Şimdi Ara

SOL GÖĞÜSÜMÜN ÜST KASINDA AĞRII(ssli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sol göğsümün boyun kemiğine yakın yerde cok can sıkıcı bi ağrı oluyo tam yerini anlatamadım sanırım, kürek kemiklerimede bazen ağrı vuruyo.Ağrıları nasıl dindirebilirm...
    işte ss de işaretli yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertuy37 -- 9 Şubat 2010; 23:41:06 >

Orijinalden alıntı: ertuy37

arkadaşlar sol göğsümün boyun kemiğine yakın yerde cok can sıkıcı bi ağrı oluyo tam yerini anlatamadım sanırım, kürek kemiklerimede bazen ağrı vuruyo.Ağrıları nasıl dindirebilirm...

kalp ağrısı oraya vurmuş,sigara içiyormusun,damar tıkanmış olabilir,eğer tansiyonun bir yükselse damarın tıkanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

quote:

Orijinalden alıntı: ertuy37

arkadaşlar sol göğsümün boyun kemiğine yakın yerde cok can sıkıcı bi ağrı oluyo tam yerini anlatamadım sanırım, kürek kemiklerimede bazen ağrı vuruyo.Ağrıları nasıl dindirebilirm...

kalp ağrısı oraya vurmuş,sigara içiyormusun,damar tıkanmış olabilir,eğer tansiyonun bir yükselse damarın tıkanır

yok artık kalp kaslara mı vuruyo...

Orijinalden alıntı: Hypothetical

Hocam moralinin bozulmasını istemem ama babam kalp krizi geçirmeden önce tam bahsettiğin yerde çok şiddetli bir ağrı ve karıncalaşma olduğunu söylüyordu.

moralimi cok iyi düzelttin eyvallahhh
    ,                   Osmanlı İmparatorluğu,

• Eğerki ağrın omuzla kalp arasındaysa dalakla ilgili bir problemin olabilir. ben trafik kazası geçirdğim zaman dalağımda kanama olmuştu kanama olduğu zaman ağrı sol tarafımda omuzumla kalbimin arasında bıçak saplanmış gibi ağrı oluyordu doktor dalak ağrısı yüzünden oraya vurduğunu söylemişti.
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bu sebebten ötürü doktora gitmiştim sol kolumu bazen oynatamaz duruma bile geldiğim oluyordu.Bir sürü test tahlil felan yapıldı bişey çıkmadı.Doktor sadece kas gevşeltici vermişti.Sen yine de bir doktora görün.Umarım bir şeyin yoktur.

Orijinalden alıntı: ttt01

Eğerki ağrın omuzla kalp arasındaysa dalakla ilgili bir problemin olabilir. ben trafik kazası geçirdğim zaman dalağımda kanama olmuştu kanama olduğu zaman ağrı sol tarafımda omuzumla kalbimin arasında bıçak saplanmış gibi ağrı oluyordu doktor dalak ağrısı yüzünden oraya vurduğunu söylemişti.

cok şükür kaza falan geçirmedm ama geceleri yüzüstü yazıyorum sol kolumun üstüne denk geliyo kas agrısı olması cok mu düşük..
  • Yaş kaç? sigara kullanıyormusun? kaç yıldır kullanıyorsun? ağrı hareket ediyor mu) dinlenir vaziyette geçiyor mu yoksa devam mı ediyor? sol kol tarafına doğru veya işaretli yerin altına doğru geziniyor mu? Bölge sıcak soğuk değişikliğinde ağrı artıyor veya azalıyor mu? Göğüste yaygın bir sıcaklık hissi varmı bölgeye yakın? terleme var mı ani şekilde? Ailende genç yaşta kalp krizi geçiren var mı?

En temizi bir kardiyoloğa gidip Elektro çektirmek! Çok az anlatmışsın, gerçi pek kalbe benzemiyor ama emin olmak lazım, bu işte forumdan olmaz!

Orijinalden alıntı: Permanent.

Ben de bu sebebten ötürü doktora gitmiştim sol kolumu bazen oynatamaz duruma bile geldiğim oluyordu.Bir sürü test tahlil felan yapıldı bişey çıkmadı.Doktor sadece kas gevşeltici vermişti.Sen yine de bir doktora görün.Umarım bir şeyin yoktur.

bir çok nedeni olabılır ama damar tıkanmasıda olabilir
    su borusu eğer tıkalı ise su geçebilirmi,geçemez zorlanır az geçer,işte insanda da damar tıkandımı kan az akar o zaman ağrı oluşur

Orijinalden alıntı: neommy

Yaş kaç? sigara kullanıyormusun? kaç yıldır kullanıyorsun? ağrı hareket ediyor mu) dinlenir vaziyette geçiyor mu yoksa devam mı ediyor? sol kol tarafına doğru veya işaretli yerin altına doğru geziniyor mu? Bölge sıcak soğuk değişikliğinde ağrı artıyor veya azalıyor mu? Göğüste yaygın bir sıcaklık hissi varmı bölgeye yakın? terleme var mı ani şekilde? Ailende genç yaşta kalp krizi geçiren var mı?

En temizi bir kardiyoloğa gidip Elektro çektirmek! Çok az anlatmışsın, gerçi pek kalbe benzemiyor ama emin olmak lazım, bu işte forumdan olmaz!

yaş 20 ,sigara yok,aniden bi agrı girio dedğim yere 5-15 dk sonra geçiyo,gezinti yok,göğüste yaygın bi sıcaklık hissi yok agrı var sadece,terleme yok,ailende genç yaşta kalp krizi geçiren yok ALLAH'a şükürler olsun ama kardiyolağa gidicem SİYAMİ ERSEK hastanesinden randevu alacağım....

• Benzemiyor Kalp'e, ama tabii mutlaka görün bir Kardiyoloğa S. Ersek'te! İhmal etme kesinlikle! Daha çok o bölgede hissedilen bir iskelet veya yumuşak doku ağrısına benziyor! Geçmiş olsun.
    İnsanın elde ettiği kadını asla düşünmemesi komiktir aslında. Unutamadığın kişi daima senden uzakta olandır.
  • tam orada ince bi kemik var ..
    benimde o kemiğime ağrı giriyordu.sanki böyle kemiğin içinden hava geçiyomuşta uyuşmuş orası gibi garip bi ağrıydı.
    ağır bi ağrı değildi ama , takmadım kafama 1-2 hafta sonra tamamen geçti.

ama herkezde böyle olcak diye bişey yok,bir doktora uğra derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigFisher -- 10 Şubat 2010; 0:14:35 >

bir kaç sorum olucak..

canın bu aralar bir şeye sıkılıyormu..

bu ağrılar yemek yerken veya yemekten hemen sonra mı oluyor..

Orijinalden alıntı: tımestop

cevapların hepsini okumadım..

bir kaç sorum olucak..

canın bu aralar bir şeye sıkılıyormu..

bu ağrılar yemek yerken veya yemekten hemen sonra mı oluyor..

evt sınavlarım var cnm en cok buna sıkılıyo + yemekten sonra bişe yok sadecee arada bi geliyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan.koroglu

Sen benden daha kötüsün bende 12 saat icinde 3 tane antiyotig ictim 500mg lik

bşi olmaz içindeki biyotiklerin kökten temzlenir

sana tavsiyem doktora görün..

buna benzer bende yaşadım hatta daha ağırlarını geçirdim, kendi kendime diyordum işte kesin birşey var bende kesin yakın zamanda kalbim durucak ölücem şöle böle derdim, bi gittim doktora hiç bişeyin yok dedi, o ağrıları sen yapıyorsun dedi şakacı bir tavırla..
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.