oda soguksa uyku tulumu satın alın sokakta gezerken alt ust iclik giyin.ayaga iki kat kıslık corap su karda yuruyen varsa bot icine corap ustune poset giyicek atkı bere eldiven var zaten.gerekirse cep ısıtıcıda alın kutuplarda kalsanız yinede usumezsiniz..mont soguk alıyorsa iclik ustune tisort sonra kazak giyin ama sokaktan ic mekana girerseniz soyunmaya baslarsınız
ben yazın tişört, kışın gömlek ve derimont giyerim, daha atlet veya fanila giydiğim görülmemiştir, evet izmirde yaşıyorum
quote:Orijinalden alıntı: royal_flush_ ben yazın tişört, kışın gömlek ve derimont giyerim, daha atlet veya fanila giydiğim görülmemiştir, evet izmirde yaşıyorum İzmir'de mi yaşıyorsunuz hocam?
quote:Orijinalden alıntı: Genjuro quote:Orijinalden alıntı: royal_flush_ ben yazın tişört, kışın gömlek ve derimont giyerim, daha atlet veya fanila giydiğim görülmemiştir, evet izmirde yaşıyorum İzmir'de mi yaşıyorsunuz hocam? yazdığımdan öyle anlaşılmıyor mu
quote:Orijinalden alıntı: royal_flush_ quote:Orijinalden alıntı: Genjuro quote:Orijinalden alıntı: royal_flush_ ben yazın tişört, kışın gömlek ve derimont giyerim, daha atlet veya fanila giydiğim görülmemiştir, evet izmirde yaşıyorum İzmir'de mi yaşıyorsunuz hocam? yazdığımdan öyle anlaşılmıyor mu bana mı sordunuz hocam soruyu yoksa ima ile başkasına mı?