Şimdi Ara

ŞOK KARAR !! THY 4 A380 FİLOSUNA ALIYOR !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Onca tartışmalara sebeb olan dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus A380 Thy envanterine giriyor. Peki bu ne zaman ve hangi havayolundan gelen uçakla olacak ?
    http://goklerdeyiz.com/thy-4-a380-kiralayacak/

• quote:

Orijinalden alıntı: -Airbus-

Onca tartışmalara sebeb olan dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus A380 Thy envanterine giriyor. Peki bu ne zaman ve hangi havayolundan gelen uçakla olacak ?

Star Alliance üyesi bir havayolundan kiralarlar diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Onca tartışmalara sebeb olan dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus A380 Thy envanterine giriyor. Peki bu ne zaman ve hangi havayolundan gelen uçakla olacak ?

Bu haber doğru çıkarsa, Qantas da uyanmış derim. THY önce Jet Airways'den önce 3 (sonra sayısı 4'e çoktı) First Class Kabini de olan B777-300ER kiralamıştı (ve sırf bu nedenle kimsenin para verip de uçmadığı bir First Class uygulaması başlatmıştı...) ve bunlar da ilk başta wet lease'li gelmişti. Sonra THY'nin kendi (12 adetlik) siparişi olan B777-300ER'ler peyderpey ve kısa sayılabilecek bir süreçte gelip filoya dahil olunca bunlar iade edildi ama şimdi galiba yine 3 tanesi lease edildi (THY'nin 2. parti 15 adetlik B777-300ER siparişlerinin teslimatları başlayana kadar...).

Ancak ben "slot alınmasında zorluk olan" uzak destinasyonların nereleri olacağını pek de kestiremedim. Olsa olsa New York, belki Chicago ve/veya Los Angeles olabilir (mi)? Herhalde Uzak Doğu hatları değildir. Avustralya'ya hat açılabilecekse belki de ama mevsim dışında o koca uçağı IST-Sidney arası nasıl doldurabilirsin?

Bakalım, göreceğiz... Hele işin aslı astarının olup olmadığı kesinleşsin de...

• Slot alma sıkıntısı olan uzak-yakın tüm havalimanlarına çalışacaktır,mesela İstanbul-Londra gibi,şu ana kadar bu parkurda B777 ve A330 harici uçak çalıştığını görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncooo

Slot alma sıkıntısı olan uzak-yakın tüm havalimanlarına çalışacaktır,mesela İstanbul-Londra gibi,şu ana kadar bu parkurda B777 ve A330 harici uçak çalıştığını görmedim.

Ben ist londra arası 340 ile gittim
  • Mükemmel bir uçaktır. Yurtdışı uçuş deneyimimde keşfettim. Koltuk mesafe ve slot konusunda çok başarılı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tuncooo

Slot alma sıkıntısı olan uzak-yakın tüm havalimanlarına çalışacaktır,mesela İstanbul-Londra gibi,şu ana kadar bu parkurda B777 ve A330 harici uçak çalıştığını görmedim.

Ben ist londra arası 340 ile gittim

Ben de onu demek istedim zaten,TK1979 ve TK1985 sefer sayılı Londra uçuşlarına bakarsanız hiç dar gövdeli uçak çalışmadığını görürsünüz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnternette bir haber okumuştum THY'nin Malaysia Airlines'ın A380'lerini ekipleri ile birlikte kiralayacağı yazıyordu. Bu haber ne kadar doğrudur bilemem ama tahminimce THY Boeing 777-300(ER)'de yaptığı gibi önce kiralayıp sonra sipariş verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 13 Şubat 2015; 20:08:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YER_UCAGI_34

İnternette bir haber okumuştum THY'nin Malaysia Airlines'ın A380'lerini ekipleri ile birlikte kiralayacağı yazıyordu. Bu haber ne kadar doğrudur bilemem ama tahminimce THY Boeing 777-300(ER)'de yaptığı gibi önce kiralayıp sonra sipariş verir.

Hocam eski haberi nereden hortlattınız THY 4 A380 şok yazınca yeni bir sipariş oluyor sandım sonra düşündüm bu 4 uçak haberi eskiydi bir baktım başlık açılalı aylar olmuş.
  • Hocam haberin eski olduğunu şimdi farkettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YER_UCAGI_34

Hocam haberin eski olduğunu şimdi farkettim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.