Bulunduğum bölgede 2 haftadır nadirde olsa cumhurbaşkanının malum şarkısı eşliğinde araçlar geçiyor. Bizzat araçları görmedim ama seslerini duyuyorum geçerken muhtemelen sivil araçlar. Bir iki kere olsa anlarım ama 5 - 6 kere duymuşumdur. Sizin çevrenizde de var mı böyle şeyler? Bir başka erken seçim işareti olabilir mi? |
Sokaklarda seçim müzikleri çalıyor?

-
-
Eycah erken seçim geliyor. Eyvah bittik. Her seçim arası erken seçim deniyor hangisi tutarsa. Sence akp şu an erken seçime gider mi bak bakalım.
-
Bu millet gerçekten 2 sene önceki olayı bile hatırlamıyor
Mart-Nisan 2018'de Bahçeli üstüne basa basa erken seçim olmadığını söylemişti. Birkaç hafta sonra da erken seçim tarihi verdiler "24 Haziran 2018".
Şimdi de benzer bir tutum sergileniyor ama daha rahat davranıyorlar bu sefer.
-
Neden bulmaları lazım. Neden bulamadan seçime gidemezler. Kabine değişecekse yada bakan değişecekse seçim yapmalarına gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Seçim olur inşallah
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sissil
Neden bulmaları lazım. Neden bulamadan seçime gidemezler. Kabine değişecekse yada bakan değişecekse seçim yapmalarına gerek yok.Milletin bekası is loading
Yaparlar yine bi oyun.Şu an önemli olan giden oyları bi şekilde geri toplamak, Ayasofya bunu başaramadı.Bakalım sıradaki hamle ne olacak
Yoksa şimdiye kadar bahçeli çıkıp 40defa seçim tarihi vermişti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. StrangeEycah erken seçim geliyor. Eyvah bittik. Her seçim arası erken seçim deniyor hangisi tutarsa. Sence akp şu an erken seçime gider mi bak bakalım.
Yazıda hiçbir yerde eyvah seçim geliyor eyvah bittik demedim. Ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz ya da değişik bir ruh halindesiniz söylediklerimi çarpıtıyorsunuz. Basit bir soru sorduk gergin gergin cevap veriyorsunuz. Ne bu kin ne bu öfke?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X