Şimdi Ara

Soğutucu tavsiyesi (16'')

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 16inç Asus N61j modeli laptopum var.Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ve herhangi bir problem yaşamamıştım..Fakat bu aralar çok ısınıyor ve kendini kapatmaya başladı..tabii bunu sadece Crysis 2 gibi zorlu oyunlarda yapıyor..sanırım fan toz tuttu fakat garantisi bozulacağından içini açmak istemiyorum..Uygun fiyata bir soğutucu almayı düşünüyorum,tavsiye yorumlarınız benim için önemli..Şimdiden Teşekkürler.

• içini açtırıp temizletmen lazım soğutucular fasa fiso gibi laptopun içi tozluysa çok bi işe yaramaz. ben zalman nc 2000 kullanıyorum almışken iyisini alayım dedim çokta bi farkını görmedim pc yine ısınıyor oyunda filan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CxCxCx

içini açtırıp temizletmen lazım soğutucular fasa fiso gibi laptopun içi tozluysa çok bi işe yaramaz. ben zalman nc 2000 kullanıyorum almışken iyisini alayım dedim çokta bi farkını görmedim pc yine ısınıyor oyunda filan.

bilmiyorum artık tek yapabileceğim bir soğutucu alıp denemek,çünkü garantisini bozmayı göze alamam..Targus AWE55EU Soğutucu aldım bende hepsiburadadan yorumlar olduşça güzeldi.
  • servise ver laptopu çok ısınıyor diye. Oda bir problem sonuçta fanını temizleyip sorunlarını halledip sana geri vericeklerdir hala garanti kapsamındaysa
  • Xigmatek Shield aldım ben bugün. Asus G60 kullanıyorum ve haliyle baya bir ısınıyor. Ama son 1 aydır sanırım ekran kartında sorun var. 117 derecelere kadar çıkıyordu. Altı açık olmasına ragmen. İşlemci ise 60-65 derecelere çıkıyordu. Şu anda işlemci 50 derecelerde geziniyor. Ekran kartında çok efsana faydası olmadı 105 derecelere çekti fakat sanıırm benim ekran kartı arızalı. Eskiden 85 in üzerine çıkmazdı. Fakat şöyle bir güzelligi var. Oyun haricinde asla fanın çalışmıyor. Sogutucu yetiyor. Bu sayede artık beynim patlamıyor. Öneririm Xigmatek Shield. Sadece vatanda var. 90 liraya aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDR 5 İŞLEMCİ ÖNERİSİ
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.