Şimdi Ara

ŞOK!!! MERAPİ VOLKANI PATLADI !!! GÖRÜNTÜLER ÜRKÜTÜCÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    ne hurafesi?

    adam taşlaştıklarını kabul etmiyor. birkaç islamcı kuruluşun reklamı diye.

    adamlar taşlaşmış işte. içinde kemikleri vs var ...

    ama sırf ateistiz diye inkarlar var. ben Allah belalarını verdi yazmadım ki. sadece insanlar orada taşlaştı yazdım. yani volkan patlamsından sonra endonezya da... adam pompei yi kendi kattı. bu yüzden yazdım Tanrı"nın varlığına düşmansınız diye inkar etmeyin diye.
  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    2020 olayları algısı için diyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim ülkemizde buna benzer bir olay gerçekleşebilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cokbaska

    2020 olayları algısı için diyorum
    tamam...
  • İlk kez olan bir durum değil. Yılda en az bir kere olur o bölgede.

    Yellowstone patlarsa korkun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 28 Mart 2020; 10:21:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: John WICK

    2020 yılı çok acayip. Annem ufo gördü bugün gökyüzünden kırmızı küre indi dedi beni çağırınca kaybolmuş. Lokasyon Marmara denizi civarları.
    Hocam bende 2006da havada asagi dogru capraz hareket edip sonra duran ve sonra birden capraz olarak yukari cok ama cok asiri hizli giden beyaz bir isik gormustum.

    Birgunde havaya dogru yavasca yukselen cok parlak bir beyaz isik gordum. Belli mesafe cikinca isik kaybolmustu. Dilek balonu degildi. Oyle beyaz isik veremez cunku.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir meteor dusse de bitse bu izdirap, bu cile. Dinazorlardan baslasin dunya yeniden. Bizde ugrasmayalim bosuna
  • 19 şubat 2018 Sinabung volkan patlaması bu


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Bunun sebebi dindarların özellikle müslümanların (pompei olayını) propaganda olarak kullanmasıdır. Herşeyde bakın Allah ve Tanrı böyle cezasını verdi. Bunu şunu yapanların cezası böyledir. Şöyledir. İnsanları korku,baskı ve bilimsel olmayan tanılarla açıklarken ateistleri,deist,agnotik vb. gibi kavramların artmasına sebep oldular. Daha da artacaktır. Çünkü açıklanamayan ve tutarsız olan kavramlar, tanılar o kadar çoğaldi ki! Kaynak olarak gösterilen kutsal kitaplar yetersiz geliyor ve tatmin etmiyor. Bunu altında artniyet aramayın. İyimser bir yaklaşımla yazıyorum.
  • Burdaki atesit kafalar.. Mesela bilmesek volkan nedir dag nedir vs.. Patlayacak bu kadar yuksegede kul lav fiskiracak buralari yutacak desek inanmazlardi dimi.. :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Ruya gormus olabilir misin hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ducatine kullanıcısına yanıt
    o zihniyete karşıyım bende. cahilliklerini gözler önüne sermekten çekinmiyorlar.

    pompeii de yaşanan olayın benzeri endeonezya da yaşandı. ee o adamlar da müslüman. onlara da mı ceza verdi.

    mantık olacak biraz.

    tabi yetersiz gelme konusunda da 1500 yıl önceki zihniyette adama quantum kitabı mı indirilsin istiyordunuz? Kuran sade yazılmış aptala anlatır gibi anlatmış

    Mesela Burak meselesi Hayvan ile tasvir edilmesi. Bizim ateit ve islamcılar buna takarlar ama kimse hadiste ayrıntıya dikkat etmez. Sanki Adam atar gibiydi ve o sırada şehirleri ayağımın altında gördüm.

    Muhtelemen bir worm hole tarzı olarak modern fizikte bildirilen olay. Yani ben buna inanıyorum. Nuh olayında da öyle tahta falan olmadı. sadece NUH"a bulunduğumuz uzay zamandan farklı bir teknoloji verildi. Tüm hayvanların DNA sı toplanıp Nuh a verildi.

    Gods HandBags yazarsın anlarsın ne demek istediğimi. 12.000 yıl önce grönlanda çarpan gök taşı Nuh tufanı dediğimiz olayı başlattı. nuhtan yayılan farklı medeniyetler farklı kıtalarda bu durumu resm ettiler binrlerce yıl boyunca onbinlerce km lik mesafelere rağmen.

    bunu islamcı adama da anlatamazsın ateiyste de anlatamassın... yani mayalar sümerler antik çindeki uygarlıklar mısırlılar bunları sonraki nesillerle dalga geçmek için mi yaptılar?

    yani biz nuh öncesi yüksek medeniyet sahibiydik. bu yüzden Tanrıcılığı oynamaya çalıştık. Lakin gelen bir meteoru bile durduramadık ... Bu olayı Göbekli tepe de insanlar bize anlatmış.


    ŞOK!!! MERAPİ VOLKANI PATLADI !!! GÖRÜNTÜLER ÜRKÜTÜCÜ

    Bu arada o taşın üstüne God HandBags tasfir edilmiş taş üstünde ... o ileri teknoloji çantaların içinde Nuha verilen DNA örnekleri vardı.

    farklı kıtalarda olan bu çanta tasfirlerinin üzrinde farklı hayvan figürleri var. Bu açıkca olayı belli ediyor. maya olanın üzerinde puma benzeri piton benzeri var mesela. diğerinde ise insan kuş tasfirleri var.




  • üç taneydiler. üç tane.

    ortadaki yuvarlak olan turuncu ve kırmızı arası parlıyordu. ama etrafındaki halka sanki yanıyor gibi dalgalanıyordu.

    kimseye yalan borcum yok. tek olasydılar gök taşı derdim ama arkalarında iz de bırakmıyorlardı... bulutların üstünden gidiyorlardı sanki.

    çünkü denk gelirse uluslar arası uzay istasyonunu da görürsün ... çok hızlı uçar öyle fark edersin normal uçak olmadığını. bu da ona benziyordu.



    Düşün 20.000 km ile uçan istasyondan daha hızlıydılar. birbirilerine yaklaşıp uzaklaştılar ve sonra kayboldular sağdan sola giderek görme alanımdan çıktılar.




  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de gördüm ama kuyruklu yıldız gibi yanarak ilerliyordu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Walla benim komşu da evliyalar görmüş gökte. Yeter diye dua ediyorlarmış

    Ne işse aynı yerde oturuyoz biz bir şey görmedik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı ölmüş gitmiş kabrine çekilmiş adamın ne işi olur gökte ... bizim islamcılar kendileri ile çelişiyor.
  • Darısı Yellowstone’a.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    öyle bir patlama dünyayı geri götürür ... yıllarca sürecek karanlık vs... meteor çarpması gibi düşün. dünyanın dönüşüne bile etki edebilir ...
  • Endonezya'da bunlar normal şeyler.

    Toprağının bu kadar bereketli olmasının sebebi zaten bu volkanlar.

    Depremler ve volkanlar aslında büyük nimetler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.