Şimdi Ara

Sokağım hariç heryere gigafiber bağlanmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle herkese. İstanbul pendik kavakpınar mahallesi ören sokakta oturuyorum. Çalışmalar mahallemizde 2 yıl önce başladı. Tüm mahalle sokaklarını geziyorum neredeyse hepsinde gigafiber mevcut. Ancak bulunduğum sokakta kutu veya altyapı yapılmamış. İnternetten sorguladım ve gigafiber görünmüyor. O kadar çalışmaları takip ettim ama benim sokağı atlamış TurkNet. Gigafiber kullanmak istiyorum. Nereye başvurmalıyım ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz? Umarım sorunuma çözüm bulunur. @TurkNetDestek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ben gigafiber kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim . İnternet çok hızlı hiç kasma , lag , ping falan yok . Ama sizin sokağa altyapı yapılmamışsa sizin iş yaş söyleyeyim . Boşuna umutlanmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    başta niye 2 satır gereksiz bir girizgah var? eleman sana çok hızlı mı hiç kasma oluyor mu memnun musun diye mi sormuş. ben de türknet gigafiber kullanıyorum bu arada.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Başvuruları şuradan alıyorlar

https://turk.net/gigafiber-istiyorum

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Başvuru yaptım çoktandır yaptım hatta ama çalışma olmadı hiç sokağımda. Müşteri hizmetlerine her yerden ulaşmaya çalışıyorum ama nafile yardımcı olmuyorlar.

• @TurkNetDestek bu hesaba özel mesaj gönderin hocam dilerseniz

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim. Dediğim gibi mahallede heryer gigafiber ama bizim sokak hariç nasip.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Denedim görüldü atıyor sadece ama tekrar atacağım mesaj umarım dönüş olur. Hayırlısıyla altyapıya kavuşuruz. Teşekkürler.

• vjersin07 kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun inşallah hocam

• Sokağa hiç kazı yapılmadı ise işin epey zor. Araya birini sokup, birşeyler yaptırabilirsin ancak.

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla hiç bilmiyorum kimse de yok tanıdık. Bakalım ne olacak. Umarım türknet duyar sesimi.

O iş yaş. Ben ancak muhtar ile konuşarak halledebilmiştim. O da 6 ay sürdü neredeyse.

Sokağım hariç heryere gigafiber bağlanmış
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Yer neresi. Ben de ulaşabilirim muhtara

Bu bahsettiğim olay Gebze idi.

• Merhaba,

İnşaallah yakın zamanda sizin sokak ve tüm kavakpınar mahallesi geneline gelir Telekom tekelinden kurtulur herkes.

• rehber_ R kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam türknetten kimseye ulaşamıyoruz ama mecbur bekliyoruz. Bugün muhtarla görüştüm türk telekom fiber çekmeye başlamış mahallede bugün muhtarlığın önünde çalışma yapmış. Türknet gigafiber gelmezse ona geçeceğim artık. Hayırlısı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.