Şimdi Ara

Sol göğüs ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a. yaşım 20 benim bundan 3gün önce başlayan bir sol göğüs ağrım var. ilkden hafifdi ama ilk gece baya bir ağrımaya başladı gece kalkıp süt içtim biraz oda midemi bozdu herneyse yattım 2-3 saat uyuyamadım birara nefes almakda zorlandım biraz korktum ama ev sakinleri uyuyordu endişelendirmek istemedim. uyuya kalmışım sabah uyandığımda hafif bi ağrı vardı namaza gittim geldim eve kendimi zor attım bizimkilere söledim Hasteneye gittik direk Doktor EKG çekti ve kalpte bir sorun olmadıgını söledi kan tahlili istedi kan tahlilindende bişi çıkmadı.. kas gelişimi olabilir dedi bi dahiliye görün dedi gönderdi..2gün oldu ve ağrı hala devam ediyor özellikle ara sıra sol koluma boynuma ve midemin üst kısmına vuruyor. netde araştırdım biraz bu belirtilerin kalp krizi habercisi olduğuna dair yazılar var çok korkuyorm sizce ne olabilir

• panik yapmışsın sorunun gaz olabilir
  • EKG senin kalbinin nasıl çalıştığını ortaya koyar
    bir sorun olsaydı orda çıkardı
    kalp konusunda panik yapma derim.

bir nette arama yaparsan korkacağın çok şey bulursın

kütle var mı?
  • yorumlar için teşekkürler. bugün tekrar özel hastaneye gittim. yine akciğer filmi ve EKG çektiler. doktor yine birşey olmadığını söyledi. sadece stresden olabileceğini veya kas sıkısması olabileceğini söyledi. 2 adet ilaç verdi kullanıyorm şimdi ağrılar biraz hafifleşti. Rabbime binlerce kez şükürler olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhdgn

yorumlar için teşekkürler. bugün tekrar özel hastaneye gittim. yine akciğer filmi ve EKG çektiler. doktor yine birşey olmadığını söyledi. sadece stresden olabileceğini veya kas sıkısması olabileceğini söyledi. 2 adet ilaç verdi kullanıyorm şimdi ağrılar biraz hafifleşti. Rabbime binlerce kez şükürler olsun

geçmiş olsun kardeşim.Sorunun büyük ihtimal ordaki kaslardan kaynaklıdır.Farkında olmadan incitmiş olabilirsin.Yada soğuk algınlığından olabilir.Benimde üşütünce falan arada derin nefes alınca bıçak batar gibi bir ağrı giriyor.Zamanında bende ekg çektirmiştim çok şükür normal herşey.

• Aynı sorunu bende yaşadım senin gibi ekg çektirdim kalbim 104 kere atıyordu göğüste ağrı kustum falan doktor birde bi aletle kalbime baktı, kan ve troid testi yaptı benlik bişey gözükmüyo deyip dahiliyeye gönderdi. Oda iki muayene edip ilaç yazmadan dinlen diye gönderdi 22 gün oldu hala tam iyileşemedim. Sanırım göğüs bölgesini üşütmekten kaynaklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

Aynı sorunu bende yaşadım senin gibi ekg çektirdim kalbim 104 kere atıyordu göğüste ağrı kustum falan doktor birde bi aletle kalbime baktı, kan ve troid testi yaptı benlik bişey gözükmüyo deyip dahiliyeye gönderdi. Oda iki muayene edip ilaç yazmadan dinlen diye gönderdi 22 gün oldu hala tam iyileşemedim. Sanırım göğüs bölgesini üşütmekten kaynaklı.

aynen banada aynı şeyler yapılmıştı.Benim yaptırma sebebim tansiyon yüksekliğiydi.Sonra anladım ki aşırı nescafe benim tansiyonu etkiliyor.Onu kesince düştü çok şükür.Bir kez de bir doktor kalpte üfürüm var diye yolladı.Tekrar aynı şeyler yapıldı ve bir kapakta çok az yetmezlik çıktı fakat bu 10 kişiden 8 inde olan bir durummuş doğuştan.Bu şekilde.Sorun büyük iht üşütme kaynaklıdır için rahat olsun.Dinlenmene dikkat et geçer inş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürekli Göğüs Ağrısı
    3 yıl önce açıldı
    Bel ağrısı ve çıtlaması
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş 12 yıl olmuş muhtemelen bunu hatırlamıyosundur bile, ama sana bir sorum var, daha sonra bu yaşadıklarını hiç yasadın mı ve şuan nasılsın? Bende şuan 19 yaşındayım ve aynılarını yaşıyorum, görürsen cevap verir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.