Şimdi Ara

Sokakta Köpek Buldum Aldım : ) Güle Güle Garip*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
10.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sokakta Köpek Buldum Aldım : ) [ Fotoğraflar Geldi* ]

Selamlar. birkaç saat evvel araba ile arkadaşımla turluyorduk. Bizim burda yol kenarında durmuş bir köpek gözümüze çarptı ilerlerledik ilerledik çıkmadı yerinden . Arkadaşım indi biraz kafasını sevdi hemen yattı göbeğini gösterdi sonra aracımı kenara cektım. Bende sevdım kuyruk salladı yaladı falan. Bundan 1.5 sene önce 14 yaşında köpeğim vefaat etmişti , halen bahçemde 4 yaşında alman kurdu besliyorum. Bakımı falan dokunmaz bana da kafamda soru işaretleri var.

Evin içinde beslerim oda hiç sorun değil kapı açık bahçeye çıkar işini görür girer zaten hayvan gercekten akıllı bizi takip ediyordu falan. Neyse eve getirdik yıkamaya çalıştık sudan çok korktu çırpındı ağladı bizde vazgeçtik kuruladık tekrar. Biryere oturttuk önüne yem ve su koydum ( mama kaliteli mama kurdumun yeminden ) dokunmadı bile. Sudan çok korktuğu belli yemeği de yemedi hiç. Sonra dolaptan macar salam koparttım biraz yalamadan yuttu.

Boynuna evde buldugum bır tasmayı gecırdım veterınerımı aradım yarın bakacagını soyledı . Aşılarını yaparım kontrol ettırırım cinsi neymiş kaç yaşındaymış sağlıklımıymış sağlıksızmıymış. Köpek cinsi çok merak edıyorum aslında sokak köpeği için fazla cins , cins köpek için fazla salaş. Sanırım pislendiğinden öyle duruyor. Kırma olabilir . Gözleri kulakları deri altını yokladım bir bit pire yada onun gıbı bır hastalıga rastlamadım. Dinç gözüküyor. Acaba bu hayvan neyin nesi. Ve ben hata mı yaptım almakla ...

Yarın herşey netliğe kavuşur olaydan iyi anlarım derseniz fotoğrafını çekip koyacağım hemen . Zaman ayırdığınız için teşekkürler ..

FOTOĞRAFLAR :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 9 Mart 2008; 20:05:16 >

• resim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

resim?
    quote:

Orjinalden alıntı: erkahn

resim?

Geliyor. Aktarıyorum.
  • quote:

resim?
    Hayırlı olsun ne diyelim
  • quote:

resim?
    quote:

resim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

quote:

resim?

Alıntıları Göster
    Fotoğraflar ilk mesaja eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 8 Mart 2008; 23:02:23 >

• quote:

quote:

resim?

Alıntıları Göster
    küçük bişimi? küçük alsaydın bari..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

resim?

Alıntıları Göster
    Köpek bakacak olsaydım bende Kangal köpeğim olsun isterdim çok güzeller ama Köpek bakma konusunda pek bilgim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Gezer

Köpek bakacak olsaydım bende Kangal köpeğim olsun isterdim çok güzeller ama Köpek bakma konusunda pek bilgim yok

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

aslete dogusundan var yahu

• quote:

Alıntıları Göster
    @ozdamar köpeğin cins bişey belli
    fazla da boyu büyümiycek oda belli iyi bir temizlikten sonra
    daha da iyi olur

• quote:

Alıntıları Göster
    Ne tatlı köpek,al eve götür,o derece,gerçi götürmüşün ama

• quote:

Orijinalden alıntı: bidesen

Ne tatlı köpek,al eve götür,o derece,gerçi götürmüşün ama

Alıntıları Göster
    Teşekkürler dostlar. Çok mutlu oldum bugün , Tanrı misafiri bu olsa gerek ...

Köpek yavru gibi gözüküyor , arka dişleri çok kuvvetli ama tasmayı hemen koparttı ..

Bakalım yarın bi kafa kağıdı çıkaralım aşı yaptıralım ... Yıkayalım .. Son fotoğrafları eklerim sonra ..

Sizce iyi ettim mi ??

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

Köpek yavru gibi gözüküyor , arka dişleri çok kuvvetli ama tasmayı hemen koparttı ..

Bakalım yarın bi kafa kağıdı çıkaralım aşı yaptıralım ... Yıkayalım .. Son fotoğrafları eklerim sonra ..

Sizce iyi ettim mi ??

Alıntıları Göster
    Çok iyi ettin bence kardeş...Çok sevimli birşey...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

Ginne bissou mu ne ordan karelere noldu peki HAYRET DORUSU ilk defa bi mesajında Gine Bissou'dan kareler gostermedin bize

• quote:

Sizce iyi ettim mi ??

Alıntıları Göster
    çok iyi yapmışsın bence. keşke imkanı olan herkes petshoplar yerine böyle sahipsiz sokak köpeklerini yada barınaktaki hayvanları sahiplense. barınaklarda sokaklarda binlercesi sevgiye bakıma muhtaç biz yüzlerce dolar ödeyip petshoplardan alıyoruz. gerçi onlarda can onların da sevgiye bakıma ihtiyacı var ama önceliği sahipsiz hayvanlara tanısak çok daha iyi olur .

• quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTheLife

Çok iyi ettin bence kardeş...Çok sevimli birşey...

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat

Hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    inşallah kacmaz
    sokak kopekleri ozgurluklerine düşkündür

hayırlı ugurlu olsun
  • quote:

Sizce iyi ettim mi ??

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Sizce iyi ettim mi ??

sana burda allahın bi garibini aldığın için iyi ettin demicem yada bi canı daha kurtardığın için iyi ettinde demiyorum
    ama bence iyi ettin

• quote:

Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat

Hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Çok tatlıymış ya bence çok iyi etmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: unqualled

Çok tatlıymış ya bence çok iyi etmişsin

Alıntıları Göster
    Fotoğraflardan anladığım kadarıyla sokak köpeği sosis köpeği dürtmüş bu da sonucu.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.