Şimdi Ara

sohbet muhabbet (ciddi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar mesajdan seviyeli, ciddi sohbetlere açığım. Konu hiç farketmez, aklınıza ne gelirse olabilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• neden burdan değil de mesajdan sonunu nereye bağlayacaksın aklında ne var ona göre belki yazarım
  • Bi kız var çok tatlı beni seviyor bende onu aşırı derecede. Yarın söyliycem ilk cümlem ne olmalı kızla nasıl konuşayım tavsiyen var mı ?
  • ne olacak bu doların hali
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

Bi kız var çok tatlı beni seviyor bende onu aşırı derecede. Yarın söyliycem ilk cümlem ne olmalı kızla nasıl konuşayım tavsiyen var mı ?

seni sevdiğini nerden anladın
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsche911gt2

quote:

Bi kız var çok tatlı beni seviyor bende onu aşırı derecede. Yarın söyliycem ilk cümlem ne olmalı kızla nasıl konuşayım tavsiyen var mı ?

Onu gördüğüm ilk günden beri sürekli bana bakıyor. Geçen durakta yine bana bakıyordu bende ona tabi, tam yanıma geldi kız bişey sorma bahanesiyle işte 15 tatillerde antreman devam etcek mi diye , o esnada gelmeyen lanet otobüs geldi bende bilmiyorum neyse iyi akşamlar diyip otobüse atladım. Onun dışında sürekli bakışıyoruz kız çok aşık galiba bana ama bitürlü açılamadım. Daha yazarımda gerek yok kardeşim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 31 Ocak 2014; 0:53:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: porsche911gt2

quote:

Onu gördüğüm ilk günden beri sürekli bana bakıyor. Geçen durakta yine bana bakıyordu bende ona tabi, tam yanıma geldi kız bişey sorma bahanesiyle işte 15 tatillerde antreman devam etcek mi diye , o esnada gelmeyen lanet otobüs geldi bende bilmiyorum neyse iyi akşamlar diyip otobüse atladım. Onun dışında sürekli bakışıyoruz kız çok aşık galiba bana ama bitürlü açılamadım. Daha yazarımda gerek yok kardeşim...

bu şekliyle bir süre devam et bence adını koymadan samimi olun şimdi söylersen araya soğukluk girbilirir belki yine de sen bilirsin tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chatgpt Komik bir Muhabbet
    6 ay önce açıldı
    insanlarla sohbet edemiyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • porsche911gt2 kullanıcısına yanıt
    Aslında haklısın hocam, kızla doğru düzgün konuşmadım bile şimdilik bi muhabbete giriyimde gerisi kolay. Bi muhabbete girebilsem onu söylerim ilerde.

Edit: Bu arada konuyu açan arkadaş kayıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 31 Ocak 2014; 1:00:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Life of Ra

ne olacak bu doların hali

ülke battı hocam artık üreten bi ülke olsakda şu krizler vurmasa halkın cebini
  • B*k gibi hissediyorum...
  • Ben okuduğum okulu bırakmak istiyorum babam rahat edeyim diye ev almak istiyor.
  • Çok gereksiz takıntılarım var. Bunlarım bildiğim halde kurtulamıyorum bunlardan. Yaklaşık 1,5 saat önce 5 dakika boyunca titredim . Canım sevilmek ve sevgili edinmek istiyor, bir tane konuştuğum kız var fakat çok zor o işin olması. Hakkında bir kaç şey öğrendim hafif soğdum biraz. Karmaşık anlattığım için üzgünüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspnux

Çok gereksiz takıntılarım var. Bunlarım bildiğim halde kurtulamıyorum bunlardan. Yaklaşık 1,5 saat önce 5 dakika boyunca titredim . Canım sevilmek ve sevgili edinmek istiyor, bir tane konuştuğum kız var fakat çok zor o işin olması. Hakkında bir kaç şey öğrendim hafif soğdum biraz. Karmaşık anlattığım için üzgünüm.

ne öğrendin?

• UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    Ne hakkında?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspnux

Ne hakkında?

Kız hakkında,soğudum demişsınya

• UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    Cok fuygusal birisi ya. Birde hayatı bakıs acısı bana gore degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok beyler ben burdayim da,hic bi kogu amac yok oylesine dedim, ister kisisel bisi ister gundemle alakali ya da ne bileyim cok farkli seyler ...

• Az önce trance sever biri yazdı bana.. İyi niyetli olduğuna şüphem yok ama trance müziği uyuşturucu alarak dinlediğini söyledi üzüldüm açıkçası.. Onu dinlemesi de laf anlatması da zordu,1 yıldır kullanmıyormuş hatasının farkında yazdıklarına bakılırsa ama yine de ruh halini çok iyi görmedim..
  • Baya eski bi kız arkadaşım normal kız arkadaş olarak sevgilisi kıskanıyor diye sildi beni bi neden yokken.

Sonra eski sevgilim başka biriyle çıkmaya başlamış. Ayın sonu geldi param gelmedi, haftaya speaking var, makarnam bitti 3 gün açım.
  • Merak ettim okuyunca, noldu o kızla şuan ne durumdasın biraz bahsetsene hocam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.