Şimdi Ara

ŞOKKK! Rus Oyununda Türk Şarkıları!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün Disciples 3 ün yeni sürümü Resurrection oynamaya başladım ki birde ne duyayım. "dostum dostum kara toprak" "benim sadık yarim kara toprak" "gülüm yar gülüm" gibi bizim musikimize ait sözcükler hemde Türkçe olarak Akella (rus yapımcı) nın yeni Disciples 3 ünde ana tema müziği olmuş. Bu looplar "Sonokinetic Tigris & Euphrates" adlı loop pack e ait. Belliki oyunun tema müziği için bu loop packten yararlanmışlar. Ancak şunu söylemeliyim oyunu oynarken adamı mest ediyor ve harika bir hava katıyor.Zaten adamlarda kulağa hoş geldiği için kullanmış belliki. Ancak gerçekten harika olmuş oyunu deneyecek olan arkadaşlar ne demek istediğimi anlayacaksınız. :)

Denemeyi düşünmeyen arkadaşlar için aşağıya gameplay videosu koyuyorum :) Videoyu dikkatli dinlerseniz arada söylenen Türkçe sözcükleri duyarsınız zaten. İlk Türkçe sözcük kurtlarla savaş sırasında erkek vokalden geliyor "ince yaşlarlaaa" diye. :)

• Çok ilginç ama güzel
  • Evet ilginçmiş ama güzel :) böyle şeyleri duymak.
  • hangisaniyelerde söylüyor ben duyamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

hangisaniyelerde söylüyor ben duyamadım.

2.05 den sonrasında bi türkçe sözlük duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 16 Ekim 2011; 12:16:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

hangisaniyelerde söylüyor ben duyamadım.

2.05 den sonrasında bi türkçe sözlük duydum

Zaten loop pack de herşey sıralı yani normalde loop pack "üsküdara gideriken" vb Türk şarkılarının parça parça ayrılmış hali. Yapımcı akella ise bunları kulağına hoş geldiği şekilde temaya işlemiş :)
  • muzik atmosfere çok şey katmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi türk rock şarkıları?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel olmuş ama ben pek ne diyor anlamadım
  • Bu oyunları sevemedim gitti arkadaş kardeş kardeş kavga ediyorlar bi sen bi ben kim ayakta kalırsa
  • arada biraz duyabildim :)
  • Renaissance'ı o kadar zorladım oynayamadım umarım bu güzeldir.
  • 2:08 de söylüyor.
  • yanlız bildiğim kadarıyla bu oyunda sadece undead ırkıyla oynanıyor ve undead ırkının müziklerini bu türk şarkılar oluşturuyor. her oyunda undeadler kötü,barbar, ölümden geri dönmüş kana susamış varlıklar olarak kullanılır, büyük ihtimalle bu oyunda da böyle.

o yüzden pekte sevilecek bir şey değil kanımca. adamların düşüncesi açık.
  • Oyunu boşuna oynamayın. İlk act ın ortasında ne yaparsan yap takılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokselc12

yanlız bildiğim kadarıyla bu oyunda sadece undead ırkıyla oynanıyor ve undead ırkının müziklerini bu türk şarkılar oluşturuyor. her oyunda undeadler kötü,barbar, ölümden geri dönmüş kana susamış varlıklar olarak kullanılır, büyük ihtimalle bu oyunda da böyle.

o yüzden pekte sevilecek bir şey değil kanımca. adamların düşüncesi açık.

dogrudur şaşırmadım bende bizi gördükleri şekil hep bu zaten avrupanın
  • Avrupalılar zaten bizi bi kötülemese olmıycak
  • Ne alakası var beyler adamların işi gücü yok dur şu türkleri rezil edeyim mi diyecek ortama çok güzel uyuyor şarkılar adamlar beğenip koymuşlar.Bi önceki oyunda da şeytanlarla oynarken avrupayi müzik çalıyordu o zaman da kendilerini mi kötülüyorlar yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

Ne alakası var beyler adamların işi gücü yok dur şu türkleri rezil edeyim mi diyecek ortama çok güzel uyuyor şarkılar adamlar beğenip koymuşlar.Bi önceki oyunda da şeytanlarla oynarken avrupayi müzik çalıyordu o zaman da kendilerini mi kötülüyorlar yapmayın.

aynen kardeşim adamların işi gücü biziz bunu iyide olsa kötüde olsa kabullenmek zorundayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı06

quote:

Ne alakası var beyler adamların işi gücü yok dur şu türkleri rezil edeyim mi diyecek ortama çok güzel uyuyor şarkılar adamlar beğenip koymuşlar.Bi önceki oyunda da şeytanlarla oynarken avrupayi müzik çalıyordu o zaman da kendilerini mi kötülüyorlar yapmayın.

aynen kardeşim adamların işi gücü biziz bunu iyide olsa kötüde olsa kabullenmek zorundayız

1. Bu sadece paronoyaklık
    2. Akella RUS yapımcısıdır ve RUSYA ne avrupa kıtasındadır nede avrupa birliği üyesidir.
    3. Müzik evrenseldir o şarkıları bir avrupalıda yazıp bestelemiş olabilirdir bir Türk te farketmez sonuçta ilk oyunda Haarhus (baş şeytan) rusca konuşuyordu....
    4. Kaldı ki kafatası milliyetcilik gereksizdir sen onların hakkında nasıl düşünüyorsun (sen derken genel Türk milleti yani bizler!!!) kadınları hafiftir...Gençleri özentidir...Hepsi uyuşturucu kullanır...Hepsi Türk düşmanıdır.... uzar gider sen böyle düşünüyorsun ve buna göre davranıyorsun karşıdakida mal değil sonuçta sen onları kötü görüyorsan oda seni kötü görür.
    5. Forum köşelerinde vatan kurtarılmaz burda ne bi askersindir ne bi emekçi nede bir halk kahramanı burda herkes benim için elinde peçetesiyle klavyenin başına geçmiş a-sosyal et yığınlarıdır.Tekrar söylüyorum vatan millet işleri sanal alemde gelişi güzel konuşulup tartışılacak kadar basit değildir.
    6. Adamlar bu ezgileri beyenip kullanmış...İşinize gelince kimse Türkleri adamdan saymıyo al işte dünyaca ünlü olan bir TBS oyununun son halkasında kullandılar ezgilerimizi.Sen bundan hala art niyetli bir sonuç çıkartmaya çalışıyorsan derhal oyun oynamayı bırakıp paranoya nın doğurabileceği sorunları ve tedavi yollarını araştırmalısın. Tekrar hatırlatıyorum buradaki sen genel bir terimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zero2900

quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı06

quote:

1. Bu sadece paronoyaklık
    2. Akella RUS yapımcısıdır ve RUSYA ne avrupa kıtasındadır nede avrupa birliği üyesidir.
    3. Müzik evrenseldir o şarkıları bir avrupalıda yazıp bestelemiş olabilirdir bir Türk te farketmez sonuçta ilk oyunda Haarhus (baş şeytan) rusca konuşuyordu....
    4. Kaldı ki kafatası milliyetcilik gereksizdir sen onların hakkında nasıl düşünüyorsun (sen derken genel Türk milleti yani bizler!!!) kadınları hafiftir...Gençleri özentidir...Hepsi uyuşturucu kullanır...Hepsi Türk düşmanıdır.... uzar gider sen böyle düşünüyorsun ve buna göre davranıyorsun karşıdakida mal değil sonuçta sen onları kötü görüyorsan oda seni kötü görür.
    5. Forum köşelerinde vatan kurtarılmaz burda ne bi askersindir ne bi emekçi nede bir halk kahramanı burda herkes benim için elinde peçetesiyle klavyenin başına geçmiş a-sosyal et yığınlarıdır.Tekrar söylüyorum vatan millet işleri sanal alemde gelişi güzel konuşulup tartışılacak kadar basit değildir.
    6. Adamlar bu ezgileri beyenip kullanmış...İşinize gelince kimse Türkleri adamdan saymıyo al işte dünyaca ünlü olan bir TBS oyununun son halkasında kullandılar ezgilerimizi.Sen bundan hala art niyetli bir sonuç çıkartmaya çalışıyorsan derhal oyun oynamayı bırakıp paranoya nın doğurabileceği sorunları ve tedavi yollarını araştırmalısın. Tekrar hatırlatıyorum buradaki sen genel bir terimdir.

+1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.