Şimdi Ara

Sokağın Otopark Mafyası tarafından kontolü - Cumhurbaşkanına Küfürler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
11.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizden fikir almak istiyorum, zira benzer konulara rastladım. Bizdeki durum şöyle;

Uzun Versiyon

İstanbul Kadıköy'ün göbeğinde, gezinme sokakta yaklaşık 8-10 senelik bir oluşum otopark mafyası serserileri oluştu. Bunlar ilk oluştuğu yıllarda belediye ile epey kavgalar ettiler. Belediye sabah gelir devasa bloklar koyar. Öğlene kadar o dev beton bloklar bir şekilde kaldırılırdı. Arada polisler gelir, hemen yandaki cafe de mafyalar ile hararetli görüşmeler yapardı.

İlerleyen yıllarda polise sorduğumuzda, onların orada arazileri davalık, dava sonuçlanmadan biz karışamıyoruz gibi bir laf etmişlerdi.

Tabi bu süreçte sık sık park parası vermek istemeyenlerle kavgalar çıkıyordu. Ama otopark mafyası it sürüsü gibi çoğalıp bastıyordu. Bazen daha sert kayalar denk geliyordu. Silahlı olanlar. Bu sefer polisler gelip, otopark mafyasının yanında yer alıp, saldırganları paketleyip götürüyordu.

Bundan yüz bulan mafya, sokağın başına masalar, iskemleler atmaya, kışın ateşler yakmaya, ayı gibi sağa sola bağırmaya başladılar. Sonra enteresan bir durum yaşandı.

Köşedeki bisikletçilerde bu olaydan pay almak ister olacak ki, anladığım kadarıyla bölgeyi parsellediler ve ortaklaşa çalışmaya başladılar. Tabi bu parselleme öncesi yumrum yumruğa kavgalar ettiler. Sonunda yüzde kaç bilemiyorum bölüştüler. Artık taa itfaiyenin girişinden itibaren sokak komple dolar hale geldi.

Hani sadece kenarlarıda değil, hayvan gibi araba geçiş yolunuda park olarak kullanmaya başladılar. Sokağın sonuna ambulans girmeye çalışsa, taa sokağın başından 6-7 aracı önce tek tek çekerek yolu açar oldular.

Bu süreçte cimer'e yapılan şikayetler direk emniyete copy paste yapılıyormuş, onu öğrendik sokak sakinleri olarak. Tabi emniyette hiç karışmıyor nedense.

Senelerin getirdiği rahatlıkla iyice yüz bulan mafya lideri topal. Adı Metin. Lakabı dayı :D. Buna laf söyleyenlere, git sıkıysa zabıtaya, polise şikayet et, hepsi beni iyi tanır, ceplerini ben dolduruyorum diye bağırmalara da başladı. Cumhurbaşkanına yazacam diyenlere, cumhurbaşkanının ******** diye başlayıp, baya ana avrat sövmelerine şahit olmaya başladık. Adam bas bas bağırıyor.

ÖZETLE

Benim anladığım durum şu. Bu lavuklar, zabıtaya, polise baya fena para yediriyorlar(zaten kendileri ceplerini biz dolduruyoruz diye bağırıyor). O yüzden sittim sene zabıta, polis şikayet ile ilgilenmeyecek. Cimer, direk polise copy paste yapıyor. Özellikle cumhurbaşkanlığının kalkıp, yolsuz polisleri, polis şeflerini, emniyet amirlerini cimer üzerindeki şikayet ile inceleyeceği yok.

ÇÖZÜM

Bunlar öyle palazlandıki, yandaki dükkanları, daireleri dahi satın aldı. Nargileci, cafe falan sanırım bunların. Artık cumhurbaşkanına ana avrat sövüyorlarda. Ya şu tanksavar delikanlılardan birine denk gelip, vurulup ölecekler. Ya bir savcıya falan es kaza denk gelip, polisi işler hale getirtecekler. Ya da bir şekilde basına yansıyacakta, o zaman polis yapmadığı işi yapacak. Ama bunların denk gelme olasılığı da bayağı düşük.

Sizin önerileriniz nedir?

• İzmir Alsancak polis karakolunun karşı sokağında her akşam değenekçiler var. Karakoldan direk görünen sokak diyorum bak, 50 metre var Yok diyorum.

Kısaca bu Ülkede orman kanunları geçerli artık, kansız gelir oturduğun mahalleye çöker , hiç bir şey yapamazsın, şikayet edersin sonuç alamazsın. İşte bunun bir sonraki basamağı herkesin kendi adaletini kendi sağladığı vahşi orta doğu tarzı oluyor.

250 300 bin genç göçmüş bir yılda. Başkan neredeyse gidenleri vatan haini ilan edecek. Bu gidenler imkanı olup kafası çalışanlar.

Herkesin imkanı olsa neler olur siz düşünün.
    Eğer bahsettiğin muhit tapulu ise kimse bişey yapamaz kanaatindeyim. Cumhurbaşkanına hakaret kısmından belki yol alınabilir. Oradaki herkes bu durumdan rahatsız ise bir olup olayı medyaya taşımak da sonuç verir. Özellikle Foxdaki Portakal bu işi iyi yapar. medya olayından sonra belediye orayı istimlak edebilir.

Ama en büyük temennim bahsettiğin tanksavar, füzesavar gibi delikanlılara denk gelmesi
  • burasi ortadogu

tasinin oradan derim
  • aynısını cimer'e yaz, burda durum böyle, adı metin olan dallama da cumhurbaşkanına küfür etti de, muhakkak cb'ye yaranmak isteyen bir emniyet amiri olaya el atar, ama orda tik var, kimlik ve adres bilgilerim gizli kalsın tikini de at , öyle gönder ihbarı, şikayeti....

bu andavallar teknoloji yokken çok ekmek yerdi, şimdi öyle değil işte....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bilgim yok ama bu ve bu gibi durumlarda savcılığa suç duyurusunda bulunmak daha doğru değil mi ? CİMER biraz oturduğun yerden basit yöntem oluyor sanki. Ki yazdığınıza bakılırsa oradan sonuç alınamıyor.
  • Sayın Cumhurbaşkanımıza hakaret ediyorlar, kanıma dokunuyor fetöcü müdür nedir bunlar gibisinden yazın. Kesin işe yarar.
  • Sayın cumhurbaşkanımıza kimse hakaret edemez! Bunu kanıtlarsanız mutlaka halledilecektir.
  • "Adam öldürüyorlar!" demek yerine "Reise küfrediyorlar!" demende fayda var. O dakikada onları paketlerler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer bahsettiğin muhit tapulu ise kimse bişey yapamaz kanaatindeyim. Cumhurbaşkanına hakaret kısmından belki yol alınabilir. Oradaki herkes bu durumdan rahatsız ise bir olup olayı medyaya taşımak da sonuç verir. Özellikle Foxdaki Portakal bu işi iyi yapar. medya olayından sonra belediye orayı istimlak edebilir.

Ama en büyük temennim bahsettiğin tanksavar, füzesavar gibi delikanlılara denk gelmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın cumhurbaşkanımıza küfür ederken video çek sonra ShowTv WhatsApp haber hattına yolla.2 güne ağırlaştırılmış müebbet alırlar.

• Adam zaten kendi ipini çekmiş.

• Hepsi de olayla birebir lan

Sokağın Otopark Mafyası tarafından kontolü - Cumhurbaşkanına KüfürlerSokağın Otopark Mafyası tarafından kontolü - Cumhurbaşkanına KüfürlerSokağın Otopark Mafyası tarafından kontolü - Cumhurbaşkanına KüfürlerSokağın Otopark Mafyası tarafından kontolü - Cumhurbaşkanına KüfürlerSokağın Otopark Mafyası tarafından kontolü - Cumhurbaşkanına Küfürler

• welcome to comarland.
  • Bu tarz ayıların orman kanunlarıyla yaptığı icraatları görüp duydukça kahroluyorum resmen ve umudumu kaybediyorum.. Ekonomi falan hikaye... Çoook daha ciddi sorunlarımız var... Bizim en başta insanlığımız bitmiş... Ahlakımız bitmiş... Artık ilçeler arası ayrım kalmamış istanbulun heryerini "esenyurt tipi insanlar" sarmış...

• Geçen gün evimin oradaki parkın içine bir arabayla girdiler. Dar da kapısı, nerden aklına geliyor milletin Allalala. Sadece çim ve yürüyüş yolu var.

Çimlerin üstünde biraz manevra yaptılar. (Ki biz çimlere bile bir şey olmasın diye basmıyoruz orada, çiçekler var, çakıl taşlı süsler var, araç da bunları tarumar ediyor.) park edecekmiş paşam, işin komiği yol kenarı rahat, her yer boş. Yok abi çimlere otururken arabası yanında duracak herhal. Hemen devamı da çocuk parkı.

155’i aradım. Memur “kimseye zarar vermiyorlarsa neden bizi arıyorsunuz, bana bu anlattıklarınız tuhaf geldi” dedi.

Ben de biraz çileden çıktım. Çocuk parklarının içine girip çimleri üzerinde araba kullanılması, manevralar yapılması, oranın tarumar edilmesi size tuhaf gelmedi de benim aramam mı tuhaf geldi” dedim. Neyse ekip gönderiyorum dedi, gelen giden olmadı.

Kısacası ararsınız. “Bu anlattıklarınız bana tuhaf geldi” der oturursunuz aşağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 26 Eylül 2018; 1:29:10 >

• Stranger Things in vucut bulmus haliyiz

• İzmir Alsancak polis karakolunun karşı sokağında her akşam değenekçiler var. Karakoldan direk görünen sokak diyorum bak, 50 metre var Yok diyorum.

Kısaca bu Ülkede orman kanunları geçerli artık, kansız gelir oturduğun mahalleye çöker , hiç bir şey yapamazsın, şikayet edersin sonuç alamazsın. İşte bunun bir sonraki basamağı herkesin kendi adaletini kendi sağladığı vahşi orta doğu tarzı oluyor.

250 300 bin genç göçmüş bir yılda. Başkan neredeyse gidenleri vatan haini ilan edecek. Bu gidenler imkanı olup kafası çalışanlar.

Herkesin imkanı olsa neler olur siz düşünün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 Türkiyesi'ndeki olaya bak arkadaş! Yuh! Bu yasalar, hukuk bir tek garibana işliyor galiba.

Cimer'e, Bimer'e sayın cumhurbaşkanımıza küfür ediyorlar de, zaten cehapeli midir nedir de, kripto FETÖ'cü de olabilirler de. O zaman ilgilenirler.

• Bunlar fetullahçı hazreti cumhurbaşkanına sövüyorlar diyerek gönder cimere.

• Yanına bi ses kayıt cihazı al görüntüyü de bi şekilde kaydet. CB ye şikayet edeceğinden filan bahset. Tekrar küfür ederse kanalların WhatsApp hatlarına kayıtları gönder. Tutarsa tuttu. Tutmazsa taşınmanı tavsiye ederim. Malesef her taraf çeşitli tarzda mafya dolu. Bazısı müteahhit bazısı taksici bazısı kafe işletmecisi görünümünde. Özellikle de kürtse her pisliği bekle

• Bu dediklerin aslında ülkenin hemen hemen her yerinde görülen ve maalesef artık kanıksanmış bir duruma gelmiş, insanları bezdirmiş, korkutmuş hak hukuk nerede dedirten olaylar. Ülkedeki pek çok problemin kaynağı adalet kavramının içinin boşaltılmış olmasından. Bunları çözmek içinde gerçek anlamda adalet getirmek gerek. O zaman kuralların, anayasanın, denetleyici ve uygulayıcı mekanizmaların bir anlamı oluyor.
    Adalet mülkün temelidir sözü belki de bunların özeti.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.