Şimdi Ara

Soğutucu tavsiyesi gerekiyor. Acil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bir kaç gündür çıkan çeşitli sorunlardan ötürü bir türlü sistemi toplayıp, kullanamıyorum.
    Bunlardan biri de Q6600 soğutmak için MSI P45 Platinum anakart üzerine aldığım Core Contact Freezer'in montaj klipslerinin, yüksek mosfet soğutucusuna oturması sonucu kullanamadan iade etmem ile sonuçlandı.

Sistem bekleyip duruyor ve zamanım kalmadı. Artık toplanması lazım. Tek eksik, uyumlu bir soğutucu.

Hem Q6600'ü iyi bir hız aşırtma ile kaldırabilecek, hem P45 Platinum ile uyumlu, hem de vida ve arka plaka ile monte edilen (En azından intel "push-pin" olmayan) bir soğutucu bulmam gerekiyor.

Böyle bir soğutucu var mı? Net ve kesin bir bilgi arayışı içerisindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Bringer -- 11 Eylül 2008; 3:28:52 >

• hava soğutma da en iyi thermalright extreme 120mm ultra sanırım, yada zalman 9700nt alabilirsin, push pin istemiyorsan, her ikiside tuzludur fiyat olarak,thermalright in montajı zor biraz ama işlevi harika ...
  • SCYTHE Zipang CPU Soğutucusu SCZP-1000

Socket 754 All Speeds
    Socket 939 All Speeds
    Socket AM2 All Speeds
    Socket 940 All Speeds
    Dimension:145x148x112mm (Overall Dimension)139x139x25mm (Fan Dimension)
    Fan Speed:1000rpm (±10%)
    Fan Noise:21.00dBA

Air Flow: 51.82CFM
    Weight:815g

http://www.sanalmarketim.com/urun/50be80529743e247978e56926ac476bb/SCYTHE-Zipang-CPU-Sogutucusu-SCZP-1000

gerisi hikaye

• quote:

Orjinalden alıntı: Storm Bringer

Arkadaşlar, bir kaç gündür çıkan çeşitli sorunlardan ötürü bir türlü sistemi toplayıp, kullanamıyorum.
    Bunlardan biri de Q6600 soğutmak için MSI P45 Platinum anakart üzerine aldığım Core Contact Freezer'in montaj klipslerinin, yüksek mosfet soğutucusuna oturması sonucu kullanamadan iade etmem ile sonuçlandı.

Sistem bekleyip duruyor ve zamanım kalmadı. Artık toplanması lazım. Tek eksik, uyumlu bir soğutucu.

Hem Q6600'ü iyi bir hız aşırtma ile kaldırabilecek, hem P45 Platinum ile uyumlu, hem de vida ve arka plaka ile monte edilen (En azından intel "push-pin" olmayan) bir soğutucu bulmam gerekiyor.

Böyle bir soğutucu var mı? Net ve kesin bir bilgi arayışı içerisindeyim.

p45d3 platinum var bende de.p45 platinum la aynı yerleşime sahip.Siz core contact freezer uymadı deyince bu soğutucudan vazgeçtim.Anakartla uyumlu bir soğutucu bulursanız banada yardımı dokunabilir.

• TRUE 120 Black
  • @ krm-iks
    SCYTHE Zipang soğutucuyu p45 platinum ile kullanan var mı şimdi onu araştırıyorum.

Thermalright 120 'nin uyduğunu duymuştum. Fiyatı yüksek olduğu için yönelmek istemedim ama uygun ve performanslı başka soğutucu bulamazsam en iyisi thermalright.

@ The_MAD
    MSI P45 Platinum ile ilgili detaylı bir inceleme hazırlıyorum. Soğutucu bulamadığım için inceleme de yarım kaldı.
    Aşağıdaki resim, yakında gelecek olan incelemeden. Durum açıkça görünüyor. Soket koruyucuyu kaldırmamış olmama rağmen soğutucu oturmuyor. Yandan çıkan o tutturma klipsleri mosfet soğutucusuna biniyor. Soğutucuyu dik takmak isterseniz de öteki taraftaki mosfet soğutucuya biniyor. Ben de iade etmek zorunda kaldım. Gerçekten çok üzüldüm. Tam bir f/p ürünüydü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Bringer -- 12 Eylül 2008; 2:17:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sistem için kasa tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Laptop önerisi acil
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.