Şimdi Ara

'Sokaktayız' ilk bölümü ile karşınızda (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
5
Favori
3.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel olmuş, lakin kimse donanım haberdeki editörleri tanımamış hayret :) Bence de tüketim çılgınlığı ....

• tambjk kullanıcısına yanıt
    RTE gezi olaylarından yasaklattı hala anlamıyorlar... kredi ile telefon satıp para kazanma hoşlarına gitti... muhtemelen kredi kartına taksitle telefon satılmasını bundan yasaklattırdılar RTE aynen onayladı...
  • Başarılı ,devamını bekliyoruz

• grezimonk kullanıcısına yanıt
    Konumuz ile pek bağdaştıramadım gezi olayların kredi kartı ile cep telefonu satışı arasında nasıl bir bağ kurmuşsun.

Kredi kartı ile cep telefonu satışının cazip olmasının getirdiği akılsız tüketim çılgınlığın yarattığı cari açığa sekte vurmak istediler ama plansız programsız hesapsız kitapsız araştırmasız, düz ve sığ bir mantıkla olaya yaklaştıkları için bu sefer de tüketiciği mağdur ettiler. Kredi vastıyasyla bankaların ve fahiş fiyata satan gsm operatörlerinin insafına terk ettiler tüketiciyi.

Telefon alan yine alıyor fakat bu sefer çok daha pahalıya almak durumunda kalıyor, küçük esnaf bitmiş durumda, operatörler tekelleşiyor pazarda.

Yasaklarla böyle sosyolojik sorunlar çözülemez, sen bu insanlara düzgün eğitim olanakları sunmaz isen, bilinçli tüketim beklemek hayalcilik olur.
  • tambjk kullanıcısına yanıt
    gezi olaylarinda gözaltına alınanların harcamalarına bak anlarsın... kredi kartı kullanım oranlarına bak anlarsın... yasak niye çıktı sanıyorsun?...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi ev araba için çekilir telefon için kredi tuhaf düşünce..

• Bence sorunun sonunda "neden" diye de eklenmeliydi :) Bir sonraki videoda bekliyoruz.
    Ben merak ediyorum şahsen, hani neden yani.

• Kadikoyun gozunu seviyim ne guzel yersin sen oyle:)) bu arada dh takipcileri herdaim fiyat-performans cidir kredi mredi cekmz:))

• "Sokaktayız" çok iyi fikir olmuş. Dönerci abinin röportajında sayın Kaan Arlı kopardı sağolsun :-) Adam 5 yıldır aynı tel.i kullanıyorum deyip katlanan tellerden gösteriyo Kaan bey ısrarla kredi çekip akıllı tel. alır mısınız?... :-) Ayrıca konuya ilişkin fikrim kredi çekilebilir ama "gelir iyi olup anlık nakit sıkıntıları varsa" cebinize girmeyecek paraları harcamayın.

• S-kanka kamera kaldı.
    K-boşver haftaya geleceğiz yine :D

• Ortalama işe yarar bir akıllı telefon 1000 tl.den başlayıp 2500-3000 tl.ye kadar gidiyor. Ben 1500tl. lik değilde 100 tl.lik bir cep telefonu aldığımı düşünürsem ihtiyacım olacak ekstralar:
    1- Navigasyon cihazı
    2- Fotoğraf makinası ( belki bir de video kamera )
    3- Mp3 player
    5- Maillerim ve iş takibim için mini bir tablet,notebook veya laptop.
    6- Merakı olanlar için bir gameplay
    7- İhtiyacı olanlar için digital sözlük
    8- Belki bir el feneri :)
    9- Spor yapanlar için adım sayıcı v.s v.s v.s

Bir çırpıda aklıma gelenler.Ayrıca cep telefonundan televizyon,film video v.s izleyebildiğinizi unutmayın. Eğer aklıma gelen bu özelliklerden faydalanıyorsanız ve o cihazların maliyetlerini tek tek hesaplarsanız bir cep telefonu için 2000 tl. hiçte yüksek değil bence. Üstelik cep telefonunu alıp cepinize koyduğunuzda aynı anda yukarıda saydığım tüm cihazlarıda cebinize koymuş oluyorsunuz. Diğerleri için ise ayrı taşıma çantaları şarj aletleri ve kablolar demek.
    Şahsi görüşüm akıllı telefon iyidir. :)

• Orası neresi hemen geliyorum 3:25'ten sonra abi sandiviçin içine ne patatez koydu bee 3:21 den sonrasını (arkadaki bonkör esnaf) izleyin.

• Elinize sağlık gayet güzel olmuş. Ancak süre kısa tutulmuş
  • Ben nasil olurda yeni gorurum bunu ya.. Cok iyi ve guzel bir program olmus, disarida insanlarin samimiyet ile cevapladiklari sorular cok guzel bir anlam katmis gercekten. Farkli fikirler ve dışarıdaki insanlarin görüşü. Izlemek cok keyifliydi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sissente

Ortalama işe yarar bir akıllı telefon 1000 tl.den başlayıp 2500-3000 tl.ye kadar gidiyor. Ben 1500tl. lik değilde 100 tl.lik bir cep telefonu aldığımı düşünürsem ihtiyacım olacak ekstralar:
    1- Navigasyon cihazı
    2- Fotoğraf makinası ( belki bir de video kamera )
    3- Mp3 player
    5- Maillerim ve iş takibim için mini bir tablet,notebook veya laptop.
    6- Merakı olanlar için bir gameplay
    7- İhtiyacı olanlar için digital sözlük
    8- Belki bir el feneri :)
    9- Spor yapanlar için adım sayıcı v.s v.s v.s

Bir çırpıda aklıma gelenler.Ayrıca cep telefonundan televizyon,film video v.s izleyebildiğinizi unutmayın. Eğer aklıma gelen bu özelliklerden faydalanıyorsanız ve o cihazların maliyetlerini tek tek hesaplarsanız bir cep telefonu için 2000 tl. hiçte yüksek değil bence. Üstelik cep telefonunu alıp cepinize koyduğunuzda aynı anda yukarıda saydığım tüm cihazlarıda cebinize koymuş oluyorsunuz. Diğerleri için ise ayrı taşıma çantaları şarj aletleri ve kablolar demek.
    Şahsi görüşüm akıllı telefon iyidir. :)

+1000000 kesinlikle katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• telefon olarak vodafone mu kullanıyor o ahahahah

• Bir cep telefonuna 2 bin - 3 bin vereceğime 177 dolar veririm Allwinner'ın A80 Optimusboard Octa Core geliştirici bordunu alırım. Android gerekirse onu kurarım Hele ki kredi olayına hiç girmem .
    Güzel bir röportaj olmuş devamını bekleriz

• arkadaşlar bu durum neden bu kadar abartılıyo?sonuçta artık telefon da bilgisayar kadar hatta daha fazla lazım olan bi şey.teknoloji geliştiği için telefon bilgisayar görevi görüyo yani bu hemen hemen aynı değerde olan bi şey.taksitlendirme bittiği için hiçkimse telefonun parasını peşin olarak veremez ha bankaya ha kredi kartına yatırmışsın.ben bunda bi fark göremiyorum arkadaşlar???ülkemiz kendi telefonunu mu üretti sanki biz onu almadık elbette ki bu durumda biz tek şans piyasadaki en iyi telefonlara yöneliyoruz.ayrıca demişsiniz ki o tantini kızlara cahil kesim diye siz önce kendinize bakın siz önce duyma ve anlama yeteneğinizi geliştirin o kız orda sadece vodafone kullandığını belirtmiş.

• Bir teknoloji firmasında çalışıyorum, / ta ta tan

Neyse bir banka bir süre kendi elemanlarını şubelere yolladı ve şuan bizim elemanlara yetki verdiler ve kendileri kredi kullandırabiliyor, / bank bank o..a

sonuca gelirsek bazen millet kuyruk oluyor o almam diyenlerin hepsi alıyor..
    neden mi dersek 12 ay faizle beraber 2000 tl için 50 60 tl faiz ödüyorlar.
    hat üzerine alınan telefonlarda 2000 tl lik telefonun fiyatı 3000 tl oluyor bildiğin tefecilik oluyor..

ben 2 3 yıl önce s3 9300 ü hat üzerine aldım ve pişman oldum istedikleri tarifeye geçtim ve telefonla birlikte 24x140= 3360 tl ödedim

buradan da yazayım kusra bakmasın kimse almam diyenlerin yarısı yalan söylüyor.

kullanıcı : ziper_gazi

• İş bankası ne alaka?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.