektör bir şeyler yapıyor bunlar der

kafası çalışmayan da mal mal önüne bakar, arkasında bomba patlasa jetonu düşmez, ülkede her konuda bu kadar zeka yoksunu varken haliyle trafikte de aksini görmeyi beklemek anlamsız olur
  • Arkadaşım sol şeritten zaten 90-100 km hızla gidilir. Artık her yerde eds var ve çoğu otoyolun hız sınırı 100'ü geçmiyor. Sırf bazıları hız yapacak diye ceza yiyemem ben . Yol isteyene de vermem!

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Arkadaşım sol şeritten zaten 90-100 km hızla gidilir. Artık her yerde eds var ve çoğu otoyolun hız sınırı 100'ü geçmiyor. Sırf bazıları hız yapacak diye ceza yiyemem ben . Yol isteyene de vermem!
    Neden orta şeritten ya da sağ şeritten gitmiyorsunuz?

Tam da o yolu kendi hakkı görüp, hızını da normal sanıp bilerek vermiyorlar diyecektim siz çıktınız ortaya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

Neden orta şeritten ya da sağ şeritten gitmiyorsunuz?

Tam da o yolu kendi hakkı görüp, hızını da normal sanıp bilerek vermiyorlar diyecektim siz çıktınız ortaya.

Alıntıları Göster
    Ben solagım sağ şeritte kontrolü sağlayamıyorum. Yoksa benimde milletden sürekli selektör yemek hoşuma gitmiyor :/

• quote:

Ben solagım sağ şeritte kontrolü sağlayamıyorum. Yoksa benimde milletden sürekli selektör yemek hoşuma gitmiyor :/

Alıntıları Göster
    Pardon dostum biz çıkalım sen tek başına oyna o zaman la havle mantığa bak ya çıkma hocam o zaman trafiğe bu nasıl bi bencilliktir birde yol vermiyorum diyorsun haklıymış gibi pişkinliğin bu kadarı

Sırf birileri hız yapacak diye ceza yiyemem ben derken neyi kastettin anlamadım orta şeritte veya sağ şeritte 90 km ile giderken ceza mı yazılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Knock0uT_ -- 12 Haziran 2019; 19:54:27 >
  • quote:

Arkadaşım sol şeritten zaten 90-100 km hızla gidilir. Artık her yerde eds var ve çoğu otoyolun hız sınırı 100'ü geçmiyor. Sırf bazıları hız yapacak diye ceza yiyemem ben . Yol isteyene de vermem!
    sol şeritte 90-100 km ile gidilmez, trafik kurallarını bakkalda mı öğrendin?

sol şerit sollama şerididir, sollama işlemi bitince müsait olan orta veya sağ şeride geçilir, sol şerit hızlanma harici işgal edilemez, yol hız sınırı ister 180 olsun ister 90 olsun kural budur ki otoban hız sınırı günümüzde 132, bu durumda sol şeritte düşük hızda gitmek sadece kazaya neden olur ve kazadan en büyük zararı da o düşük hızda giden araç görür
  • Birazdan gelir "azami hızda gidiyorum sol şeridi istediğim gibi kapatırım yeaa"cılar diyecektim, gelmişler bile.

Bu sorun asla çözülmez çünkü acemilik, dalgınlık, yorgunluk falan değil bu. Direk yaptığı şeyin doğru olduğunu düşünüyor bu tipler...
  • quote:

Bizde sağından aynanın tozunu alar geçeriz

• Sol şerit den sürekli gidende ileri seviye zeka sorunu vardır.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Sol şeritin hız ile alakası yoktur. 200 ile de gitsen devamlı sol şeritten gidemezsin. Sol şerit yolun alışkanlığını artırmak için vardir. Aracı yolda tutamıyorum demeniz ise tam bir facia. Bu ülkede kimlere ehliyet veriliyor...

• quote:

Gercekten yazmissssssss

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.