Bildirim
ŞOK varken BİM'e Gitmem !
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ban geliyor kardeş sana şimdi , BIM varken ŞOK da neymiş KINAYIN BU ADAMI!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-815DA1408 -- 20 Şubat 2010; 21:33:51 > -
Seni şiddetle kınıyoruz arkadaşım.Kangal ne ise bim'de odur. -
Donanımhaberci Bim'cidir Bim ucuzdur Bim öğrenci dostudur.. Öğrencilerin içki içmesi sakıncalıdır.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Planet
Seni şiddetle kınıyoruz arkadaşım.Kangal ne ise bim'de odur.
ne saçma bir söz bu ya -
Bu konudan kan cıkar -
quote:
Orijinalden alıntı: tahago
Donanımhaberci Bim'cidir Bim ucuzdur Bim öğrenci dostudur.. Öğrencilerin içki içmesi sakıncalıdır..
+1 çok doğru -
Bu konuda kan dökülür.. Silahlar konusur -
pizza için Şok geri kalan her şey için Bim(mimarisini seviyorum arkadaş,tüm şubeleri aynı tasarlanmış her istediğimi elimle koymuş gibi buluyorum )
-
Şok mu? Ne şoku? Şok ne arar la donanimhaberde? -
Bim babamız şok kankamız -
Alayına BİM ULAN ! -
Tamam alkol kullanıyosun
-
Şok mu :S:S apartmanımızın yanı başında şok var ama 600 m aşağıdaki bime giderim -
80kuruş,
Daha ötesi var mı? -
banlayın kafiri -
bim varken şoka gitmek. eva angelina varken bülent ersoy ile sevişmektir. -
Bim'e gidenler lütfen parasının kimlere gittiğine dikkat etsin , he bu arada şoktan 4 tane soğan aldım 2 lira verdim , oha.gif -
Kafamı attırmayın şimdi gider şokun bütün hisslerini satın alıp bime bağışlarım -
quote:
Orijinalden alıntı: Bay Ozan
bim varken şoka gitmek. eva angelina varken bülent ersoy ile sevişmektir.
sus be olum midemi kaldırdın
zaten hassas adamım..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X