CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Aydın'da halka hitap etti. İnce, kendisine 'çırak' diyen Erdoğan'ı alkışlayan generali hatırlatarak, "Erdoğan konuşuyor beni eleştiriyor. Orada bir general var o da alkışlıyor. Şimdi bana demiş ki 'O sökeceğin apoleti Apo'ya mı takacaksın' demiş. Ben ona soruyorum sen balyoz ve ergenekon davalarında söktüğün apoletleri FETÖ'ye mi taktın? Hemşehrim Erdoğan, Recep efendi seni uyarıyorum; Bir... Her kuşun eti yenmez. Ben sana hiç Recep efendi demedim. Kaç gündür sabrediyorum. Ne zaman bugün Muharrem efendi dedin bende sana Recep efendi dedim" diye konuştu.
“MADEM ASKERLERİ BU KADAR SEVİYORDUN DA ÇUVAL OLAYINDA NİYE SAVUNMADIN ONLARI”
Bir iftar yemeği var. Arkada parti logosu var. Erdoğan konuşuyor beni eleştiriyor. Orada bir general var o da alkışlıyor. Bende ‘o generalin apoletlerini sökeceğim’ dedim. Erdoğan orada konuşurken Türk ordusunun kahramanlığını anlatmıyor, bayrak demiyor, vatan demiyor… Muharrem İnce’ye ‘çırak’ diyor generalde alkışlıyor. Şimdi bana demiş ki ‘O sökeceğin apoleti Apo’ya mı takacaksın’ demiş. Ben ona soruyorum sen balyoz ve ergenekon davalarında söktüğün apoletleri FETÖ’ye mi taktın? Hemşehrim Erdoğan, Recep efendi seni uyarıyorum; Bir… her kuşun eti yenmez. Ben sana hiç Recep efendi demedim. Kaç gündür sabrediyorum. Ne zaman bugün Muharrem efendi dedin bende sana Recep efendi dedim. Sen bu kadar askerleri seviyordun da ABD askerleri Türk askerlerin başına Kuzey Irak’ta çuval geçirdiğinde niye savunmadın onları. Bana bu lafları söyleme ikimizde bu memleketin evladıyız. Bana laf ediyorsun da ABD’lilere niye edemedin? Sen madem bu askerleri bu kadar çok seviyordun da kozmik odaya girildiğinde askerler inim inim inlediğinde ne iş yapıyordun?
“24 HAZİRAN’DAN SONRA HER TV’Yİ AÇTIĞINIZDA KARŞINIZA BEN ÇIKMAYACAĞIM”
Değerli Aydınlılar Erdoğan’la benim aramda bir iki fark söyleyeceğim. Size söz veriyorum 24 Haziran’dan sonra her televizyonu açtığınızda karşınıza ben çıkmayacağım söz. Yani 18 kanalda hepsinde birden beni görmeyeceksiniz. Mesela o yandaş gazeteciler var ya onları da görmeyeceksiniz. Mesela çıkmak istediğimde Aydın’daki üniversite öğrencileri ile birlikte çıkacağım. Mesela incir üreticilerinden beş kişi seçin diyeceğim. Bir kanalda incir zeytin üreticileri beraber çıkacağım. Mesela başka bir kanalda emeklilerle birlikte çıkacağım. Böyle bir Türkiye hayal edin böyle bir Türkiye… Her gün bağırıp çağıran bir Cumhurbaşkanı değil gelecek vadeden gelecek konuşan bir Cumhurbaşkanı. https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/son-dakika-muharrem-ince-aydinda-halka-sesleniyor-2451002/
rogarkapagi.jpeg foruma resim eklemeye üşendim idare edin, siz mesajı anladınız.
Nihayet birisi yıllardır söylenmeyen şeyleri söylemeye başladı.