Şimdi Ara

Sol Şerit Aşkı Bitecek mi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
4.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaman zaman araç kullanmak insanı çileden çıkarıyor. Trafik kurallarına uymayanlar; şerit ihlali yapanlar; uzun süre sol şeridi kullananlar; emniyet şeridini kullananlar... Bu liste uzar gider.

Sol şeridin ne işe yaradığını bilmeyenlerin sayısı bir hayli fazla.

Sol şerit aşkı olan sürücüler yüzünden araçlar yapılmamasını yapıyor ve sağ şeritten araç solluyor. Kazaya davetiye çıkarıyorlar.

Bence sol şeridi gereksiz kullananlara ceza verilmeli.

Sol Şerit Aşkı Bitecek mi!

• hocam daha neler var ki sol şeride kadar ceza kesilmesi gereken ;)
  • ben anlamadım sol şerit ne alaka?

bide cümle biraz bozuk olmamış mı?

"sol şerit aşkı olan sürücüler yüzünden araçlar yapılmamasını sağlıyor" ?

yani yazıyı komple anlamadım
  • türkçeye bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

ben anlamadım sol şerit ne alaka?

Alıntı yaptığın cümlede benim yazmadığım bir kelime var.

Lütfen, konuyu tekrar okuyun. O zaman anlayacağınızdan eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

türkçeye bak

Böyle okumadan saçma-sapan yorumlar yapanların seviyesi yüzünden DH formundan soğumaya başladım.

Bu mesajda "T" küçük yazılmış. Cümlenin sonunda noktalama işareti yok. Çocuk musun? Bu ne "Oha" demek nereden çıktı?

Önce konuyu oku. Ya da seviyesiz cahilce şeyler yazma.
  • Bitsin gerçekten bu saçma sapan sağdan sollama olayları........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sol şeritten de gidilir 120-130 basıyordur adam arka trafiğine hakimdir sol şeritten gitsin eyvallah.. ama adam 70 le sol şeridi meşgul ediyor 120 ile geliyorum mecbur 70e düşüyorum arkasından selektör atıyorum çekileyim demiyor görmüyor çünkü arkasını gündüz vakti.. sağından geçiyorum mecburen. direksiyonu sağa kıvırsa birden, suçlu benim tabi. aksini kanıtlayamam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

ben anlamadım sol şerit ne alaka?

Alıntı yaptığın cümlede benim yazmadığım bir kelime var.

Lütfen, konuyu tekrar okuyun. O zaman anlayacağınızdan eminim.

"sol şerit aşkı olan sürücüler yüzünden diğer araçlar, yapmaması gerekeni yapıyor, sağdan geçmek zorunda kalıyor" demek istemiş sanırım.. bu kadar büyütmeyin bence..

Çok doğru düşünüyorsunuz da bunun önüne geçmek bu durumda imkansız bence.. @AykutEsk'in de dediği gibi önceliği olan çok fazla sorun var trafikte..

• pardon sağlıyor yerine yapıyor olcaktı da yine anlamadım yani

tamam simdi anladım heralde üstteki mesajda denileni demek istemişsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan. -- 14 Temmuz 2011; 17:55:57 >
  • "Sol şerit aşkı olan sürücüler yüzünden araçlar yapılmamasını yapıyor ve sağ şeritten araç solluyor"

bu nasıl cümle kardeşim ?

doğrusu

"Sol şerit aşkı olan sürücüler yüzünden araçlar yapmaması gereken birşey yapıyor ve sağ şeritten araç solluyor."

yapılmamasını yapıyor? bu ne abi?

hayır birde bana kızıyor sen haksızsın ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This Time -- 14 Temmuz 2011; 17:56:14 >
  • Özellikle otobanda adam 100-110 ile sol seritten gidiyor selektör falan bile dinlemiyorlar bazen
    Mecbur sağlıyor millet de sonra niye otoban tehlikeli böyle gerizekalılar yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losangelos -- 14 Temmuz 2011; 18:00:17 >
  • quote:

"Sol şerit aşkı olan sürücüler yüzünden araçlar yapılmamasını yapıyor ve sağ şeritten araç solluyor"

bu nasıl cümle kardeşim ?

doğrusu

"Sol şerit aşkı olan sürücüler yüzünden araçlar yapmaması gereken birşey yapıyor ve sağ şeritten araç solluyor."

yapılmamasını yapıyor? bu ne abi?

hayır birde bana kızıyor sen haksızsın ama

Konuyu kirlettiğin için teşekkür ederim.
  • böyle yapana kadar

özür dilerim yanlış yazmışım demek çok zor olmasa gerek
  • quote:

böyle yapana kadar

Özür dileyecek biri varsa o da sizsiniz.
  • yapacak birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

böyle yapana kadar

Özür dileyecek biri varsa o da sizsiniz.

bak kardeşim.

ben yanlış yazdığını söyledim doğrusunu yazdım.birtek dövmediğin kaldı beni.
  • Bir gün Antalyada gezmeye çıktım arabayla dolaşıyorum. Bir tane Merso otobüs yapışmış sola arkasında bir araba var onun arkasında ben benim arkamdada en az 10 araba. Önümdeki selektör korna denedi olmadı sağladı bende biraz denedim olmadı en son sağından geçerken kornaya bastım. Benden sonra sağ şeride geçmek aklına geldi herkes rahat bir nefes aldı.

Not: Bunu zaten biliyorsunuzdur ama uzaktan selektör yakmaya başlayın kıçına yapışırsanız selektör fark edilmiyor.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi Kablo -- 27 Ekim 2012; 3:28:28 >
  • ortada da gitsen, en sağda da gitsen sağından geçmeye çalışan arkadan sıkıştıranlar olduğu sürece soldan gitmek gayet normel en azından aracın tek tarafından geçiş olduğundan daha az risk almış oluyorlar

malesef ben de sağdan geçmek zorunda kalanlardanım ama solda gidenlere de hak vermiyor değilim, sağda önündeki araç aniden durur, aniden yola çıkan öküzler vardır, taksici dolmuşcu en sağa kırar ani fren yapar.........
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.