Selam beyler, Sokakta birileri sürekli bana ters ters bakıyor. Bunla ilgili sürekli millet kavga ediyor hatta adam öldürüyor. Ben genelde fazla takmıyorum bazen bir yerden mi tanıdın hayırdır diyorum. Bugüne kadar yumruklu kavgaya girmedim. Hangi kavgayı izlesem birileri ya silah ya bıçak çıkarıyor delikanlıca kavga göremiyorum o yüzden kavga etmekten çekiniyorum açıkçası. Siz bu durumu nasıl idare ediyorsunuz? |
Sokakta Yan Bakma Kavgası Yapıyor Musunuz?
-
-
Kızlar yan bakıyor onlarla da kavga etmiyorum...
-
keko muyuz biz yan bakma kavgası edekk.
-
Bunun bi çaresini biliyorum; insanların suratlarına bakacağınıza, etlisine sütlüsüne karışmadan önünüze bakıp gideceğiniz yere gidin ve rahat edin...
-
Allah'a şükür canımı yolda bulmadım, arkamda bir evladım bir eşim var. İsteyen istediği gibi bakabilir. Ben önüme bakarım.
-
Evet ben de yolda bulmadım kavga etmemeye çalışıyorum ama ısrarla gözünün içine bakmak tacizdir hocam. Benim sinirler oynuyor yapacak bir şey yok. Toplumla alakalı bir durum var.
-
Zaten öyle. Biz işimizde gücümüzdeyiz ama sırf taciz amaçlı rahatsız etmek için bakanlar var. Kavga istediği için bakanlar var malesef.
-
apaçiler bakıyor zaten biz onlara ilk olarak bakmıyoruz bizim elimizde olan bir şey değil
-
Allah'a yakın bana uzak dursunlar yan yan bakanlara bir müddet bende bakıyorum sonra yoluma devam ediyorum şeytanın oyununa gelmemek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 11 Eylül 2024; 18:57:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X