Arkadaşlar amd phenom II 1055t işlemcim var.Yeni termal macun alıp sürmeme rağmen sıcaklıklar yükte 65'e çıkıyor...Macunu sürdükten sonra soğutucuyu takıp - çıkardım.Ama işlemci üzerine baktığımda sadece kenardaki macunda sürtünmeden-baskıdan dolayı dağılma ve silinme vardı, cpu'nun tam ortası ise hiç birşey değmemiş, sürüldüğü gibi duruyor...yani soğutucu sadece işlemcinin kenarlarına temas ediyor...Stok soğutucu kullanıyorum soğutucunun tam temas etmesi için ne yapabilirim?Yeni soğutucu almak istemiyorum,kasada 3 tane fan var 1 adet 8cm 2 adet 14 cm,8 lik arkada egzoz fan,12'liğin birisi yan kapakta cpu'ya üflüyor,diğeride tabandan gpu'nun üstüne üflüyor...Yardımlarınıızı bekliyorum.
tam anlayamadım üzgünüm ss atabilirmisinz buraya
quote:
Orijinalden alıntı: madeinuzakdogu
şaun SS atamam,Ama yarın atmaya çalışırım. Özet olarak soğutucu cpu'nun tamamına temas etmiyor.sadece kenar kısımlarına temas ediyor, orta kısımı boşlukta kalıyor...
quote:
Orijinalden alıntı: ommemo
quote:
Orijinalden alıntı: madeinuzakdogu
şaun SS atamam,Ama yarın atmaya çalışırım. Özet olarak soğutucu cpu'nun tamamına temas etmiyor.sadece kenar kısımlarına temas ediyor, orta kısımı boşlukta kalıyor...
tamam öyleyse yarın ss atarsanız daha fazla yardım edebilirim iyi geceler