Şimdi Ara

'Sokaktayız' ilk bölümü ile karşınızda (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
5
Favori
3.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Telefonunuz için kredi çekmeye değer mi ?" sorusunu tartışmaya değer mi ?
  • Bence halkın nabzı yanlış yerlerde tutulmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel :) başka hiçbir sitede böyle birşey yok.Biraz daha renklenebilirse daha da güzel olur.Donanımhaber farkı.

• Devian kullanıcısına yanıt
    Genel olarak söyledim bankalar sinekten yağ çıkardığı için malum. 50 lira Alsan senden 350 lira olarak tahsil ederler :)

• Donalım haber gibi basladi :)

• Böyle saçma birşey için imkanı yok kredi çekmem. He oldu da çekmeye niyetlendim ve kredi alacağım bankadaki görevli bana ne diye alıyosunuz krediyi diye sohbet ağzıyla bile sorsa utanır cevap veremezdim, bana göre öyle saçma birşey telefon için kredi çekmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

1000 liralık banka kredisini 1500-1750 lira olarak geri ödeyeceksem nerede kaldı akıl fikir?

video güzel olmuş devamını da bekleriz..umarım denk gelirim de bir iki kelam da ben ederim :)

1000 liraya 50-60 lira faiz uygulanır. 2500 liraya 200 tl uygulanıyor.
  • Yeni program hayırlı olsun, nacizane birkaç görüşüm var bu konu hakkında;

Program'a keşke daha fazla kurumsal kimlik kazandırılsaydı (açılış kapanış introsu, özel mikrofon süngeri gibi.)

Biz izliyoruz ama youtube kanallarındaki benzer kanallar genel izleyici için daha izlenesi oluyor. Farklı programları donanımhaber vurgusu yerine sokaktayız vurgusu ile ayrı kimlik kazandırılabilir.

Güzel program olmuş tebrikler, telefon için kredi çeken insanların varlığını görmüş olduk üzüldüm açıkcası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Genel olarak söyledim bankalar sinekten yağ çıkardığı için malum. 50 lira Alsan senden 350 lira olarak tahsil ederler :)

hocam gidip normal kredi alırsan tabiki olur... Belli bankaların bu tarz telefon vs elektronik için verdikleri çok uygun rakamlar var.Ayrıca en doğrusu kredi kartından nakit avans kullanıp taksite baglamak... Artık en mantıklısı bu yani... şimdi 2300 tl ye taksit yapmadıkları için tek çekim veremedim kartımdan... Bende 2300 tl nakit avans çekip 9 a mı 10 namı ne böldüm... 2300 ü 2500 yaptı... Bence çok az bir fark.. Ayda 230 değil de 250 tl ödicem 20 tl farkla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 27 Kasım 2014; 11:28:49 >
  • Yok hocam dikkat ettiysen ben devamlı değişikliğe gittiği bana göre amiral diye tabir ettiğimiz modelleri alıyorum...
    Yani z1'in bana göre z'den farkı yok aynı şekilde z2'ninde z3'den farkı yok sony istediği kadar 6 ayda bir amiral telefon çıkarsın olacak olan sıralama bu...O yüzden ben z4'de değiştiririm bu hep böyle gider ama sony bi açıklama daha yaptı z4 ile beraber tekrar senede bir amiral model çıkaracak...Yani artık 6 ayda bir çıkarmayacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 27 Kasım 2014; 11:44:26 >
  • olmuş!
    eferin..

• Devian kullanıcısına yanıt
    bu şekilde olduğunu bilmiyordum gene aynı kredi sisteminin işlediğini sandım ben,öğrenmiş oldum :) o zaman çok da zararı yok ayda 20-30 tl faiz ile ödeniyorsa
  • bir telefon için yazık günah değil mi arkadaş o kadar kredi çekmeye telefondan daha değerli, kıymetli şayler var bu hayatta. yardım etmek ve insanları mutlu etmek kendini mutlu etmek kadar önemli değil bu dünyada ... YAZIK.
  • arkadaşlar elinize emeğinize sağlık bence çok güzel bir program olmuş kutlarım.

• Güzel olmuş emeginize sağlık geç bile kalınmıştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde bu röportajı bağdat caddesi, etiler, bebek gibi semtlerde yapmanızı öneririm. üst kesim ne düşünüyor. onu da bilmek lazım.
  • kredi çekip hem fazla öde hem faiz üstelik 6 ayda eskiyor onun yerine 6 ay beklerim birikimi yaparım hem uygun fiyata düşüyor hemde tasarruf sağlamış olurum LG G3 ü bekledim aldım gerek yok aceleye şimdi çok memnunum kafam rahat :-)

• herhangi birşey için bankadan kredi çekmem çok acil ve önemli bir durum yoksa ortada ama insanlar tv için, bilgisayar için bilmem ne için kredi çekiyorlarsa pekala cep telefonu içinde çekebilirler diye düşünüyorum.

• donalım haber diyor zannettim eleman

• ben açıkcası banka çalışanı olduğum için faizsiz 6 ay vadeli kredi alabiliyorum. o şekilde aldım iphone 6 yı.. tabi gönül isterdi eskisi gibi 12 taksit olsun ama hiç yoktan iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.