Şimdi Ara

SOKET A dan SOKET 939 A GEÇİŞ ZORLUGU..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR İMZAMDAKİ SİSTEMİ 1.5 SENEDİR KULLANIYORUM VE BANA HİÇ Bİ SORUN VE YÜKSEK KONFİGİRASYON GEREKSİNİMİ HİSSETİRMEDİ(TABE OC Lİ HALİ)MASA ÜSTÜ KULLANIMI OLSUN,DOSYA TRANSFELERİ OLSUN,OYUN OYNAMA OLSUN(PİYASADAKİ HER OUNU SORUNSUZ 800*600 OYNUYORUM)BENİ YAKLAŞIK 2 SENE DAHA GÖTÜRÜRÜ BİLEMEDİN 1 SENE.

AMA NEDENSE SOKET 939 A GECMEK İÇİN SABIRSIZLNIYORUM AMA Bİ TÜRLÜ KARAR VEREMİYORUM.İLERDE GECECEK OLSAM ELİMDEKİ SİSTEM DEGERİ COK DÜŞLECEK AMA ŞİMDİ SATACAK OLSAM GÜZEL Bİ FİYARA SATABİLİYORUM.AMA GENEDE ÜZERİNE 300-450 YTL YE YAKIN MASRAF YAPACAGIM.

BÜYÜK İHTİMAL 1 HATFA İÇERİSİNDE SİPARİŞ VERMYE BAŞLAYACAGIM
    KAFAMA TAKILAN NOKTALARI SİZLERLE PAYLAŞMAK VE BANA YARDIMCI OLMANIZI İSTİYORUM..

EPOX 9NPA+ NFORCE4 ULTRA VEYA ASUS A8N SLİ(BU İKİSİ ARASINDA FİYAT FARKI YOK 3 AŞAGI 5 YUKARI)
    Bİ TARAFTAN TARTIŞILMAZ ANAKRT DFI LP-UTnF4-UD Lan Party FİYATI BAYA DÜŞTÜ. 165$ CİVARI BUNU ALMAK VAR.
    OC İŞLEMCİNİN GİTTİGİ YERE KADAR OC YAPACAGIM.
    EPOX VE DFİ HAKKINDA OLUMLU YORUMLAR VAR
    AMA ASUS HAKKINDA HİÇ Bİ BİLGİM YOK.CAZİP OLAN TEK ŞEY O FİYATA SLİ ALIYO OLMAM.

İŞLEMCİ YE GELİNCE BULABİLİRSEM 300 ALACam ama KARARSIZIM HER İKİSİNİDE TAKOZ CIKMA İHTİMAL KARŞISINDA 3200 ALMAK DAHA MANTIKLI.

EKRAN KARTINA İSE HİÇ İŞİN İÇİNDEN CIKAMADIM.ANAKARTTA GÖRE SECECEM SLİ OLACAK VEYA OLMAYACAK.
    msi rx 1300 pro alıp.
    ilerde ihtiyac dogrultusunda iyi bi ekran kartı alabilirim.
    ayrıca6800gt mi t800gto mu karar veremedim.
    bellek önemli degil twinmos dual kit alıp.ilerde işlemcinin oc potansiyeline göre ddr secimi yapacagım.
    BİRAZ UZUN OLDU AMA OKUYUP CEVAP VEREN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKÜÜRLER.
    SA DAN S939 A GECTİGİMDE UMDUGUMU BULMAK İSTİYORUM.BOŞ YERE KAŞINMIŞ OLMAYALIM.

• 1-2 ay daha bekle bence. Çift işlemciler yaygınlaşacaktır. Ayrıca 6800GS ve Ati 1000 serisi ekran kartları da gelicek.
  • bende o/c yapmadan barton2500@3200 den pek bi performans artısı görememiştim ilk s 939 a geçtiğimde ama şu işlemcim pek o/c olmasada amd 64 3000+@3500 olarak günlük voltajsız kullanıyorum ..ama bence amd 64 işlemci alacaksan bilmiyorum ne düşünüyorsun hangi işlemciyi alacaksın ama o/c ile en az 2500-2600 mhz de kullanmalısın araştırmanı iyi yap kod muhabbeti fan yanii anakart olarak dfı lan part ultra -d çok güzel bi kart işlemciye olsun ram lere olsun iyi voltaj veriyorve anakartta yoyk yok yanii .. ama epox 9npa +ultra da fena bi kart değil bence hemde baya bir iyi dfi dan sonra o/c ve satabilite için ben epox derimm..ramleride iyi al en az ddr550 falan yapsın yanii olmassa ikinci elde alabilirsin ..ekran kartı olarak x1300 gigatekte var biliyorsundur fiyat/performans açısından çok iyi görünüyor ama tabii yüksek saat hızlarından performans artışı sağlıyor 4 piplane yanii...ama bence x800gto lar güzel kartlar alınabilir..
    ama birazdaha beklemek daha iyi bencede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpbey -- 28 Kasım 2005, 22:59:59 >

• UP
  • bekle çift çekirdek alırsın 3800x2 düşerse fiyatları alınabilir düzeye gelir herhalde.
    düşünülen fiyat aralığı 200-250 usd olmalı
  • bence de bekle , bende şöyle iyi OC olan bir barton olsaydı , 6 ay daha değiştirmezdim
  • ben de aynı sistemden direk s939 a geçtim.benim fikrim bekle biraz daha çift işlemci al gerçekten değiştirdiğine deysin.ciddi bir fark yaşarsın verdiğin fark a da değer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İhtiyaçlarına cevap verdiği sürece sistem değiştirmek sadece moda adına olabilir. Elimden hem intel hemde amd birçok sistem geçmesine karşın kullandığım sistemden memnunum.64b. işletim sistemleri ve bağlı çalışan programlar (oyunlar,grafik prog. vs) yaygınlaşmadıkça da işin 'fentâzi' sine kaçmaya hiç de gerek yok. Bence donanım,yazılımın önünde gidiyor şu son zamanlarda. Dolayısıyla her yeni çıkana (dual core) hemen atlamak ferrari ile iski çukurlarına dalmaya benziyor.Yine de saygım var sürekli sistem yenilemek peşinde olanlara hayatımı onlar sayesinde kazanıyorum ne de olsa
  • Merhaba;

Arkadaşım da 10 tane epox ultra var amd64bit 3000 kullanıyor, çok memnun hiç bir soru çıkartmadı makinaları.Bana sorarsan bende epox derim.
  • evet beklemek mantikli geliyor.ama o zamana benim pc para etmeyebilir.
  • şuankinden daha fazla düşmez.şuan anakartla işlemciyi 130-140 milyona satabiliyorsan o zamanda 100 milyona satacaksın.ama şuankinden daha kârlı bir geçiş olacaktır kanısındayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: CİNALİS

İhtiyaçlarına cevap verdiği sürece sistem değiştirmek sadece moda adına olabilir. Elimden hem intel hemde amd birçok sistem geçmesine karşın kullandığım sistemden memnunum.64b. işletim sistemleri ve bağlı çalışan programlar (oyunlar,grafik prog. vs) yaygınlaşmadıkça da işin 'fentâzi' sine kaçmaya hiç de gerek yok. Bence donanım,yazılımın önünde gidiyor şu son zamanlarda. Dolayısıyla her yeni çıkana (dual core) hemen atlamak ferrari ile iski çukurlarına dalmaya benziyor.Yine de saygım var sürekli sistem yenilemek peşinde olanlara hayatımı onlar sayesinde kazanıyorum ne de olsa

SENİN imzadaki sistem de bariz eski kalmış be hojam. kendine de yatırım yap istersen

sözüm işlemci anakart ikilisine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odrin34 -- 29 Kasım 2005, 13:34:20 >

• yaw millet cift islemcileri beklemeden gittim venice 3000 aldim ,cift islemcinin su an icin hic bir getirisi yok 5 sene sonra olabilir o zamana kadar zaten 20 cipli cpu lar cikar bosuna beklemeyin alin venice basin oc 5 sene gider
  • up
  • aynı sistem bendede var ama henüz erken bence upgrade için fear hariç hiçbir oyunda üzmedi birtek fearda 800*600 mediuma kadar düştüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: bal

yaw millet cift islemcileri beklemeden gittim venice 3000 aldim ,cift islemcinin su an icin hic bir getirisi yok 5 sene sonra olabilir o zamana kadar zaten 20 cipli cpu lar cikar bosuna beklemeyin alin venice basin oc 5 sene gider

bende ayni fikirdeyim onların fiyatı alınicak seviyelere düşene şimdiki venice 3000 den daha düşük seviyede işlemci durumuna düşücekler 210 milyon civari fiyat bulmuşken kaçırılmaz bencede
  • quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

bekle çift çekirdek alırsın 3800x2 düşerse fiyatları alınabilir düzeye gelir herhalde.
    düşünülen fiyat aralığı 200-250 usd olmalı

Bir seneden evvel o aralığa inmez bence..

Zira AMD , profesyonel amaçlı ürettiği bu işlemcilerden para kazanmak gibi bir niyete sahip.
  • halen karar veremedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

quote:

Orjinalden alıntı: CİNALİS

İhtiyaçlarına cevap verdiği sürece sistem değiştirmek sadece moda adına olabilir. Elimden hem intel hemde amd birçok sistem geçmesine karşın kullandığım sistemden memnunum.64b. işletim sistemleri ve bağlı çalışan programlar (oyunlar,grafik prog. vs) yaygınlaşmadıkça da işin 'fentâzi' sine kaçmaya hiç de gerek yok. Bence donanım,yazılımın önünde gidiyor şu son zamanlarda. Dolayısıyla her yeni çıkana (dual core) hemen atlamak ferrari ile iski çukurlarına dalmaya benziyor.Yine de saygım var sürekli sistem yenilemek peşinde olanlara hayatımı onlar sayesinde kazanıyorum ne de olsa

SENİN imzadaki sistem de bariz eski kalmış be hojam. kendine de yatırım yap istersen

sözüm işlemci anakart ikilisine

Neye göre eski kalmış anlayamadım? Bahsi geçen sistemlerin yapıp da benim emektarın yapamayacağı bir uygulamamı var yoksa?? Bu arada imzadaki sistem hoşluk olsun die var(Evde laptop'un dışında bunu kullanıyorum), tükanda ise (Bilgisayar Satış&Teknik) gönlünüzde yatan tüm sistemler mevcut; beklerim efendim

• vay be mirac sen de mi 64e geçiyon satıyon bizi

ne güzel oc yapıyoduk..

neyse

ekran kartını zartını zurtunu ayarlamışsındır zaten

anakat dfi cpu da 3000+ al cpu takoz çıksa bile 2.6 yaparsın ki çıkmaz bence

zaman olarak...

bence biraz daha bekle cpuya kasabilirsin (dual core)

ama sen bilirsin

bekle bekle ilerde daha da değerlenir athlonlar ben şahsen bekliyom :P
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.