Şimdi Ara

Soğutucu Moğutucu Bahane,Bu İşlem Şahane (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
4
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaz aylarının gelmesiyle birlikte notebooklar coşmaya,ısınmaya,kapanmaya başladı. Teknoloji mağazalarından soğutucu mu arıyorsunuz? Bilgisayarı soğutmak için değişik yöntemler mi arıyorsunuz?
    HEPSİNİ BOŞVERİN
    Soğutucu vb. hepsi para tuzağı ve hiçbir işlevi yok.
    Yapmanız gereken tek şey

1-Garanti yoksa kendi imkanlarınızla bilgisayarı söküp termal macunu güzelce değiştirmek.

Termal macunu değiştirip fanları temizledikten sonra sonuç burada
    Şuan bilgisayar boş durumda. Boş durumda bile 70 derecenin altına inmeyen meşhur hp-g62

2-Garanti varsa tek ve en iyi çözüm GARANTİYE göndermek.

-Yeniden söylüyorum. Sakat ve yürüyemez bir insan sizce koltuk değneği ile mi daha rahat ve kalıcı yürür, yoksa ameliyat olarak sorunu kökten hallederek mi?
    Soğutucu meselesi de aynen öyle. İçerde işlemci cayır cayır yanıyor. Bizde kat kat plastiklere güya soğuk hava vererek soğutmaya çalışıyoruz.
    Herkese çok teşekkürler. İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avasl -- 27 Mayıs 2013; 19:13:21 >

• hocam kaliteli bir macun soğutucudan daha iyi bir verim sağlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihcsr

hocam kaliteli bir macun soğutucudan daha iyi bir verim sağlıyor

Kesinlikle öyle. Kalitesiz macunlar 1 seneyi geçmeden kuruyor. Aşırı derecede performans düşüyor.
    Soğutucu da zaten geçicici bir yöntem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avasl -- 27 Mayıs 2013; 22:34:52 >
  • kaliteli macun markası varmı acaba
  • Arctic Cooling MX3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avasl -- 28 Mayıs 2013; 15:40:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dockhanger

kaliteli macun markası varmı acaba

Thermaltake,Arctic Cooling benim tercihlerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

quote:

Orijinalden alıntı: dockhanger

kaliteli macun markası varmı acaba

Thermaltake,Arctic Cooling benim tercihlerim.

teşekkür ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam banada termal macun kullanmamı söylediler, Lenovo Z580 var 7 aylık bilgisayar,son 2 aydır aşırı ısınıyor(101 derece oluyo oyun oynarken),termal macunu değiştirmemi söylediler. Garantisi var daha,vatan bilgisayardan almıştım,oraya götürsem istediğim marka termal macunu kullanıp sorunu halledebilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngelDust!

Hocam banada termal macun kullanmamı söylediler, Lenovo Z580 var 7 aylık bilgisayar,son 2 aydır aşırı ısınıyor(101 derece oluyo oyun oynarken),termal macunu değiştirmemi söylediler. Garantisi var daha,vatan bilgisayardan almıştım,oraya götürsem istediğim marka termal macunu kullanıp sorunu halledebilirler mi?

Garantide bilgisayar için en iyi termal macunu kullanırlar. Sorun çözülür
  • Beyler bir laptop içerisinde nerelerin termal macunu yenilenmelidir ?

Ve ayrıca çok daha ÖNEMLİ BİR HUSUS VAR..Laptop'ın orijinal macun yerinde kalıp halinde böyle nasıl diyim, pansuman bezleri olurya böyle onun en ince bi yaprağını düşünün macun ve aralarında o tarz bişey war, şimdi ben bu kalıbı tamamen temizleyip mı macun sürmeliyim ne yapmam lazım ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: 08arnavut08

Beyler bir laptop içerisinde nerelerin termal macunu yenilenmelidir ?

Ve ayrıca çok daha ÖNEMLİ BİR HUSUS VAR..Laptop'ın orijinal macun yerinde kalıp halinde böyle nasıl diyim, pansuman bezleri olurya böyle onun en ince bi yaprağını düşünün macun ve aralarında o tarz bişey war, şimdi ben bu kalıbı tamamen temizleyip mı macun sürmeliyim ne yapmam lazım ??

İşlemcinin termal macununu değiştirseniz yeterli olur.
    Ayrıca ekran kartınız paylaşımsız ise onu da değiştirebilirsiniz.

-Kalıbı tamamen temizleyip macun sürün. Ayrıca bir resim koyma imkanınız olursa çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avasl -- 1 Haziran 2013; 18:58:56 >

• atıyorum hemen resim burada kal lütfen
  • quote:

atıyorum hemen resim burada kal lütfen

Bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: avasl

quote:

Bekliyorum

Kardeş 12 gündür bekliyomusun yoksa adam resim atıyorum hemen burada kal demiş yalan olmuş anlaşılan

• laptopu söküyorum bi yerden sonra devam edemiyorum allahını seven yardım etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

quote:

quote:

Bekliyorum

Kardeş 12 gündür bekliyomusun yoksa adam resim atıyorum hemen burada kal demiş yalan olmuş anlaşılan

Neyse boşver

• quote:

Orijinalden alıntı: Şeytan'

laptopu söküyorum bi yerden sonra devam edemiyorum allahını seven yardım etsin

Kaldığınız yerin fotoğrafını koyun belki aynı pc yi kullanan arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktır veya bizde biliyorsak yardımcı oluruz.
  • quote:

quote:

Kaldığınız yerin fotoğrafını koyun belki aynı pc yi kullanan arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktır veya bizde biliyorsak yardımcı oluruz.

şu şekilde hocam

devamını getiremiyorum

• quote:

quote:

Özelden yardımcı oluyordum. Sorun bir tane vidanın yalama olması ve anakartın çıkmaması. Fikirleri önerileri bekliyoruz.
  • quote:

quote:

quote:

Özelden yardımcı oluyordum. Sorun bir tane vidanın yalama olması ve anakartın çıkmaması. Fikirleri önerileri bekliyoruz.

Arkadaşlar hertürlü olanağım var fotoda atabilirim yeterki yardımcı olun ben Şeytan'

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.