Şimdi Ara

Söğüş yemediyseniz boşuna yaşamışsınız bugüne dek..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir dışında hemen hemen hiç görmediğim bir yiyecek..Soğuk olarak yenir..beyin,dil, yanak..İçine yeşillik domates baharat ve soğan..
    İddaa ediyorum bunu yememişseniz, bugüne dek döner ayranla vakit öldürmüşseniz yazık geçirdiğiniz zamana..
    İstanbul'da belki bazı yerlerde vardır tam bilemeyeceğim ama İzmir'e gittiğinizde bunu yemeden sakın dönmeyin..

Söğüş yemediyseniz boşuna yaşamışsınız bugüne dek..

Bu arada bi seyyar söğüşçünün arabasının camında aynen şöyle yazıyordu..

SAVAŞMA SÖĞÜŞ

• Off of hocam nasıl canım çekti şimdi , hakkatten İzmir'e gelip söğüş yemeden gidilmez. Nasıl Erzurum'da cağ kebabı , İzmir'de de söğüştür , o kadar!
  • Hergün önünden geçiyorum. Yerim birgün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismailovic

SAVAŞMA SÖĞÜŞ

süper
  • Dil ve yanak varsa sadece onlar yeter zaten.
  • Doğduğumdan beri İzmir'de yaşıyorum hiç yemedim. Hatta ilk defa duyuyorum desem ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuck Schuldiner -- 22 Nisan 2009; 20:06:49 >
  • hergün önünden geçip döner yiyoruz ama bi gün denicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatı nedir? Söğüşlemesinler adamı.

Bir de izmir otogarda bulunuyor mu? Anca okula giderken aktarma yapınca deneyebilirim.
  • tadı nasıl soguk pek güzel olmaz gibi yahu ?
  • Bornova'da nerelerde var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: -mysterius-

Doğduğumdan beri İzmir'de yaşıyorum hiç yemedim. Hatta ilk defa duyuyorum desem ?

Yuh diyorum.Söğüşü bilmemek,İzmir'in denize kıyısı olmamasını bilmemekle aynı şey İzmir'de yaşayan birisi için.

• Dil,beyin,yanak etleri yemiştim...Çok güzel etler gerçekten....
  • ben yedim geçende iğrenç bişi hiç tavsiye etmem kusuyodum
  • Off abi o kıbrıs şehitlerinde bi yer var geçenlerde ordan yemiştikte böyle taşa taşa yiyoruz ne güzel di yarındamı yesem
  • la SS'li yemek başlıkları açmayın yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jet lag -- 22 Nisan 2009; 20:40:39 >
  • iskenderi hiç bir yemeğe değişmem
  • dogma büyüme izmirliyim bende hiç yemedim yemeğide düşünmüyorum şahsen gorunce yiyemiyorum.Ama kokoreci cok severim orasıda garip
  • yiycek yer mi kalmadı beyin yiyosunuz. acık da daşşak koydurun arasına bari
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.