Şimdi Ara

Koltuk altında hafif şişlik ve kızarıklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumartesi itibariyle fark ettiğim ve muhtemelen o gün oluşan sağ koltuk altımda mercimek büyüklüğünde hafif bir şişlik var birde kızarıklık diyebilirim bazen kaşıntıda yaratıyor bunun yanında bastırıncada ağrı söz konusu bunun sebebi ne olabilir gerçi doktora gitmeyi düşünüyorum birde hangi bölüme çıkmalıyım bu sebebten dolayı allah korusun ciddi birşeyde olabilir sağlığımı ihmal etmek istemiyorum.

• lenf bezleri herhangi bir enfeksiyonda şişerler,önemli bişey değildir ama bir görün sen gene bir dahiliye uzmanına.

Orijinalden alıntı: mickeyFaa

Cumartesi itibariyle fark ettiğim ve muhtemelen o gün oluşan sağ koltuk altımda mercimek büyüklüğünde hafif bir şişlik var birde kızarıklık diyebilirim bazen kaşıntıda yaratıyor bunun yanında bastırıncada ağrı söz konusu bunun sebebi ne olabilir gerçi doktora gitmeyi düşünüyorum birde hangi bölüme çıkmalıyım bu sebebten dolayı allah korusun ciddi birşeyde olabilir sağlığımı ihmal etmek istemiyorum.

Hocam sonuç ne oldu ben de de aynisi var su an doktor ne diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: coolofgod

quote:

Orijinalden alıntı: mickeyFaa

Cumartesi itibariyle fark ettiğim ve muhtemelen o gün oluşan sağ koltuk altımda mercimek büyüklüğünde hafif bir şişlik var birde kızarıklık diyebilirim bazen kaşıntıda yaratıyor bunun yanında bastırıncada ağrı söz konusu bunun sebebi ne olabilir gerçi doktora gitmeyi düşünüyorum birde hangi bölüme çıkmalıyım bu sebebten dolayı allah korusun ciddi birşeyde olabilir sağlığımı ihmal etmek istemiyorum.

Hocam sonuç ne oldu ben de de aynisi var su an doktor ne diyor

baya geç oldu farkındayım kusura bakma
    sonuç önemsiz bir durummuş fucidid isimli bir krem verdi ismini yanlış yazmış olabilirim geçti hatta 3-4 kere oldu bi kere gittiğimde de antiiyotik vermişti yine indi ben de ufak çaplı enfeksiyonlarmış sadece öyle dedi doktor 2 farklı doktora çıkmıştım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koltuk Altında Sivilce
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.